• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma Muhtaç birine kendi evinde bakmak?

Ben hayatta girmezdim.boyle bı ise yaşlı kadın çocuğa bakacak enerjisi mi kalmistirda baksın benim kendi annem iki dk alamiyor bı saat alsa soyleniyor ki görece genç
Alır bakar yapamayınca siz kötü olursunuz.İyi düşünün

Kadın çocuğa bakmayacak konu sahibi kadına bakacak. Bunu da para karşılığı yapacak..

Bana göre, yaşlı kadın iyi huyluysa neden olmasın hem evine de küçük bir katkısı olur. Evine gitmeden kendi evinde kadına bakacak. Çocuğu için de daha sağlıklı.

Senin dertlerin bambaşka eve birini alırsam çocuğa bana daha iyi davranır diye mi düşünüyorsun? Siz niye köy gibi yerde yaşıyorsunuz en yakın bakkal 2km otede diyorsun, çocugun sosyalleşmesi lazım sen eve yaşlı alıp çocuğu eve tıkmaya çalışıyorsun. 20 yaşında evlenmişsin zaten, bir an önce çocuğu kreşe verip işe girmen lazım sana ve çocuğa şiddet gösteren adamdan kurtulmak için ama bunun çözümü kendi evinde yaşlı bakmak değil. Her şeyi detayıyla yaz ki insanlar neyi niye yaptığını anlasın.

Konuyu açıp kaçma ama sonra linç minç diye söyleniyorsun.

Acaba, bu çocuk bu kocasından değil mi?

Sanki başka birisinden olan çocuğunu alıp bu askerin yanına gelmiş gibi. İnşallah öyle değildir. Adam çocuğun giderlerini karşılamıyormuş bu hiç normal değil.

Kizlar eşimin görevi nedeniyle ailemden uzak bir şehir deyim. Bir oğlum var 3 yaşında eşim sürekli nöbetlere kalıyor sürekli yalnızim . Arkadaşımın iş yerinden bir komutanının annesi varmış kadın tansiyon hastası ve böbrek rahatsızlığı varmış diyalize gidiyormuş. Kızı bakmış bu zamana kadar oda dış ülkeye gidiyormuş o yüzden abisine bırakmış başka bakacak kimseleri yok babaları da Yeni vefaat etmiş. Adamın Eşi bakmak istemiyormuş Kadına ne yaşattı bilmiyorum neden bakmak istemiyor onuda bilmiyorum ama ben üzülüyorum böyle durumlarda çünkü bizde bir gün yaşlanıp elden ayaktan düşücez diye düşünüyorum.. eşime dedim ben bakarım evdeyim çalışamıyorum çocuğa bakıcı bulamadığim.icin hem eve bir katkım olur hemde yanlız kalmamış olurum dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama denemek istiyorum.Sizce zor olur mu evim 3+1 135 metre kare. Odamın biri boş
Hiç bulaşmayın derim ustelik kendi evinizde üstelik yatılı aman diyeyim. Tanımadığınız insan,
Yalnız şunu anlamadım diyaliz hastası zaten haftada birkaç gün diyalize girecektir. Nasıl olacak gelip gitmesi

Kadın çocuğa bakmayacak konu sahibi kadına bakacak. Bunu da para karşılığı yapacak..

Bana göre, yaşlı kadın iyi huyluysa neden olmasın hem evine de küçük bir katkısı olur. Evine gitmeden kendi evinde kadına bakacak. Çocuğu için de daha sağlıklı.
Ben yine tercih etmem yaşlı altına kaciriyosa coxugada zarar mikrop yayar evin içine

Acaba, bu çocuk bu kocasından değil mi?

Sanki başka birisinden olan çocuğunu alıp bu askerin yanına gelmiş gibi. İnşallah öyle değildir. Adam çocuğun giderlerini karşılamıyormuş bu hiç normal değil.
Kocasından olmasada çocuğu bilerek kadını kabul ediyor ne demek masrafı karşılamamak korkunç ya

@Kleopatra11 kaçtın yine

Kizlar eşimin görevi nedeniyle ailemden uzak bir şehir deyim. Bir oğlum var 3 yaşında eşim sürekli nöbetlere kalıyor sürekli yalnızim . Arkadaşımın iş yerinden bir komutanının annesi varmış kadın tansiyon hastası ve böbrek rahatsızlığı varmış diyalize gidiyormuş. Kızı bakmış bu zamana kadar oda dış ülkeye gidiyormuş o yüzden abisine bırakmış başka bakacak kimseleri yok babaları da Yeni vefaat etmiş. Adamın Eşi bakmak istemiyormuş Kadına ne yaşattı bilmiyorum neden bakmak istemiyor onuda bilmiyorum ama ben üzülüyorum böyle durumlarda çünkü bizde bir gün yaşlanıp elden ayaktan düşücez diye düşünüyorum.. eşime dedim ben bakarım evdeyim çalışamıyorum çocuğa bakıcı bulamadığim.icin hem eve bir katkım olur hemde yanlız kalmamış olurum dedim. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama denemek istiyorum.Sizce zor olur mu evim 3+1 135 metre kare. Odamın biri boş
Kızım var uc yasinda
Anneme bakamıyorum.. Hikaye bu kadar

Yazılanlardan anladığım kadarıyla zaten mükemmel bir psikilojiniz yok.daha da şartları agirlastirmanin anlamı yok.siz çocuğunuza odaklanın.onunka aktiviteler yapmaya,gidecek yer yoksa bile kapının önüne çıkmaya gayret edin.yasli bakmak şu durumda hiç mantıklı değil.

Çocuğun kafasına sırtına vuran elleri her defasında kırılsın hatta hık desin bir köşede gebersin ve siz de kocasız kalın inşallah. Cahil cahil saçma sapan tiplerin elinde mahvoluyor o gül gibi çocuklar. Ya siz ve sizin gibilerde bir gram hayal heves olmaz mı? 20 yaşında bir genç kızın yapabileceği tek şey koca bulup hemen çocuk yapmak mı? Aile bütçesine katkı dediğiniz çocuğun temel ihtiyaçlarını alabilmek. Herif hem vuruyor ağlatıyor hem ağlayınca odaya kapatıyor hem de harcama yapmıyor. Huyunu suyunu bilmediğiniz yaşlı kadın, ağır mı konuşur hakaret mi eder, çocuğun sesinden rahatsız mı olur, aç bıraktılar dövdüler diye iftira mı atar hiç mi düşünmüyorsunuz? Hadi kadın sesi soluğu çıkmayan zararsız biridir ama kocanız hayvan. Ya o kadına da zulmederse? Ne kadar boş düşünüp boş hareket ediyorsunuz siz? Aile bakanı vs olsam ilk işim memlekette ne kadar ihmal edilen dayak yiyen çocuk varsa hepsini toplamak olur. Anaları babalarını da zorla çalıştırır çoukların masrafını keserdim maaşlarından.

Hem sevap hem de çalışmış olacaksınız bir nevi ne güzel bence deneme süresi isteyebilirsiniz olmazsa sonradan daha zor olmaması için

Oğlu kendisi götürüyormus diyalize. Sadece biz evimizi açıcaz yemeği çamaşırları vs. Ben 2 aydır düşünüyorum bunu şuanda kadın ortada kalmış üzüldüm hâline bakıcısı 3 çocuklu bir kadınmış eşiyle problemleri varmış şuan barismislar eşiyle bakmayı bırakmış kadına
Sizin de eşinizle problemleriniz var, eşiniz çocuğunuza ve size vuruyor, ayrılırsan öldürürüm diyecek kadar gözü kararmış eşinizin tansiyon ve böbrek hastası kadına da vurmayacağının garantisi yok, hadi ona el kaldırmadı sizin kavgalarınızdan kadının tansiyonu fırlar, sizi bile doktora götürmeyen adam kadını doktora götürür mü? O götürmese siz götürebilecek misiniz çünkü panik atak hastasısınız, kadın gece fenalaşsa onu görüp siz de fenalaşacaksınız.

Yani mesele sadece evinizde kalması çamaşır bulaşığını yıkayıp karnını doyurmanız değil, kronik hastalıklarına bağlı sorunlar yaşasa evden çıkmanıza izin vermeyen eşiniz kadını doktora götürmenize de bir ton laf eder, senelik izinlerimizde oğlu alacak diyorsunuz, o öyle olmayacak sizinle dışarı çıkmaktan hoşlanmayan eşinize çok şahane bahane olacak bakacağınız kadın, yıllık izninde oğlunuzu alıp memleketine gidecek gezecek tozacak siz Sakarya’da kadınla kalacaksınız, hasta bakımından aldığınız parayı da elinizden alacak.

kadının evinde baksanız ?

Hem sevap hem de çalışmış olacaksınız bir nevi ne güzel bence deneme süresi isteyebilirsiniz olmazsa sonradan daha zor olmaması için
Şiddet ve dayak dolu bir evde ne sevabı? Herif 3 yaşında bebeği bile dövüyor itekliyor, yaşlı kadının kahrını hiç çekmez. Bakıma muhtaç yaşlı kadına ayrı yazık. Aynı şehir de değil, kadının nesi var nesi yok toplayıp getirecekler. Kocasının tepesi atarsa kadını geri mi götürecekler? Düzenli ilaç kullanıyor, küçük çocuğun olduğu evde akıl karı mı bu? Çocuk ilaçlara erişmesin diye kapısını mı kilitleyecekler ? Düzenli diyalize girmesi gerekiyormuş, kim götürecek getirecek?

Delirdiniz mi siz?para mı ödeyecekler tam anlamadım

Şiddet ve dayak dolu bir evde ne sevabı? Herif 3 yaşında bebeği bile dövüyor itekliyor, yaşlı kadının kahrını hiç çekmez. Bakıma muhtaç yaşlı kadına ayrı yazık. Aynı şehir de değil, kadının nesi var nesi yok toplayıp getirecekler. Kocasının tepesi atarsa kadını geri mi götürecekler? Düzenli ilaç kullanıyor, küçük çocuğun olduğu evde akıl karı mı bu? Çocuk ilaçlara erişmesin diye kapısını mı kilitleyecekler ? Düzenli diyalize girmesi gerekiyormuş, kim götürecek getirecek?
Şiddet olayını ben okumadım hangi yorumda yazıyor ben ilk mesaja göre yazdım yaşlı kadın eğer ailede sorunlu bir durum varsa huzur evine gitmesi daha iyi olur dört duvar arasında kim ne yaşıyor kimse görüp bilemez

Şiddet olayını ben okumadım hangi yorumda yazıyor ben ilk mesaja göre yazdım yaşlı kadın eğer ailede sorunlu bir durum varsa huzur evine gitmesi daha iyi olur dört duvar arasında kim ne yaşıyor kimse görüp bilemez
Eski konularında yazıyor. Daha önce de konular açtı, hem kendi hem çocuğu düzenli dayak yiyor. Adam evin masrafını bile karşılamıyor. O yüzden bu kadına bakmaya istekli.

Eski konularında yazıyor. Daha önce de konular açtı, hem kendi hem çocuğu düzenli dayak yiyor. Adam evin masrafını bile karşılamıyor. O yüzden bu kadına bakmaya istekli.
Yaşlı kadın huzursuz evde daha da kötü olur konu sahibi de çocuğu da kocasından bir an önce kurtuluş inş batan gemiye bir de yaşlı kadın eklenmesin yaşlılar çok hassas oluyor üzüldüm çok bu durumlara

A⁰
Yaşlı kadın huzursuz evde daha da kötü olur konu sahibi de çocuğu da kocasından bir an önce kurtuluş inş batan gemiye bir de yaşlı kadın eklenmesin yaşlılar çok hassas oluyor üzüldüm çok bu durumlara
Kadin esinin komutaninin annesiymis bence komutandan cekinir kocasi diye bu evde annesine bakayim diye dusunuyor

Back
X