yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Ay ben hikâyedeki bu detayı anlayamadım. Bir anlamı falan mı varmış gece lambasının?
Kanatları açık horozmuş gece lambası yanlış hatırlamışım.
Anlamı olmaz mı kadın sonra çakmış durumu.
Linkini buldum;

Son düzenleme:
Evet anlamı varmış kadın sonra fark etmiş, yazıyı bulursam linkini atarım size özeldeden.
Hatırladığım kadarıyla kadına diyor ki sen yoksun gibi bı mesaj, gölge gibi üzerindeyim demek istemiş, adamla patronuyla ara ara yurt dışında buluşuyorlarmış iş dolayısla.
Ama kadına yıllarca neler etmiş okurken çok etkilenmiştim.

Aaa çok merak ettim, linki bulabilirseniz çok sevinirim.

hiç cinsellik yaşamadım diyen adam nedense anal seks istiyor..Normalinden ne ara sıkıldın be hasbam ters hayali kurar oldun? Adamın tercihi farklı,kadınlardan zevk almıyor o yüzden böyle davranıyor.Paravan evlilikten başka birşey değil..Ben olsam bir süre tepki vermeden cinsellik beklemiyor havasına girer karşıdan onu izlerdim..Neden dersen,madem sen onu strese sokuyosun bakalım stressizken beyimiz nasıl onu da görelim..Baktın senle iyice bacı oldu yapacak birşey yok tatlım,bu adam gayyy..

Acaba gay mi diyecem ama günahında almak istemem....belki öyledir ama çevresine bu durumu ispatlamak için evlenmiş olabilir

Yorumlar arasında var mı bilmiyorum okumadım yorumları bana adam gay gibi geldi. Sizinle evlenmekle bunu saklıyor perdeliyor.
İnşallah yanlış düşünüyorumdur

Kanatları açık horozmuş gece lambası yanlış hatırlamışım.
Anlamı olmaz mı kadın sonra çakmış durumu.
Linkini buldum;
Peki bunlar tekrar neden evleniyor ?

Olmayan sorunlardan kavgalar yaratıyor diyorsunuz. Sanki cinsel sıkıntıları var da erkekliğine "laf getirmek" yerine gündem yaratıp, küskünlükler, kızgınlıklar yüzünden senden uzaklaşıyorum imajı vermeye çalışıyor gibi.
+100000
Aklıma iKi secenek geldi ya adam gay yada ereksiyon sorunu var kolay gelsin zor bir durum

Daha ilk konuya girişini okudugumda adam gay dedim. Anal ilişki yapıp sevişmeden bitirmek istiyor dokunmuyor öpmüyor. Kendini gizlemek için evlenmiiş ne yazık ki.. Kaç kurtar kendini. Emin olmak istiyosan takibe al ama üzgünüm yüksek ihtimal eşin gay

Bende o yğzden çıkmazda hissediyorum . Sinirli agrasif yanı . Onun yanında cinsellik konusu . Ve bir erkek karısına ev arakadaşınoşacagız bu gidişle nasıl der 😔 hadi cinselliği bilmiyor sorunlu ama neden öpmez sarılmaz . İşe giderken bile öpmez mi bir erkek . Ben öpüyorum öf der . .
Kesin gay diyorum pis herif size yazik etmiş duygularınızla oynadı evlenerek

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Ağız ve vücut temizliğinde önem verirmisiniz kendinize özen gostermiyorsaniz biraz özen gosterin vücut için parfümü kremler var ten kokusu çok güzel saçlariniz bakimsizsa bi.kuaför le iş çözülür biraz değişiklik yap hala daha öyle ise boşa gitsin hiç uğraşılma daha

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :( ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :(lütfen yardım edin
Büyü vs olmasın 😱

bi tanıdığım var adam kadınlarla iş cinselliğe geldi mi tırım tırım kaçıyor, canım istemiyor diyor yakın olduğum için bana anlatırdı ya kinli geçen noldu biliyor musun kızla her şey on numara ev mev hazırlanmışız şahane bana bi şeyler oldu kadına dokunmadan kalktım geri evime geldim dedi, sonra bu testler falan yaptırdı kendine erkeklik hormonları acayip düşükmüş, meğer sorun buymuş.... acaba eşinde de böyle olabilir mi

Dedim saçmalama dedi izlemedi . Unuttum yapmayı dediğinde dedim bunu izlemem dedi
Nasıl seks yapıldığını unuttuğunu söyleyen bir adam ve bu söylenene inanan bir kadın 🤔konuya inanma oranım yerlerde 😏 en son yarım saat önce konuşmuştum, imşalla konuşmayı unutmamışımdır amin 👐🏻

Cinselliğimiz ya yok . Yani onun cinsellik anlayışı çok Farklı geliyor 😞 bana biz seninle cinsellik olmadan sarılıp uyuyarak bile mutlu oluruz dedi geçen haftalarda . Şaşırdım . Yeni evli ya . Yeni evli adam neden eşinle beraber olmak istemez . Evde sürekli iki dirhem dolaşıyorum inadına . Ama yok bana mısın demiyor .
tedavi olmayı isteniyor . Bana beni sen üzdüğün İçin böyleyim diyor . Evlilik öncesi düğün alışverişinde üzülmüş ondan böyleymiş . Normal bir erkek tarafı ne alırsa onları aldı oysaki . Şunları al bile diyen olmadı .
veaile terapisine gidelim diyorum ama hayır diyor sen git sende sorun varsa diyor . Cinselliği zaten açmıyor konusunu bile tedavi için ..
Ereksiyon olamıyor ve suçu sana atmaya çalışıyor..geçen okudum biryerde epimedyumlu macun diye birşey.gizli yedirebiliyorsam yedirsene ondan.iyice araştır.hiç kötü yorum yazan olmamş

Ya cinsellikte normal insnalar gibi değil istekleri . Açık açık yazamıyorum ama adamın aklı fikri hak yolu değil isteği . Yada bir bayanın vücuduna karşı ilgi yerlerini görmüyor . Benim sevdiğim şey ilk , bilmiyor beraber öğreneceğiz oldu . Ama zaman geçtikçe iş saçma bir boyuta vardı . Şuan hissettiğim iki şey var . Ya diyorum cinsel eğilimi Farklı yada yok 😔 anlayamıyorum evlenmeden önce neler neler derdi ama evlendik yanındayım helaliyim ama benden kaçıyor 😔
Aklı fikri hak yoku degil istegi derken.yani anal mı istiyor anlayamadım orayı tam?eger anal istiyorsa iki ihtimal var.yüzde 50 gay olabilir diger yüzde 50 lik ihtimalde sizde genişleme varsa veya tam yazamıyorum ama tam tatmin olamayıp daha önce anal olarak baskasıyla birlikte olan erkekler hep anal isteyebilirlermiş.orası normal vajinadan daha dar oldugu için bunu isterlermiş.hiç beklemezsnz ama muhafazakar bir adamın normal yoldan ilişkiye girip sonra anal istedigini duydum eşinden.ama senin eşinle şöyle bir fark var.Adam en azından eşini öpüyor sarılıyor.seninki hiç yaklaşmıyorsa gaylik olabilir.Ama pskolijisi bozuk oldugu için öpmüyorda olabilir.Bence bi pskolog yardımı al.bir yöntem söylesinler sana ona göre harekt et.yinede elinden geleni yap.ugrasmadım demezsin

Son düzenleme:
Back
X