- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Sizin adınıza değil.Peki gitmeden arasam rezervasyon teyidi için arıyorum desem bilgi verirler mi
A
Eşim aldatıyor cnm
Yok cnmİgrenc adam ya.Valla ne yap et git otele bas kanitla,tazminat davani da ac gorsun dunya kac bucakmis.Hic utanma kalmamis ya.Cocuk falan var mi?
Bu arada bosanmaya da gidersen kadinin bilgilerini de otelden avukat vs araciligiyla ogren. Ona da davani ac lutfen. Hic biseyden korkmuyorlarsa bu durumdan korkup evli insanlardan uzak dursunlar ya.Tamam cnm haklısın aslında
Tamam cnm sekreteriyim derim olmazsaSizin adınıza değil.
Ama önce bir deneyin kendi isminizi vermeden şansınızı deneyin.
Aynen öyle allah belalarını versin inşallahBu arada bosanmaya da gidersen kadinin bilgilerini de otelden avukat vs araciligiyla ogren. Ona da davani ac lutfen. Hic biseyden korkmuyorlarsa bu durumdan korkup evli insanlardan uzak dursunlar ya.
Rabbim yardımcın olsun inşallah böyle bir şey yoktur. Eşin seni deniyor da olabilir ona da dikkat et bu da bi ihtimal.Tamam cnm
Calisani zor durumda birakabilir bu durum.Bence bu durum riskli herkes sizin kadar merhametli değil daha çok adama haber de verebilirler en iyisi bi arkadaşı giriş yapsın otele ve olup biteni öğrensin
Buna sevindim.Kurtulmus olacaksin.Yok cnm
Oda numarasını bilmiyorsanız bağlamazlar sadece adını söylerseniz. Hayde gazanız mübarek olsun :)) bizi bilgilendirin :)
Tabiki riskli.Bence bu durum riskli herkes sizin kadar merhametli değil daha çok adama haber de verebilirler en iyisi bi arkadaşı giriş yapsın otele ve olup biteni öğrensin
Emin’im cnm kulaklarımla duydumEmin misiniz peki, belki yanlıs anlamisinizdirumarim oyle cikmaz
Gidip daha önceden siz bir oda tutsanız, özellikle camı otel girişine bakan bir oda. Oradan otele geldiklerini görürsünüz, ve hangi odaya çıktıklarınız takip edebilirsiniz.Hatta aklıma şöyle bi fikir geldi. Otele gitsem yaklaşık giriş saatini biliyorum resepsiyona hamileyim wc nizi kullanabilir miyim deyip garaja inip arabasına bakarım
Tamam cnm kesin bilgi vereceğim hepinizden allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ben çıkıyorum uyumam lazım yoksa başım patlayacakKomik mi ? Hic gülünecek bir durum değil bu kadının yaşadığı.
Açıkçası ben de sonradan fark ettim. Okumamıştım yazılanları, sonradan dikkatimi çekti yaşananlarKomik mi ? Hic gülünecek bir durum değil bu kadının yaşadığı.
kişinin ismini vereceksiniz bağlayacaklar.he odayı kendi adına tutmamış olabilir ya da akıl edip önceden resepsiyona beni ararlarsa yokum burda dedirtebilir.Cnm oda numarasını bilmiyorum isim ile olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?