- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Masraflarını doğduğundan beri karşılıyor annem.bakabilecek durumda değil.kizim çok yaramaz ama yaz sonu kreşe verip çalışmayı düşünüyorum boşansam da boşanmasam daDeğişmez bu adam. Çamaşırını yemeğini yapacak biri olmadığından tutuşmuştur.
Ayrıca 2 yaşındaki kızınıza anneniz bakıyorsa neden çalışamıyorsunuz?
Birde neymiş kızından onu ben ayirmisim hep şimdiye kadar olanlara sessiz kaldım hatta başka kadın icraya verilmiş borcu eşi kadın kızar o bana kızdı neymiş annem niye para vermemiş ona bizi bakıyor yetmemiş galiba beyefendiye annem.para vermemiş borcu için diye küfürler edip.bizi suçladı nasıl çirkin şeyler yaşattı gözüm korktu ondan .kızımdan beni ayırma bosanma davası acma zorluk çıkartırım ayrılmak ıstemiyorum derim.diyorSakin geri adim atmayin,kizinizda zamanla alisacaktir uzulmeyin onun icin babasi herdaim olacak hayatinda,huzursuz bir aile de buyuyecegine huzurlu ama ayri olun..
Degismez bu adam goz boyuyor sadece kanmayin lutfen..
Birde neymiş kızından onu ben ayirmisim hep şimdiye kadar olanlara sessiz kaldım hatta başka kadın icraya verilmiş borcu eşi kadın kızar o bana kızdı neymiş annem niye para vermemiş ona bizi bakıyor yetmemiş galiba beyefendiye annem.para vermemiş borcu için diye küfürler edip.bizi suçladı nasıl çirkin şeyler yaşattı gözüm korktu ondan .kızımdan beni ayırma bosanma davası acma zorluk çıkartırım ayrılmak ıstemiyorum derim.diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?