Ayırmıyor ayırsa zaten boşanmak istemezdim annesi şeytan gibi hiç huzur vermiyorYani daha yuvanız bile yokken çocuk neden düşündün anlamıyorum, bende 1 senelik evliyim evim yerim ayrı hala daha düşünmüyorum, o evde olduğunuz için anlaşamıyorsunuz o zaman evi ayırın boşanmadan ziyade bebeğe yazık
Kocam 22 yaşında çalışıyor işi var ama benim için değil annesi babası için çalışıyor bekar bir abisi var o hiç yardim etmiyor elektirik şu doğalgaz konusunda biz birikim bile yapamıyoruz herşeyi eşim yapıyor onların ihtiyaçlarıni karşılıyor ama benim istediğim hoc birseyi almıyor en önemlisi beni mutlu etmiyor ilgilenmiyor aynı evde olduğumuz için çok hzursuzumSen 19 yaşındasın kocan kaç yaşında? Ayrı eve çıkmak istiyorsun da neyle istiyorsun mesela kira yiyecek içecek elektrik su gaz bunları karşılayacak maddi durumunuz var mı? Nafaka düşünmeyi biliyorsunuz ama korunmayı bi öğrenemediniz. Boşanınca hayatın cennet olacak sanki
Düzelecek gibi değil çok konuştum ona her yolu sundum ailesinden ayrılamıyorİlk iki yılım defalarca boşanmadan dönerek geçti 3.yılımdayım düzene oturmaya başladı. İnan benim eşimde çok aileci. Beraber yaşamıyoruz ama üç seneden sonra evlilik oturur derlerdi de ınanmazdım simdi şükğr bişeyler rayına giriyor. Bide gebelik hormonlarından daha hassas bi dönemdesin bence sabret inan düzelecek
Ben çocuğum için pişman değilim ama eşim beni bu duruma mecbur bıraktı verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı 7 aydır 1 ay sonra ayiracam 10 gun sonra ayiracam evi diyerek beni oyaladıAnlaşamamanıza rağmen "belki ayrı evi kabul eder" diye düşündüğünüz için mi çocuk yaptınız?
Tam tersi, "nasılsa hamile, eli kolu bağlandı" deyip hiç çıkmaz artık o evden.
Boşanmayı gerçekten göze alabiliyorsanız ve aileniz de destek olacak insanlarsa sağlam bir rest çekmeniz lazım.
Ailenizin yanına gidip "madem evi ayırmıyoruz, ben boşanıyorum" diyeceksiniz. Şartınızı kabul edene kadar dönmeyeceksiniz.
Ama bunu yaparsanız şartınızı kabul etmeyip boşanma ihtimalini de göze alacaksınız.
Başka da bir yol yok bence. Gerisi eşinizin keyfine kalmış üzgünüm. Keşke bunları en başından düşünseydiniz.
Boşanmak istediğini söyledinmi ne tepki verdiDüzelecek gibi değil çok konuştum ona her yolu sundum ailesinden ayrılamıyor
Söyledim annesi altınlarımı elimden aldı eşim bi gitme bile demdi acımasız davrandı ben babamin evine gidiyorum dedim boşanmak istiyorum dedim tamam git pesinden gelmem dediBoşanmak istediğini söyledinmi ne tepki verdi
Suan ailenin evındesın yaniSöyledim annesi altınlarımı elimden aldı eşim bi gitme bile demdi acımasız davrandı ben babamin evine gidiyorum dedim boşanmak istiyorum dedim tamam git pesinden gelmem dedi
Evet ailemin evindeyimSuan ailenin evındesın yani
Ben çocuğum için pişman değilim ama eşim beni bu duruma mecbur bıraktı verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı 7 aydır 1 ay sonra ayiracam 10 gun sonra ayiracam evi diyerek beni oyaladı
Beni umursamayan beni benim kadar sevmeyen bi adam kocalık bile yapamadı babalık nasıl yapicak onu merak ediyorum çocuğu da şahsen kendisi çok ama çok istiyordu şimdi ise beni bile reddeti giderken gitme bile demedi bana ben istemiyordum çocuk ama o çok istiyordu sürekli çocuk yapalım diyordu bu benim elimde değil bu onun baba olmak en doğal hakkı yok olmaz yapamam diyemezdim ve kaçarak evlendim çok seviyorduk birbirimizi ama aynı evde olunca çok aklına giriyorlar bana karşı soğutuyorlar daha fazla üzülüp ağlamak istemedim ya evi ayırır yada boşanır dediğim gibi rest çekicem ama ailemin durumu kötü bebeğe nafaka tazminat davası acabilme yektim var mı bunları öğrenmek ti amacım7 aydır evlisiniz, 8 ay önce -yani daha evlenmeden- "biz neden ayrı eve çıkmıyoruz? Ev tutmadan evlenmem" demiyorsunuz, 7 aydır "1 ay sonra evi ayıracağım" diyor ve buna rağmen bile isteye hamile kalıyorsunuz...
Pişman olmuş olabileceğinizi hiç düşünmemiştim zaten.
Bu zamana kadar evi ayırmayan adam bundan sonra da ayırmaz.
Dediğim gibi, rest çekerseniz bir ihtimal kurtulabilirsiniz. Ama "tamam boşanalım" derse ve siz de pişman olup geri dönecekseniz hiç bulaşmayın böyle işlere.
7 ay önce saçınızdan sürüyerek mi getirdiler de şimdi ayirmiyorlar diye nasıl yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?