• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Ya cinsellikte normal insnalar gibi değil istekleri . Açık açık yazamıyorum ama adamın aklı fikri hak yolu değil isteği . Yada bir bayanın vücuduna karşı ilgi yerlerini görmüyor . Benim sevdiğim şey ilk , bilmiyor beraber öğreneceğiz oldu . Ama zaman geçtikçe iş saçma bir boyuta vardı . Şuan hissettiğim iki şey var . Ya diyorum cinsel eğilimi Farklı yada yok 😔 anlayamıyorum evlenmeden önce neler neler derdi ama evlendik yanındayım helaliyim ama benden kaçıyor 😔
Pardon da adam günah diye 31 yaşına kadar cinsellik yaşamamış. Ama hak yolu değilde b..k yolundan sizinle birlikte olmak istiyor?! Basbayağı paravan evlilik yaptım diye buradan bas bas bağırıyor, ve siz hala neyin derdindesiniz! Sevgi yok aşk yok sürekli kavga hakaret v.s anlamadım hala neyi sormak istediğinizi kaçın kurtarın kendinizi. Adam dokunmuyormuş bile neyi bekliyorsunuz?

herkese merhaba ... çok büyük bir çıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kaç yazı gördüm ve hemen üye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun süre önceden tanışıyoruz ama görücü usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika geçti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Sürekli maddiyat olarak zorlandıgını söyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane çıkarıp tartışma çıkarıyor.Benden ise sürekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama öyle şeyler söylüyor ki ...
Çoğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende açıklama yapıp hayır öyle değil diyorum ama kibarca güzelce tane tane ..Olmuyor hiçbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu söyle sus ne dersem tama de geç diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi öyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak için bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kaçar ? Bana süreklikafasında sounlar oldugu için cinselliği istemdiğini yapamdıgını söylüyor.Yaada bahaneler söylüyor. İşe gelip giderken bile onu öpmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gönlümü almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kaçıyor diyorum :KK43: ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden öpmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden önceki aşamaları rol mü diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı :KK43:lütfen yardım edin
Kafayı yediginle kalirsin. Yürümez bu şekilde.

Kadınların bu konuda rahatsızlığı oldugu gibi erkeklerinde sıkıntısı oabilşr.kadınlarda vajinismus rahatsızlığından dolayı erkekler eşlerine destek oluyor bence eşinizin de böyle bir rahatsızlığı olabilir sizde destek olmaya çalışın. Erkekler bu konuda rahat şekilde benim bu rahatsızlığım var diyemez utanır çekinir bence önce rahatsızlığımı var onu öğrenmek lazım

Ya cinsellikte normal insnalar gibi değil istekleri . Açık açık yazamıyorum ama adamın aklı fikri hak yolu değil isteği . Yada bir bayanın vücuduna karşı ilgi yerlerini görmüyor . Benim sevdiğim şey ilk , bilmiyor beraber öğreneceğiz oldu . Ama zaman geçtikçe iş saçma bir boyuta vardı . Şuan hissettiğim iki şey var . Ya diyorum cinsel eğilimi Farklı yada yok 😔 anlayamıyorum evlenmeden önce neler neler derdi ama evlendik yanındayım helaliyim ama benden kaçıyor 😔
Anlattığına göre başka tercihleri var ama sana ters olduğu için bahaneler uyduruyor sıkıntılı durum bir kadın için zor şeyler. Yani açık açık konuşmaktan başka çaren yok. Bunun yanında psikolojik sorunlarda var gibi duruyor iyice araştır hamile kalma sakın

Kadınların bu konuda rahatsızlığı oldugu gibi erkeklerinde sıkıntısı oabilşr.kadınlarda vajinismus rahatsızlığından dolayı erkekler eşlerine destek oluyor bence eşinizin de böyle bir rahatsızlığı olabilir sizde destek olmaya çalışın. Erkekler bu konuda rahat şekilde benim bu rahatsızlığım var diyemez utanır çekinir bence önce rahatsızlığımı var onu öğrenmek lazım
Doktora gidelim diyorum ama yanaşmıyor ki

Pardon da adam günah diye 31 yaşına kadar cinsellik yaşamamış. Ama hak yolu değilde b..k yolundan sizinle birlikte olmak istiyor?! Basbayağı paravan evlilik yaptım diye buradan bas bas bağırıyor, ve siz hala neyin derdindesiniz! Sevgi yok aşk yok sürekli kavga hakaret v.s anlamadım hala neyi sormak istediğinizi kaçın kurtarın kendinizi. Adam dokunmuyormuş bile neyi bekliyorsunuz?

Araları okuyamadım. Nişanlılık döneminde çok iyiydik, beni kendine aşık etti demişsiniz. O zamanlarda yakınlaşma durumunuz nasıldı? Öpüşme, sarılma, el ele tutuşmalarınız sık mıydı? Size dokunmak ister miydi? O zamanlarda soğukluk hissettiğiniz zamanlar olmuş muydu mesela? Belki muhafazakar bir görünüm sergilediyse size bunu hissetmiş ancak evlilik öncesi yapmak istemiyor diye bunu olumlu bir davranış gibi görmüş olabilirsiniz.

Çok açık yazacağım.

Arkanı dönersen seni bir erkek gibi hayal edebilecektir bir nebze. Sen şimdi bir kadınla seviştiğini düşünebiliyor musun? Nasıl miden almıyorsa onun da almıyor işte. Ele güne karşı namusunu(!) temizlerken, senin de hayatınızı peçete gibi kullandı attı.

Yerinde olsam, karşıma oturtur, gey olduğunu bildiğimi, istediğim şekilde boşanırsa susacağımı, zorluk çıkarırsa etrafa yayacağımı söylerdim. Şartlarım da şu olurdu, 1-Ben eşime layık değilim onu üzüyorum ve haklı olarak ayrılmak istiyor, ben de erkek gibi onunla yolumu ayıracağım diyeceksin.
2-Düğün takılarımı eksiksiz vereceksin, evde hakkım ne varsa vereceksin.
3-Bir daha adımı ağzına almayacaksın, arkamdan tek laf ettiğin kulağıma gelirse eşcinsel olduğunu yayacağım.

İçinde olduğun durum bu, başka bir şey değil.

Evlenmeden önce cinsellik gibi bir konu hakkında nasıl olduğunu bilmeden gözü kapalı evet diyorsunuz ya o masada, bence bu asıl şaşılacak bir şey. Lafa değil icraata bak hesabı... çok yanlış çokk...

Adamin sanki cinsel egilimleri farkli. Bir erkek sevismeyi nasil unutur ya? 31 yasindaki bir adam cinsellikten kacmaz ki. Ustelik hadi cinsellik yok, sana da bagirip cagiriyorsa bu evliligi devam ettirmenin anlami yok bence. Uzatmanin anlami yok bence. Terapi falan duzeltmez. Yol yakinken ayril bence ki cinselligin olmamasi zaten bosanma nedeni.

Benim eşim evlenmeden önce iki yıl ailem ikna olsun diye uğraştı evlilik sürecinde de babamdan kaynaklı çok sorun yaşadık maddi anlamda 70 bin borca girdik filan çok zor bir süreçten geçtik,esinin bu denli zorlandığını da düşünmüyorum görücü usulü olmuş zaten. Evlilikten önce de sonra da cinsellikte hiç sıkıntı yaşamadık yani maddiyat filan geçecek o işleri, karısıyla küs iken bile cinsellik isteyen erkeklerin okuyoruz burada her gün. Hiç suçu size yüklemesin eğilimi farkli kesinlikle. Durumu acilen ailesine ailenize taşıyın adam gibi kendinizi ifade edin o da yüzleşsin herkesin önünde böyle saçma şey mi olur

Eskiden kadınlar ota boka sorun cıkarıp noşanmak isterdi artık erkekler her boku bahane edip boşanmak ister oldu bu ş@rfiszde kusura bakma ağır konuşuyorım ama kendini temize cıkarmak için sizi ortada harcamış gibi benım eski eş kişisi olacak domuz bile ben ayrı oda da yatsam gelip yalvarırıdo gel yanımda uyu diye bende yeni evliydim ayrılıyorum şuan ,Allah yardıcmın olsun ailesine anlat durumu destek olacaklarını sanmıyorum ama çünki kimse yoğurdum ekşi demiyor

Back
X