yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Çok garip defalarca okudum ama garip :bicak:

Annesine oğlunun cinsellikle ilgili bahane yaptığını biraz üstten söyledim . Öyle şey mi olur konuşsun abisi dedi . Abisi de annesine benden dolayı soğudunu söylemiş sürekli kavga ettiğimiz için . Kavgalarda cevap verip onu haklı bulamadığım İçin benden soğumuş . Ne kadar zaman geçti sanki ne yaşadık allahım anlayamıyorum
Ahh valla ne kavgalar ediyoruz da adamlar sogumuyor cinsellikten.Bakın başlamışlar sizi manipüle etmeye.Devam ederseniz,hep böyle Allah'ım ne yaptım ki diye diye geçer ömrünüz.Bir süre sonra sizde onlar gibi kendinizi suçlamaya başlarsınız.Zamanla özgüvensiz, kompleksli,sinir hastası bir kadın olup çıkarsınız.

Adam anal ılıskı istiyor hanımlar.
Ve karısıyla sevısmıyor opusmuyor artık yanında da yatmıyor.
Ben sana sarılır mutlu olurum dıyıp kadını azgınlıkla sucluyor tam bir pislik tam bir manıpulator. Allah in belası paravan evlilik yapmis.
Terapi falan sızı kurtarmaz.
evet adam anal ve manst. cşnselliği bu adamın :(
banada ben senşnle şlgileneyim diyor. Ya adama güzel giyinip hazırlanıyorum adam yanlış zaman diyor. Sonrada hakkımı helal etmiyorum deyince de tamam ben senşnle ilgileneyim diyor . O nasıl olacak dedim , oral dedi . allahm ya ne diyecegimi bilemiyorm :(

evet adam anal ve manst. cşnselliği bu adamın :KK43:
banada ben senşnle şlgileneyim diyor. Ya adama güzel giyinip hazırlanıyorum adam yanlış zaman diyor. Sonrada hakkımı helal etmiyorum deyince de tamam ben senşnle ilgileneyim diyor . O nasıl olacak dedim , oral dedi . allahm ya ne diyecegimi bilemiyorm :KK43:
Bu konuya artık inanmıyorum 😖

yanlış anlamayın ama eşcinsel olabilir mi?
bilmiyorum .. evlenmeden önce beni öperdi . ya bana şöyle böyle derdi . yada şunu diyeyim evlenmeden önceki sarılması bile hissedemedim . bunların hepsinin bahanesi hatta erkekliğini bile sebebi benmişim :( sırf düğün öncesi üzülmüş o yğzden böyleymiş .

Hakaret ve şiddete eğilimi var mı? Söylediği sözlerle can damarına basıyor mu ?
evet en son iki tartışmada onu yaşadım :( o yğzden arkadaşımla paylaştım . o da bana buradakilere benzer dedi . paravan dedi açıkcası :( tam olarak şiddeti bana olmadı ama kendisine yapmaya başladı

Annesine oğlunun cinsellikle ilgili bahane yaptığını biraz üstten söyledim . Öyle şey mi olur konuşsun abisi dedi . Abisi de annesine benden dolayı soğudunu söylemiş sürekli kavga ettiğimiz için . Kavgalarda cevap verip onu haklı bulamadığım İçin benden soğumuş . Ne kadar zaman geçti sanki ne yaşadık allahım anlayamıyorum
Abisi ayrı manyak eşiniz ayrı manyak kusura bakmayın ama. Tuhaf bir durum nerden tutsan elinde kalıyor. Yani bu kadar özelinize niye adamın annesini abisini karıştırıyorsunuz. Annesi abisi ne yapıcak

Son düzenleme:
evet en son iki tartışmada onu yaşadım :KK43: o yğzden arkadaşımla paylaştım . o da bana buradakilere benzer dedi . paravan dedi açıkcası :KK43: tam olarak şiddeti bana olmadı ama kendisine yapmaya başladı

Hem paravan hem karakteri yok bunun biraz zaman sonra şiddetede başvurur.Boşanın. Ardı arkasını düşünmeden kaÇın bence. Daha önce okumuştum burda paravan evlilik yapan birini cinsellikten aynı konuda yakınıyordu.

ben gerçekten ne yaşadıgımı anlamdıramıyorum bile ç tutarsızlık yada yalan demiş bazıları . bu sayfada hemen üye olup çıkmazda oldugum için hemen can havli ile sorunumu paylaştım. İnsan belki de eşim dediği insana konduramıyor yada canını acıttığı için yüzleşmek bile istemiyor. dediğim gibi bende aynı şeyleri düşünüyprum :( ama evlenmeden önce adama aşığım seviyorum ben . sevmesen zaten evlenmezdim dimi :( paravan oldugunu bende düşünüyorum. bütün gece yan odada yatan adamı düşündüm baştan sona . sonra internette kesin olsun diye aramalarımla bu sitede sormak istedim . boşanmak evet zor birşey değil evlenmek kadar dogal birşey . onada söyledim bunu dün akşam ayrı yattıgında.

ne kadar canım acıyor bilemezsiniz belki de . eşimin gey olma ihtimalinin yğlksek olması mı. yoksa erkekliği yoksa ve bununiçin tedavi olmaması mı diye değil . bir insan kendisini bilir. Ben başlarda maddiyat mı zorladı da stresten olmuyır diye düşündüm yalan değil ama zaman geçtikçe dahada uzaklaştı. sebebi ise saçma bir şey oldu . ben onu üzüyor olmam vb.
haklısınız bitmesi gereken bir evlilik . paravandım belkii de ..

Bana bir gün dedi ki benim erkekliğim etkilendi düğün aşaması maddiyat zorladı üzüntüden stresten benim erkekliğim etkilendi dedi 😣 doktora gidelim dedim hayır geçer dedi . Sonraki hafta zaten kavgada boşanıyoruz dedi . Bitti dedi . Kavga ederken . Ailene söyle dedim kavga sebebimizi boşa dedim . Ama tabi konu olmadığı İçin .. ve geçen ay ki kavganızda ben bırakamıyorum sen bırak boşa beni dedi yalvardı adam . Tamam dedim boşanıyorum . Yarın söylüyorum herkese . Gece oldu yalvardı hastaneye gideceğim dedi . Senin suçun yok dedi . Sonra aramız bir hafta gibi iyi oldu . Ama o sıra benden dolayı cinsellik yapamazdık . Dönemim olduguniçin. Sonra yine başladı kavgamız
Benim eski eşim tam bir süt oğlandı aileye bağımlı. Hep aieeden dolayı kavfa çıkardı. Bu bir konu ama normalde de ota çöpe huzursuzluk çıkartırdı. Sanki koltukta yatmak için bilerek yapardı bunu. Yi oldugumuzda sırnaşırdım böle değişik bişiler olurdu terler Bi kızarırdı kaçar GB gece vakti çıkıp ablasına oturmaya giderdi. En son 7 ay adam koltukta yattı. Sorsan hep aileden dolayı kavga çıktğı için kin, nefret var içimde o işe gelince bundan dolayı yapamıyorum derdi. Açıkçası ben de bir ara düşünmüştüm bunu, galiba o sorunu ortaya çıkmasın diye hep kavga edip uzak duruyordu, ört bas etmek için. Ve onun da sürekli ağzında boşanalım lafı vardı, nerdeyse ilk günden beri.

Benim eski eşim tam bir süt oğlandı aileye bağımlı. Hep aieeden dolayı kavfa çıkardı. Bu bir konu ama normalde de ota çöpe huzursuzluk çıkartırdı. Sanki koltukta yatmak için bilerek yapardı bunu. Yi oldugumuzda sırnaşırdım böle değişik bişiler olurdu terler Bi kızarırdı kaçar GB gece vakti çıkıp ablasına oturmaya giderdi. En son 7 ay adam koltukta yattı. Sorsan hep aileden dolayı kavga çıktğı için kin, nefret var içimde o işe gelince bundan dolayı yapamıyorum derdi. Açıkçası ben de bir ara düşünmüştüm bunu, galiba o sorunu ortaya çıkmasın diye hep kavga edip uzak duruyordu, ört bas etmek için. Ve onun da sürekli ağzında boşanalım lafı vardı, nerdeyse ilk günden beri.
işte bu .. sonunda ne oldu ?

işte bu .. sonunda ne oldu ?
Gün gectikçe kavgalar şiddetlendi, çok afedersin bilerek evde tahrik edici giyinmeye başladım bakalım ne yapacak diye, ama umurunda olmadı, yan gözüyle bakmadı yani. Söledim doktora gidelim diye, ama hep kavgalardan böle oluyorum dedi. Ama iyiyken de yok yani, nadir olurdu. En son büyük kavga ettik 7 ay aralıksız koltukta yattı, ama pes etmiştim te artık. Sonunda boşandık.

Gün gectikçe kavgalar şiddetlendi, çok afedersin bilerek evde tahrik edici giyinmeye başladım bakalım ne yapacak diye, ama umurunda olmadı, yan gözüyle bakmadı yani. Söledim doktora gidelim diye, ama hep kavgalardan böle oluyorum dedi. Ama iyiyken de yok yani, nadir olurdu. En son büyük kavga ettik 7 ay aralıksız koltukta yattı, ama pes etmiştim te artık. Sonunda boşandık.
bizimde gidişatımız o gibi duruyor .. kendime karşı özgüvenimi yıkmaya başladı artık..

neden evliligi surdurmeye calisiyorsunuz ?

hani insanin yillari guzel gecer, o guzel yillarin hatirina tolere eder, sabreder de,
daha 2. haftadan bosaniyoruz diyen adama daha neyin sansini veriyorsunuz ki

Back
X