Gurbette yanlızlıktan o kadar çok sıkıldım kii inanın bu iş bana cazip geliyor.mAsla kimseyi alamam valla oyunda değil bugun alırsınız yarın kötü olursunuz git demek kolay olmaz huyunu suyunu bilmediğiniz insan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gurbette yanlızlıktan o kadar çok sıkıldım kii inanın bu iş bana cazip geliyor.mAsla kimseyi alamam valla oyunda değil bugun alırsınız yarın kötü olursunuz git demek kolay olmaz huyunu suyunu bilmediğiniz insan
Oğlu kendisi götürüyormus diyalize. Sadece biz evimizi açıcaz yemeği çamaşırları vs. Ben 2 aydır düşünüyorum bunu şuanda kadın ortada kalmış üzüldüm hâline bakıcısı 3 çocuklu bir kadınmış eşiyle problemleri varmış şuan barismislar eşiyle bakmayı bırakmış kadınaDiyalize nasıl götürüp, getireceksiniz? Böbrek yetmezliğinde bilinç kaybı görülebiliyor. Belki durumu ilerleyebilir. Hastaneye götürüp, getirilmesi gerekebilir.
Bence birkaç gün görüşün kadınla düzenli, tanıdıktan sonra evinizin kapısını açın. Çocuğu hırçın sever. Tuvaleti-banyoyu kötü kullanır. Mutfağa karışır. Sizlerle tartışır ağzı bozuktur. Yatalak, felç değil sonuçta.
Tekrar bir ev açmak çok maliyetli olacağı için. Bakacak kişi kendi evinde bakacak .Ben olayı anlamadım.
Para için bakacaksanız neden sizin ev?
Oğlu kendisi götürüyormus diyalize. Sadece biz evimizi açıcaz yemeği çamaşırları vs. Ben 2 aydır düşünüyorum bunu şuanda kadın ortada kalmış üzüldüm hâline bakıcısı 3 çocuklu bir kadınmış eşiyle problemleri varmış şuan barismislar eşiyle bakmayı bırakmış kadına
Karşıdan kolay olur, ücreti nasıl? İzinlerde ne yapacaksınız, o düzenini bozup gelecek, ha dese dönemez , huyunu suyunu bilmiyorsunuz, temizliği nasıl WC sorunu nasıl ? Tanışmanız lazım, yaşlılardan bazısı altına çok sık kaçırır, ilerleyen yaşla birlikte kas nedenli idrar tutamama sorunu olur, bazısı destek kilot kullanır bazısı reddeder. Bunları oğlu bilmez emin olun ama gelini bilir. Detaylı öğrenmeden evet demeyin, çocuk gibi de olmaz.Evet tamamen benim evimde yaşayacak . Kendi işlerini kendi görebiliyormuş .
Malesef hiç hayatım yok .. kimsem yok bilmediğim bir memlekette köy gibi bir yerde yapayanliızm
Parası nedır?Tekrar bir ev açmak çok maliyetli olacağı için. Bakacak kişi kendi evinde bakacak .
Hiç girme bu işe derim. Elin kadını 7/24 sizinle yaşayacak ne gerek var? Yaşlılar öyle tontik sevimli olmuyor çoğu huysuz. İlla böyle bir şey istiyorsan kendi evinde bakabilecegin birini bul.Evet tamamen benim evimde yaşayacak . Kendi işlerini kendi görebiliyormuş .
Katılıyorum, Yaşına bakmadım, ama hayat tecrübesi olmadığını düşünüyorum.hayatta kimseniz yok diye eşinizle bir akşam başbaşa yiyeceğiniz yemekten, çocuğunuzla parkta geçireceğiniz saatlerden ya da aile olarak çıkacağınız tatillerden kendinizi mahrum etmek üzere olduğunuzu fakrında değilsiniz.
insana yeri geliyor kendi hastası bile fazla geliyor. her şeyi geçtim. siz kaldı ki elalemi eve alıp bakmaktan bahsediyorsunuz. bu kadın sizin aile huzurunuzda koca bir yara açarsa kedi yavrusu gibi ensesinden geri mi bırakacaksınız? ne kadar mantıksız bi insansınız.
Evde zaten sizin yazdığınız gibi bir huzur ortamı yok, kocası şiddete eğimli çocuğu dövüyordu odaya kapatmaya çalışıyordu, az dert varmış gibi yaşlı hasta muhtaç birini böyle bir eve dahil etmeye çalışıyor bir de.hayatta kimseniz yok diye eşinizle bir akşam başbaşa yiyeceğiniz yemekten, çocuğunuzla parkta geçireceğiniz saatlerden ya da aile olarak çıkacağınız tatillerden kendinizi mahrum etmek üzere olduğunuzu fakrında değilsiniz.
insana yeri geliyor kendi hastası bile fazla geliyor. her şeyi geçtim. siz kaldı ki elalemi eve alıp bakmaktan bahsediyorsunuz. bu kadın sizin aile huzurunuzda koca bir yara açarsa kedi yavrusu gibi ensesinden geri mi bırakacaksınız? ne kadar mantıksız bi insansınız.
Yok artıkEvde zaten sizin yazdığınız gibi bir huzur ortamı yok, kocası şiddete eğimli çocuğu dövüyordu odaya kapatmaya çalışıyordu, az dert varmış gibi yaşlı hasta muhtaç birini böyle bir eve dahil etmeye çalışıyor bir de.
Mantıklı hiç bir yanı yok zaten de , yanlış yöntemlerle bir çıkış yolu arıyor sanırım kendine.
Bir kere hiç tanımadığınız bir insan. Kaldı ki tanısanız da bir insanla aynı evin içinde devamlı yaşamak zaten zor. Ben sevdiğim bir arkadaşımla aynı eve çıktım da bir süre... anlaşamadık, şimdi konuşmuyoruz küsüz mesela. Ayrıca kadın kendi işini kendi görebiliyormuş ama yarın öbür gün hastalanacak, belki yatalak kalacak, daha da yaşlanacak. Yaşlı hastaya bakmak çok çok zordur. Bebek ya da çocuk bakmaya hiç benzemez. Önüne bir tabak yemek koymak, banyosunu yaptırmak gerekirse altını temizleyip bez bağlamak değil mesele çok daha büyük sorunları ve sorumlulukları var. Yaşamayan bunu bilemez, siz de daha önce yaşamadınız sanırım. Bu çok çok büyük bir sorumluluk ayrıca altından kalkamazsınız, onun tıbbi ihtiyaçları olacak, düşme riski olacak, yatak yaraları açılacak... ve ne kadar süreceği de belirsiz. Yapamıyorum alın bunu dediğinizde ne olacak? Bence böyle bir şeye girişmeyin.Evet tamamen benim evimde yaşayacak . Kendi işlerini kendi görebiliyormuş .
Eski konuya bakayim dedim hemen sinir getirilmis konu sahibi kendine macera arama cocugunu o evden kurtaracagina bakima muhtac birini dahil etmeye calisma birdeEvde zaten sizin yazdığınız gibi bir huzur ortamı yok, kocası şiddete eğimli çocuğu dövüyordu odaya kapatmaya çalışıyordu, az dert varmış gibi yaşlı hasta muhtaç birini böyle bir eve dahil etmeye çalışıyor bir de.
Mantıklı hiç bir yanı yok zaten de , yanlış yöntemlerle bir çıkış yolu arıyor sanırım kendine.