yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecek hesabı ...

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Surekli siz onu mu kovalayacaksiniz?Yani kusura bakmayin ama bu adam bence kadindan hoslanmiyor.Yeni evliyken uyuma numaralari yapiodum artik...Herkes boyle olmak zorunda degil ama yazdiginiz gibi de olmaz.Ailenizle durumu konusun sadece cinsellik degil kavga bosanmak istiom demeleri ve farkli yerde yatma gibi durumunu anlatin zaten o evde kalmanizi istemezler.Siz ne dusunuosunuz bilmiom ama gelecek yok gibi...

Duzelmez gibi gorunuyor. İlginc. Ve cok anlamsiz tavirlari. Ama dur demezseniz sinirinizi bastan cizmezseniz tepenize cikar daha da

Kusura bakmayın bazı sebeplerden dolayı yazamadım .
öncelikle tabikş de onun unuttum demesine inanıp izleyelim demdim . Orda ona imalınolarak mesaj verdim . Ama adamda tırt üstüne bile alınmadı
Evet cinsellikten fazla sorunlarımız var bende farkındayım ama bunun acaba erektil mi diye düşündüm uzunca bir süre . Çünkü kendisi ben tak deyince öyle söyledi bana . Sürekli başka başka bahane bulmasının sebebi buymuş ama sebebide benmişim yani pskolojik dedi . Ama doktora tabikide gitmeye yanaşmadı
İlerleyen zamanda ise adamın anüs isteği midemi bulandırdı kabul etmedim kavga ettik o konudan dolayı da . Sonra ilerleyen zamanda cinselliğimiz normalden saçma boyuta kaydı . Şöyle ki beni güzelce öpmeyen adam dokunmayan adam anüse karşı hayranlık duyduğunu hissettirmeye başladı . Sonrada manst. Ve oral başladı . En son ona evliliğin bu olmadığını hakkımıhafam ettiğimi söyledim . Şimdi ise ev afakadaşı olduk . Hayır bende çok istekli değilim ama adam beni afedersiniz çok azgınsın dedi ya . Normal cinslelik istemem suç mu dediğimde ise zamanla pskolojik düzelsin olacaktır dedi .
bu süreçte erkekliğini Başka türlü göstermek için mi yoksa gey olduğu İçin ilşkiyi bitirmek için mi yapıyor bilmiyorum ama her konuda kavga tartışma yaşıyoruz .
evlilik kolay birşey değil . Acaba dedim bu zaman kadar ama erektil olsa adam evliliğimiz için elini taşının altına o da koymalı artık . Gemileri yakar gibi gitti odaları ağırdı . Hem o suçlu ama ben suçlu oluyor hep alttan alıyorum üzerine cinsellikte yok ama odaları o ayırıyor..
ve evet arkadaşları ile toplandığımız bir zaman evliliğin ilk zamanı sıkı tutmak gerek dediğini hatırlıyorum . Eğer ondan dolayı yapıyorsa bu saçma tavır ve davranışını ortada evlilik kalamayınca çok üzülecek . Ben bunu burda neden paylaştım gey olduğunu yada heteroseksüel olduğunu düşünüyorum artık . Olmasa milletin ne kavgaları ne olayları oluyor cinsleliği sorun olmuyor . Ama bunu hemcinsimden birkaç kişiden duyup yüzleşmek istedim . Sonra bir kararı aldığımda elimden geleni yaptım demek için belkide vicdanım rahatlaması İçin . Evet kocamı seviyorum ama ben onu sanırım önceki halini seviyorum . Bugün durup baktım o adam değilim çok Farklı bşr adam var gibi hissediyorum artık karşımdaki adamı . Maskesi vardı ve işi bitince çıkarmış birisi gibi . Sevdiğim adam ise maskeliydi . Evlilik öncesi ise biz cinsellik yaşamadık . Sadece öpüşme olmuştu ve dedim ya o zaman ki öpüşmesini evlenince bile yaşamadım . Hep bir bahane . Dokunmak istemiyorum da demiyor ama dokunmuyorda.
Bu kadar zamanda ev arkadaşı olmamız ne kadar da saçma . Ve işin tuhafı her banyoya girerken kapısını kirlenmesi . Daha önceden de dikkat etmiş kavga etmiştik ama taşlar oturuyor sanırım birebir .
erektil olsa bile sorunu hastaneye gidip tedaviye yanaşmadığı İçin evliliği yürütmek istemiyor oluyor . Sanırım en doğru karar bu .

Kusura bakmayın bazı sebeplerden dolayı yazamadım .
öncelikle tabikş de onun unuttum demesine inanıp izleyelim demdim . Orda ona imalınolarak mesaj verdim . Ama adamda tırt üstüne bile alınmadı
Evet cinsellikten fazla sorunlarımız var bende farkındayım ama bunun acaba erektil mi diye düşündüm uzunca bir süre . Çünkü kendisi ben tak deyince öyle söyledi bana . Sürekli başka başka bahane bulmasının sebebi buymuş ama sebebide benmişim yani pskolojik dedi . Ama doktora tabikide gitmeye yanaşmadı
İlerleyen zamanda ise adamın anüs isteği midemi bulandırdı kabul etmedim kavga ettik o konudan dolayı da . Sonra ilerleyen zamanda cinselliğimiz normalden saçma boyuta kaydı . Şöyle ki beni güzelce öpmeyen adam dokunmayan adam anüse karşı hayranlık duyduğunu hissettirmeye başladı . Sonrada manst. Ve oral başladı . En son ona evliliğin bu olmadığını hakkımıhafam ettiğimi söyledim . Şimdi ise ev afakadaşı olduk . Hayır bende çok istekli değilim ama adam beni afedersiniz çok azgınsın dedi ya . Normal cinslelik istemem suç mu dediğimde ise zamanla pskolojik düzelsin olacaktır dedi .
bu süreçte erkekliğini Başka türlü göstermek için mi yoksa gey olduğu İçin ilşkiyi bitirmek için mi yapıyor bilmiyorum ama her konuda kavga tartışma yaşıyoruz .
evlilik kolay birşey değil . Acaba dedim bu zaman kadar ama erektil olsa adam evliliğimiz için elini taşının altına o da koymalı artık . Gemileri yakar gibi gitti odaları ağırdı . Hem o suçlu ama ben suçlu oluyor hep alttan alıyorum üzerine cinsellikte yok ama odaları o ayırıyor..
ve evet arkadaşları ile toplandığımız bir zaman evliliğin ilk zamanı sıkı tutmak gerek dediğini hatırlıyorum . Eğer ondan dolayı yapıyorsa bu saçma tavır ve davranışını ortada evlilik kalamayınca çok üzülecek . Ben bunu burda neden paylaştım gey olduğunu yada heteroseksüel olduğunu düşünüyorum artık . Olmasa milletin ne kavgaları ne olayları oluyor cinsleliği sorun olmuyor . Ama bunu hemcinsimden birkaç kişiden duyup yüzleşmek istedim . Sonra bir kararı aldığımda elimden geleni yaptım demek için belkide vicdanım rahatlaması İçin . Evet kocamı seviyorum ama ben onu sanırım önceki halini seviyorum . Bugün durup baktım o adam değilim çok Farklı bşr adam var gibi hissediyorum artık karşımdaki adamı . Maskesi vardı ve işi bitince çıkarmış birisi gibi . Sevdiğim adam ise maskeliydi . Evlilik öncesi ise biz cinsellik yaşamadık . Sadece öpüşme olmuştu ve dedim ya o zaman ki öpüşmesini evlenince bile yaşamadım . Hep bir bahane . Dokunmak istemiyorum da demiyor ama dokunmuyorda.
Bu kadar zamanda ev arkadaşı olmamız ne kadar da saçma . Ve işin tuhafı her banyoya girerken kapısını kirlenmesi . Daha önceden de dikkat etmiş kavga etmiştik ama taşlar oturuyor sanırım birebir .
erektil olsa bile sorunu hastaneye gidip tedaviye yanaşmadığı İçin evliliği yürütmek istemiyor oluyor . Sanırım en doğru karar bu .
Başka seçenek hiç düşünmüyorum. Bu adamın cinsel hayatında kadının yeri yok, rica ederim kurtulun. Aile baskısıyla yapılan bu paravan evlilikte, daha fazla değerli hayatınızı harcatmayın.

evet en son iki tartışmada onu yaşadım :KK43: o yğzden arkadaşımla paylaştım . o da bana buradakilere benzer dedi . paravan dedi açıkcası :KK43: tam olarak şiddeti bana olmadı ama kendisine yapmaya başladı
Adam açıkça söylemiş daha neyi yazıp arıyorsunuz Google da 😬

ay dayanamadim cevap yazmak istedim.
sen evlenene kadar boyle degildi köprüyü geçti ayı dayı olayı bitti şimdi maskesini düşürdü gercek yüzünü ortaya çıkardı.
ayrıca yavaştan alttan alttan senin bilinç altına psikolojine oynamaya da başlamış işte ben haksiz da olsam alttan alacan sen haklısın dicen falan mekanın sahibi benim ben ne dersem ne istersem o olur diye işliyor seni farkinda değilsin.
ayrica yeni evli bir erkek gidip karısına ben istemiyorum, yok biz boylede mutlu oluruz gibi şeyler söylemez.
soylese bile siz kabul etmek bununla yetinmek zorunda degilsin.
bencilligin biri de burda.
son olarakta kirkyilda bir gireceginiz iliskiden de hamile kalmadan bosanin.

Cinselliğimiz ya yok . Yani onun cinsellik anlayışı çok Farklı geliyor 😞 bana biz seninle cinsellik olmadan sarılıp uyuyarak bile mutlu oluruz dedi geçen haftalarda . Şaşırdım . Yeni evli ya . Yeni evli adam neden eşinle beraber olmak istemez . Evde sürekli iki dirhem dolaşıyorum inadına . Ama yok bana mısın demiyor .
tedavi olmayı isteniyor . Bana beni sen üzdüğün İçin böyleyim diyor . Evlilik öncesi düğün alışverişinde üzülmüş ondan böyleymiş . Normal bir erkek tarafı ne alırsa onları aldı oysaki . Şunları al bile diyen olmadı .
veaile terapisine gidelim diyorum ama hayır diyor sen git sende sorun varsa diyor . Cinselliği zaten açmıyor konusunu bile tedavi için ..
Terapiye giderse terapist iki dk da cozer adami.. bundan kaciyor bence.

soyle soyleyeyim benim bildigim kadariyla, erkeklerde oyle bir nefis var ki kusluk cirkinlik vs bence onemli degil. O an o ihtiyac giderilmeli..

hele ki evlilik surecinde uzdun beni senden uzaklastim vs cok cok komik bahaneler.

adam sizden kaciyor. psikolojik olarak sizi yipratacak suclayacak en guzel zamanlarinizi telef edip yakanizdan oyle dusecek..

Terapistlerden duyduklarima gore ailesi de biliyor olabilir ve zorla evlendirmis olabilirler..

bir ihtimal adamin fizyolojik sorunu vardir dr a gitmeye yediremiyordur kendine..

Ama kuvvetle muhtemel tercihleri farkli. ciddi bir konusma yapin..

En alt kısmında asistanıyla evli yazmış ya
Pardon, kusura bakmayon ben tekrar neden evlendi olarak anladım, barıştılar dediniz sandım.
Bilemiyorum ki sanırım benim kendi tezim, adam aşırı kadın düşmanı kadınların hayatlarını maf etmek için evleniyor.
Hani kimliğini gizlemeden de yaşar, ya da gizlemese de evlenmez.

Birde aileler çocuklarının ne olduğunu gayet iyi bilir. Kimse aaa yok ben bilemem demesin.
Ailelerinde aslında karşı çıkması gerekiyor.

Bende şimdi düşünüyorum da aileside bilerek evlendirmiştir düzelir diye ama olmamış malesef planlar tutmamış

Yeni evli bir adamın aklı fikri cinsellikte olur. Ki onlarca yıllık evlilikte bile sık sık isterler. Erkekler çoğu zaman kavga etse dahi, sırf cinsellik için barışmaya çalışırlar. Eşiniz hiç normal değil. Siz belli ki henüz 3,5 ay olduğu için, evlenmeden önceki halini seviyor, unutamıyorsunuz. Ama bu ilişki sizi harcar. Eşinize hiçbir şey olmaz.

kavgaları kendi kusurunu örtmek için çıkarıyor. Eşiniz karakter kötü bir adam olmayabilir. Belki bu sizi durduruyor. Normal zamanlarda iyi bir arkadaş olabilir. Cinsellik konusunu kapattığınız müddetçe, iyi bir ev arkadaşı olacaktır.

bu durum kandırmasın sizi. Evlilik bu değil. Cinsellik eşler arasındaki yegane bağ. Evliliği diğer bütün ilişkilerden ayıran şey bu. En temel ihtiyaçlardan. Hatta en tutucu hocalar bile, evlilikte eşler arası uyumdan, kadınların artık evliyiz diye kendilerini koyuvermemesi gerektiğinden ve eşleri için evde en güzel şekilde süslenmesi gerektiğinden bahşediyor. yani eşinizin dini konularda da elle tutulacak yanı yok. Hiç dindarlığı karıştırmasın işin içine .

sizin yapacağınız en önemli şey, dikkatle korunmak. Korunma kısmını ona bırakmayın. Ayda yılda bir oluyor diye korunmazsanız, bir şekilde hamile kalabilirsiniz. Boşanmak ve hayatınız iki katı zor olur. O da nasıl olsa çocuk oldu deyip cinsellikten iyice uzaklaşacaktır.

bir şekilde bu ilişkiyi kafanızda bitirip boşanmayı düşünün.

Bak canım cinsel olarak isteksizliği olan erkekler veya gizli geyler evlenip kılıf yapıyor, nasıl olsa karım kimseye söyleyemez diye kadınların hakkına giriyorlar , cinsellik yoksa evlilikte yoktur !!!!

Ailesi biliyor muydu bilmiyorum ama ben annesi ve babasına tartışmalardan sonra beni sürekli n suçladığını söyledim . Onlarda kızım du bakam biraz alttan al zamanla düzelir dediler . Bende k.valideme ayrı yattığımızı söyledim o da eşine söylemiş . Oğluna en son ki tartışmamızda eş ile ayrı yatışmaz dedi . Eşimde şaşırdı bi . Ama hala değişen birley olmadı . Babası da söylemek için söyledi herhalde . Abisi zaten kardeşini haklı görüp beni suçlayıp soğudu demiş ya ... anlamdıramıyroum insanları . Bir insanın hayatı ile oynamak bu kadar kolay mı ya :(
Ben elimden geleni yaptım yada yapmadığım birşey var mı demek istemiyorum bu evlilik için ama düşününce sizin söylediklerinizle oturuyor herşey . Hep mi ben suçlu hatalı olurum . Cinslelik ise yeni evli adamsın ya helalin diyorum . Sürekli bakımlı bir insanım kendim için öncelikle öyleyim ama evli olduğumda eşim içinde olmalıyım diye düşünürdüm . Ama adamın karşısında ha ben ha benden önceki erkek ev arkadaşları . İşten gelir kapıda sarılan öpme yok . Üst baş değiştirir . koltuğa geçer . Ben işe gidip gelirim . Sonra yemek yer yine koltuk tv karşısı . Ben arada yanına uğrarım bir iki kelam . Sonra çay vakti TV de film izleriz saat 11 i geçince ben yatayım der kendi odasına gider yatar . Bende oratalıgı toplayım işlerimi bitirip yatıyorum . İyi halimiz olduğunda yaşanan durum bu son zamanlarda . Ha ben ha ev arkadaşı . Adamın tv izlerken yanına yatıyorum sıkıştırma beni der yana git der . Bunu iki kez dedi üçüncüye gitmedim bile . Sonradan da ailesine e bu kadın benimle hiç ilgilenmiyo demiş K. Valide deyince ağzın açık kaldı . Hem suçlu hem güçlü .
boşuna uzatmaları oynuyorum gibi de işte. Ama eğer paravan vb ise nasıl bir ah aldı bunalr ya 😔 bir genç kızın evlilik hayali ile oynamak kolay mı .

31 yaşında ama hiç cinsellik deneyimi olmamış günah diye dedi . Artık yaşan doğru bilmiyorum . İlk birlikteliğimizde de tam olarak birşey olamadı ki . Cinsleliğimizde hep sonuç odaklı oluyor . Adam beni öpmüyor sarılmıyor tenime dokunmuyor .. 😞
Ten uyumu denen şey yoktur belki

Nişanlılık zamanda bunu
Ten uyumu denen şey yoktur belki
nişanlılık zamanda ilk öpüştüğümğzde adamın söylediği şey ten uyumumuz harika demişti onu hatırladım şimdi . Yalanmış demek ki herşey . O zaman sarılıp öpüp dayanamıyorum artık düğün tarihimiz gelsin diyen adam şimdi karşı koltukta .

Hicbir yorumu okumadim, belki benim gibi dusunen olmustur.
Bence esiniz gay. Ve sizinle evliligi ile bunu gizliyor. Arkadas cevresine bir goz atin.
Farkli cinsel kimlikte olmasini yargilamiyorum, olabilir, ama boyleyse ve kullandiysa sizi, o zaman cok uzucu.
Gay de degilse, o zaman iktidarsizdir belki de.

Back
X