Haklısınız. Elbette her işin bir zorluğu varyo siz ben bakabilirim diyorsaniz bakarsınız niye zor olsun 3 yaşında bebekle sorun olmayacaksa bence alın bakın tabiki zorlukları muhakkak vardır ama kolay hiç bişey yok ki hayatta.
Senelik izinlerimizde annesini yanına alacağını söylemiş.Hem çalışmak, hem yoldaş arıyorsunuz size de iyi gelir diye düşünmüşsünüz. Senelik izinlerde ne yapacaksınız? Aile bireyi olsa hadi aileden birine rica edersiniz vs. Ama bu durumda planınız var mı?
Canım kendi evi Manisa'da eşlerimiz asker farklı sehirlerdeyizHastanın durumu nasıl, kendi evinde neden bakmıyorsunuz? Yaşlı insanlar hem tontik minnoş olmuyor. İlk tanışın , sonra karar verin. Büyük sorumluluk. Çocuk olsa dur sus dersiniz ama yaşlıya diyemezsiniz.
Malesef hiç hayatım yok .. kimsem yok bilmediğim bir memlekette köy gibi bir yerde yapayanliızmsizin hiç mi bir hayatınız yok?
Siz yatılı eve mi almayı düşünüyorsunuz?Canım kendi evi Manisa'da eşlerimiz asker farklı sehirlerdeyiz
Evet tamamen benim evimde yaşayacak . Kendi işlerini kendi görebiliyormuş .Neden olmasın? Kadının altından almayacaksanız, tuvalet ihtiyacını kendi görebiliyorsa çok da zor olmaz, deneyin derim ben. Bir de 7/24 mü kalacak sizde?
Evet canım eşi evinde istemediği için bakacak kişinin evinde yaşayacak.Siz yatılı eve mi almayı düşünüyorsunuz?
Kizlar eşimin görevi nedeniyle ailemden uzak bir şehir deyim. Bir oğlum var 3 yaşında eşim sürekli nöbetlere kalıyor sürekli yalnızim . Arkadaşımın iş yerinden bir komutanının annesi varmış kadın tansiyon hastası ve böbrek rahatsızlığı varmış diyalize gidiyormuş. Kızı bakmış bu zamana kadar oda dış ülkeye gidiyormuş o yüzden abisine bırakmış başka bakacak kimseleri yok babaları da Yeni vefaat etmiş. Adamın Eşi bakmak istemiyormuş Kadına ne yaşattı bilmiyorum neden bakmak istemiyor onuda bilmiyorum ama ben üzülüyorum böyle durumlarda çünkü bizde bir gün yaşlanıp elden ayaktan düşücez diye düşünüyorum.. eşime dedim ben bakarım evdeyim çalışamıyorum çocuğa bakıcı bulamadığim.icin hem eve bir katkım olur hemde yanlız kalmamış olurum dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama denemek istiyorum.Sizce zor olur mu evim 3+1 135 metre kare. Odamın biri boş