yardım lütfen ... bu nasıl evlilik :((((

Ay ben hikâyedeki bu detayı anlayamadım. Bir anlamı falan mı varmış gece lambasının?
Kanatları açık horozmuş gece lambası yanlış hatırlamışım.
Anlamı olmaz mı kadın sonra çakmış durumu.
Linkini buldum;

Son düzenleme:

Aaa çok merak ettim, linki bulabilirseniz çok sevinirim.

hiç cinsellik yaşamadım diyen adam nedense anal seks istiyor..Normalinden ne ara sıkıldın be hasbam ters hayali kurar oldun? Adamın tercihi farklı,kadınlardan zevk almıyor o yüzden böyle davranıyor.Paravan evlilikten başka birşey değil..Ben olsam bir süre tepki vermeden cinsellik beklemiyor havasına girer karşıdan onu izlerdim..Neden dersen,madem sen onu strese sokuyosun bakalım stressizken beyimiz nasıl onu da görelim..Baktın senle iyice bacı oldu yapacak birşey yok tatlım,bu adam gayyy..

Acaba gay mi diyecem ama günahında almak istemem....belki öyledir ama çevresine bu durumu ispatlamak için evlenmiş olabilir

Yorumlar arasında var mı bilmiyorum okumadım yorumları bana adam gay gibi geldi. Sizinle evlenmekle bunu saklıyor perdeliyor.
İnşallah yanlış düşünüyorumdur

Peki bunlar tekrar neden evleniyor ?

+100000
Aklıma iKi secenek geldi ya adam gay yada ereksiyon sorunu var kolay gelsin zor bir durum

Daha ilk konuya girişini okudugumda adam gay dedim. Anal ilişki yapıp sevişmeden bitirmek istiyor dokunmuyor öpmüyor. Kendini gizlemek için evlenmiiş ne yazık ki.. Kaç kurtar kendini. Emin olmak istiyosan takibe al ama üzgünüm yüksek ihtimal eşin gay

Kesin gay diyorum pis herif size yazik etmiş duygularınızla oynadı evlenerek

Ağız ve vücut temizliğinde önem verirmisiniz kendinize özen gostermiyorsaniz biraz özen gosterin vücut için parfümü kremler var ten kokusu çok güzel saçlariniz bakimsizsa bi.kuaför le iş çözülür biraz değişiklik yap hala daha öyle ise boşa gitsin hiç uğraşılma daha

Büyü vs olmasın

bi tanıdığım var adam kadınlarla iş cinselliğe geldi mi tırım tırım kaçıyor, canım istemiyor diyor yakın olduğum için bana anlatırdı ya kinli geçen noldu biliyor musun kızla her şey on numara ev mev hazırlanmışız şahane bana bi şeyler oldu kadına dokunmadan kalktım geri evime geldim dedi, sonra bu testler falan yaptırdı kendine erkeklik hormonları acayip düşükmüş, meğer sorun buymuş.... acaba eşinde de böyle olabilir mi

Dedim saçmalama dedi izlemedi . Unuttum yapmayı dediğinde dedim bunu izlemem dedi
Nasıl seks yapıldığını unuttuğunu söyleyen bir adam ve bu söylenene inanan bir kadın konuya inanma oranım yerlerde en son yarım saat önce konuşmuştum, imşalla konuşmayı unutmamışımdır amin

Ereksiyon olamıyor ve suçu sana atmaya çalışıyor..geçen okudum biryerde epimedyumlu macun diye birşey.gizli yedirebiliyorsam yedirsene ondan.iyice araştır.hiç kötü yorum yazan olmamş

Aklı fikri hak yoku degil istegi derken.yani anal mı istiyor anlayamadım orayı tam?eger anal istiyorsa iki ihtimal var.yüzde 50 gay olabilir diger yüzde 50 lik ihtimalde sizde genişleme varsa veya tam yazamıyorum ama tam tatmin olamayıp daha önce anal olarak baskasıyla birlikte olan erkekler hep anal isteyebilirlermiş.orası normal vajinadan daha dar oldugu için bunu isterlermiş.hiç beklemezsnz ama muhafazakar bir adamın normal yoldan ilişkiye girip sonra anal istedigini duydum eşinden.ama senin eşinle şöyle bir fark var.Adam en azından eşini öpüyor sarılıyor.seninki hiç yaklaşmıyorsa gaylik olabilir.Ama pskolijisi bozuk oldugu için öpmüyorda olabilir.Bence bi pskolog yardımı al.bir yöntem söylesinler sana ona göre harekt et.yinede elinden geleni yap.ugrasmadım demezsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…