Yardıma Muhtaç birine kendi evinde bakmak?

Kleopatra

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
178
Puanlar
648
Kizlar eşimin görevi nedeniyle ailemden uzak bir şehir deyim. Bir oğlum var 3 yaşında eşim sürekli nöbetlere kalıyor sürekli yalnızim . Arkadaşımın iş yerinden bir komutanının annesi varmış kadın tansiyon hastası ve böbrek rahatsızlığı varmış diyalize gidiyormuş. Kızı bakmış bu zamana kadar oda dış ülkeye gidiyormuş o yüzden abisine bırakmış başka bakacak kimseleri yok babaları da Yeni vefaat etmiş. Adamın Eşi bakmak istemiyormuş Kadına ne yaşattı bilmiyorum neden bakmak istemiyor onuda bilmiyorum ama ben üzülüyorum böyle durumlarda çünkü bizde bir gün yaşlanıp elden ayaktan düşücez diye düşünüyorum.. eşime dedim ben bakarım evdeyim çalışamıyorum çocuğa bakıcı bulamadığim.icin hem eve bir katkım olur hemde yanlız kalmamış olurum dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama denemek istiyorum.Sizce zor olur mu evim 3+1 135 metre kare. Odamın biri boş

yo siz ben bakabilirim diyorsaniz bakarsınız niye zor olsun 3 yaşında bebekle sorun olmayacaksa bence alın bakın tabiki zorlukları muhakkak vardır ama kolay hiç bişey yok ki hayatta.

Son düzenleme:
yo siz ben bakabilirim diyorsaniz bakarsınız niye zor olsun 3 yaşında bebekle sorun olmayacaksa bence alın bakın tabiki zorlukları muhakkak vardır ama kolay hiç bişey yok ki hayatta.
Haklısınız. Elbette her işin bir zorluğu var

Hem çalışmak, hem yoldaş arıyorsunuz size de iyi gelir diye düşünmüşsünüz. Senelik izinlerde ne yapacaksınız? Aile bireyi olsa hadi aileden birine rica edersiniz vs. Ama bu durumda planınız var mı?
Senelik izinlerimizde annesini yanına alacağını söylemiş.

Yani meslek olarak düşünüp kadinin evinde gündüz bakıp gelin derim. Yatılı bakıcı mi lazım, durumu nasıl? Kendi evinizde yarin bir gun sorun olsa geri götürmek gerekecek. Kadının evinde bakarsanız bir sorun olsa bile istifa etmek daha kolay olur. Çalışmak isteyen ve bebeğini bırakamayan biri için bence güzel bir iş. Karşı taraf da bebekle kabul ediyorsa tabii.

Hastanın durumu nasıl, kendi evinde neden bakmıyorsunuz? Yaşlı insanlar hem tontik minnoş olmuyor. İlk tanışın , sonra karar verin. Büyük sorumluluk. Çocuk olsa dur sus dersiniz ama yaşlıya diyemezsiniz.
Canım kendi evi Manisa'da eşlerimiz asker farklı sehirlerdeyiz

Hasta ve yaşlı birine bakmak çok ama gerçekten çok zor.
3 yaşın da ufak bir çocuk ve kendi evinizin işleri yeterince yoruluyorsunuz eminim,neden böyle bir şey düşündüz,katkı için belki ama yeriniz de olsam,baştan vazgeçerdim.
Eşinizin,komutanıyla sonra arası açılmasın,karar sizin.

Neden olmasın? Kadının altından almayacaksanız, tuvalet ihtiyacını kendi görebiliyorsa çok da zor olmaz, deneyin derim ben. Bir de 7/24 mü kalacak sizde?
Evet tamamen benim evimde yaşayacak . Kendi işlerini kendi görebiliyormuş .

Ben olayı anlamadım.
Para için bakacaksanız neden sizin ev?

Diyalize nasıl götürüp, getireceksiniz? Böbrek yetmezliğinde bilinç kaybı görülebiliyor. Belki durumu ilerleyebilir. Hastaneye götürüp, getirilmesi gerekebilir.

Bence birkaç gün görüşün kadınla düzenli, tanıdıktan sonra evinizin kapısını açın. Çocuğu hırçın sever. Tuvaleti-banyoyu kötü kullanır. Mutfağa karışır. Sizlerle tartışır ağzı bozuktur. Yatalak, felç değil sonuçta.

`