yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Bence de sinirliyim bilmem ne diyerek cinsel isteksizligini ortbas ediyor

Meraba erkekler için evlilik bı kadının bakış açısından oldukça farklıdır ihtiyaç giderme evd
Ama tedavi de olmak istemiyor . . Şu kadar zamanda ev arkadaşınızdan evde . O ayrı odada ben ayrı oadada. Muhabbetimiz bile azaldı
Meraba bu konuya derinden giriyorum açık yazmak zorundayım anlasila bilir olsun die içine kuşku ve supe düşürmek istemem ama bence biraz takip et ve sessiz kal uzaktan hal ve hareketlerini takip et.. bakın ilişkilerde anlasabilmk için ben eşimi seviyorum değil eşimde beni seviyormu die sormak lazım tek taraflı yürümez düşünsene kim sevmediği bı insanla vakit gecirmek isterki ben senin yerinde olsam onu sevmek yerine önce kendimi severim sonra ilişkimi korumak adına iliskimde olan duruşunu değiştiririm ki bu durum sana farkındalık katar farkedilirsin çünkü her zman oldugundan daha farkı bı bikadin ve farklı bı tavir sonrasında değişik öneriler tabi bu arada hala takip biri varmı die çaba

Sıkı korunun tek sefer ilişki olur kazara hamile felan kalmayın gerisini oluruna bırakın

Benim eşimde ilk zamanlar böyleydı ama bizim nişanlılık dönememızde sıkıntılı gectı ben beklıyordum böyle birşeyi zaten. evlılıgın ilk zamanlarında böyle seyler ıllaki olur farklı ımsam aynı evı paylaşıyoraun zorluk olacak bi alışma süresı sabırlı olun ılk zammalar eşimde bana süreklı laf söyler bıldıgım işleri bama ögretir sımdı ondan eser yok 1.30 semelık evlıyız. eşinizinşnbu sınırının cinsellık odaklı oldugumu düşünüyorum konusmayı deneyın yenı evlısınız cocugu bıraz erteleyın hemem yapmayın üzülen sız olursunuz hamılelık dönemi bebek olduktan somra ilgiyi daha cok bekleyeceksınız

3.30 aylık evlısımız yanı ne kadar zamanda ilişşki yaşadınız omu merak edıyorum problem nerde acaba yanı yapamadıgı içinmi uzak duruyor?

Cinsel sorunlarına bahane buluyor kavgaları kuslukleri büyük ihtimal . Kabul edip tedavi olcaksa olsun eşiniz yoksa hazır yolun başındayken ayrılın önünuze bakın omur dediğin bir kere ele geçer. Sorunları vardı madem ne diye evlenmiş sizinle ( sorunlarını bile bile evlendiyse bu çok kötü bisey )

Cinsel tercihi farklı olabılır

Adam hak yolu değil, bol yolu istiyor denir halk tabiriyle.
Eşiniz bence gay.
Bu evliliği de işte bı evlendi ayrıldı olsun diye sorunsuzca çok istekli gözükerek yapmış.
Valla bu adamı boşayın ama akıllı hamlelerle iyi bı planı hak ediyor.
Terbiyesize bak madem böyle bı eğilimin var, bayanlara isteksizliğin var neden evlenirsin bı kadının hayatını maf edersin.
İspatli şekilde donuna kadar alarak bosayın lütfen.

Benim çok çok çok yakınımda tuhaf evliliği olan bir çift var.
Kadın yalvar yakar artık neler yapa yapa 2/3 ayda oda aha hop bitti şeklinde ilişki yaşıyorlarmış.
İnanılacak gibi değil ama çocukları oldu.
Adamın kesinlikle cinsellikle alakası yok.
Birde ikinci evliliği ilk evliligindd kadın bı kaç ayda kadın ayrılmış.
Sanki çok evlilik yürütecek adam da hemen arkasından ikinci evliliğini yapıyor yakınımla.

Kocamı seviyorum ama
Ay inanamıyorum seviyorsunuz!!!!!
kocamı seviyorum ama mı??
Ay evet seviyormuş yorumu okuyunca bende şaştım.
Adam anüs hayal ediyormuş.
Hayır hayal edilecek nesi var, adam ağır sapık ve sapkın istekleri var.
Anüs hayal eden adam ağır vakadır.
Tercihlerin farklı olabilir ama bunu böyle olağan dışı bı şekilde, hetero çift olarak evlen, kadına evlenmeden önce baya baya yürü kadını heveslendir, evlen cinsellik için kavga et anüs hayali konuş ama...
Bu adamın dışarı da kim bilir ne sapkınlıkları oluyordur.

Ayşe Arman bı kadınla röportaj yapmıştı. Kocası aynı konu sahibinin muhteşem eşi gibi istekli evlen.
Cinsellik yok. Bı cocuklari oluyor. Kadına psikolojik baskı, yaşlı insanlar gibi giydirme, kadını sindirme, kadına ilgi 0.
Adam ağır sapık meğerse patronuyla uzun yıllar birlikteymiş.
Patron evlendiğinde bunlara kartal kanadı gece lambası hediye göndermiş.
Kadın uzun yıllar evli kalıyor. Kızı da anlıyor babasının farklılığını.
Kadın herşeyi göze alarak senin hay oldugunu açıklayacagim artık diyerek ayrılıyor.
Kızı babası ile görüşmüyor.
Adam konumlu bir adam boşanır boşanmak asistanıyla evleniyor.

ilişkide başarısız olacağınıı düşündüğü için mi istemiyor acaba ?

Adam baya gay.ben bi yorumla anladım siz beraberken anlamadınız mı? Boşayacaksınız olacak bitecek o da paravan olsun diye evlenmiş zaten.

Eşiniz gay bence bunu kapatmak içinde evlilik yaptı biran önce kurtulun bu pislikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…