Yardıma ihtiyacım var. Eşim ile ilgili

Bence bu durum riskli herkes sizin kadar merhametli değil daha çok adama haber de verebilirler en iyisi bi arkadaşı giriş yapsın otele ve olup biteni öğrensin
Tabiki riskli.
Özel yetkilerim vardı onum rahatlığı ile verdim.
Yoksa kimse böyle birşeye girmez.

Hatta aklıma şöyle bi fikir geldi. Otele gitsem yaklaşık giriş saatini biliyorum resepsiyona hamileyim wc nizi kullanabilir miyim deyip garaja inip arabasına bakarım
Gidip daha önceden siz bir oda tutsanız, özellikle camı otel girişine bakan bir oda. Oradan otele geldiklerini görürsünüz, ve hangi odaya çıktıklarınız takip edebilirsiniz.

Bu fikir daha önceden verilmiş, şimdi okudum o mesajı..

Yani eşinizi takip ederek arkasından giderek girebilirsiniz belki.
5 yıldızlı otel size kolay kolay bilgi vermez.
Odaya önceden haber verilir.
Siz en güzeli aynı gün oda kiralayacaksınız.
Hiç uğraşmadan kaçak göçek.
Eşiniz nasıl olsa oda parası veriyor sizde onun parası ile verirsiniz işte.
Aynı gün lobide bekleyin.
Zaten mutlaka görürsünüz.
Oturduğunuz yer kör nokta bir yer varsa orda beklersiniz.
Böylesi en mantıklısı.
Varsa yakın arkadaşınız ile gidin.

Senin adına çok üzgünüm. Önce bütün planını eksiksiz hazırla. Eşinin tanımadığı yada görmediği bir arkadaşın var mı? Onu yanına al mesela o önden gitsin onları takip etsin oda numarası vs öğrensin. Sonra aradan biraz zaman geçince siz çıkarsınız odaya. O an sen fotoğraf video çekemezsin o telaşla arkadaşına verirsin çekme işini. Zaten o an eli ayağına dolaşır ne yapacağını şaşırır eşinin. Ama umarım şüphelendiğin durum çıkmaz

Telefonla sorunca bağlarlarsa uyanmaz mi esin. Ya da resepsiyona sorunca bilgi icin odayi aramazlar mi?

Bence de oda kiralayin. Takip edin odaya gider gibi onlarinkine gidin de yaniniza biri olsun ve oraya gittiginizden baskalarinin da nolur nolmaz.

Gizli cekimler mahkemede delil olarak kullanılamiyor diye biliyorum.o yüzden sağlam deliller toplamaya bakın. Gönül ister ki siz otele gidin ve eşiniz size sürpriz yapmış olsun..... Şuan nasıl dayaniyorsunuz peki ? Sorunlarınız var mıydı birden mi oldu bu olay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…