- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Merhaba kızlar. Ben yeni evliyim. Konularimdan bilirsiniz.
Kafami karistiran bir konu var. Malum soracagim sey herkesle konusulabilecek cinsten bir konu olmadigindan size danismak istedim.
Biz esimle beraber oldugumuzda canim cok yanıyor ve esim tamamen icimde olmasina ragmen herhangi bir kanama olmadi. Bu 3 denemedir boyle.
Herhangi bir kuruluk yok bende gayet elverisli sartlar saglikli bir beraberliğe ama canim fazlasiyla acıyor. Dunku denemeden sonra kasiklarimda baslayan bir agri soz konusu. Neyi yanlis yapiyoruz. Kizlik zarim mi esnek bundan dolayi mi kanamam olmadi sizce? Eşim takmiyor esnektir ondandir dusunme uzulme takma kafana diyor ama ben dusunmeden edemiyorum. Doktora gideyim diyorum gerek yok diyor.
Bilen eden varsa yardimci olsun bana ya
İlk zamanlar da öyle olabiliyor. Ben 6 ay kadar zorlanmıştım.. Bu arada eşinizi takdir ettimBenim ilk gecemin sabahın da kapı çaldı eşim açtı annesi çarşaf nerde diye soruyordu... altımızda ki çarşafı aldı gitti manyak karı
Evet bu çarşaf isteme olayları oluyor..bende olmadı çok şükür.. Bazılarının doğumda kızdığı bozuluyor diyorlar ne kadar doğru bilmem tabi.. Ama ağrı olması bana tuhaf geldi inşallah zamanla geçer..:)
Merhaba kızlar. Ben yeni evliyim. Konularimdan bilirsiniz.
Kafami karistiran bir konu var. Malum soracagim sey herkesle konusulabilecek cinsten bir konu olmadigindan size danismak istedim.
Biz esimle beraber oldugumuzda canim cok yanıyor ve esim tamamen icimde olmasina ragmen herhangi bir kanama olmadi. Bu 3 denemedir boyle.
Herhangi bir kuruluk yok bende gayet elverisli sartlar saglikli bir beraberliğe ama canim fazlasiyla acıyor. Dunku denemeden sonra kasiklarimda baslayan bir agri soz konusu. Neyi yanlis yapiyoruz. Kizlik zarim mi esnek bundan dolayi mi kanamam olmadi sizce? Eşim takmiyor esnektir ondandir dusunme uzulme takma kafana diyor ama ben dusunmeden edemiyorum. Doktora gideyim diyorum gerek yok diyor.
Bilen eden varsa yardimci olsun bana ya
İnşallah yaiki uc cm icerde yazıyor kizlik zari ama tamami girmesine rağmen nasil olmaz bilmiyorum
İlk zamanlar da öyle olabiliyor. Ben 6 ay kadar zorlanmıştım.. Bu arada eşinizi takdir ettimBenim ilk gecemin sabahın da kapı çaldı eşim açtı annesi çarşaf nerde diye soruyordu... altımızda ki çarşafı aldı gitti manyak karı
Canım bence hiç telaş yapma esneklikten kaynaklaniyordur.Ağrı konusuda normal bende 6 7 ay öyleyim hatta normal doğum yaptım dikislerim vardi dogumdan sonrada aynen öyle agrilarim oldu zamanla geçer. ...MUTLULUKLAR.♥♥♥
Doktor icin erken oyleyse... ? Icimi rahatlattiniz ya inşallah dediğiniz gibidir.
Ne ????? Nasıl ya? Acaba çooook uzun zaman önce mi evlendiniz? Ve eşiniz nereli sadece meraktan soruyorum çünkü ne biliyim biz doguluyuz geleneklerimize çok duskunuz ama bizde asla böyle bi şey yoktur ne biliyim ya çok tuhaf geldi...
yuh..cahil kadın...
ne beyinsizlik o yaa çarşaf nerde nedemekk!!!
Zihniyet geri naparsın... İç Anadolu. Bana da tuhaf geldi anlamadım bile
ne tuhaf..kırıkkale mi yoksa...
arkadaşımın kv.si de istemiş de çok şükür eşi karşı çıkmış..kırıkkaleliler....
gerçi cahil heryerde cahil de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?