Rüya Yorumları Yardımcı olabilecek var mı lütfen

I LoVe You

Rabbime şükürler olsun🥰🥰
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
3.332
En iyi cevaplar
1
2.546
83
24
Rüyamda eşim ise gidiyor sonra bende alışveriş için dışarı çıkıyorum kardeşimle yavru bı kedi görüyorum kedi konuşuyor annecim falan diyo neyse ben bu kediyi evime alıyorum sonra bir anda bu kedi çocuk oluyor 2 yaşlarında falan akşam oluyor çocuk ağlıyor bu bakıyorum altı dolmuş sonra gidiyorum eltimden bebek bezi istiyorum eltimin yanında da komşular var onlarda bebeğimi var ki falan diyo diğeri yok ya diyo neyse gidiyorum çocuğun altıni temizliyorum sonra çocuk gülüyor ailesini aramak için heryeri geziyorum artık saate baktığımda gece 21.30 falan dı en son birisne denk geliyorum aslında çocuk onların mis ama bilmiyoruz falan diyorlar sonra eşime haber vermek için çocuğun resmini atacaktım uyandım

Çocuğunuz mu yok

Lütfen kafanıza takmayın bu tür rüyalar bilinçaltınızın yansıması sadece stres yaptıkça olacağı varsa bile olmaz beyninize negatif elektrik dalgaları veriyorsunuz
Olmuyo ki yapamıyorum hiç bı zaman ben anne olamayacağım eşimde benim yüzümden baba olamayacak gibi geliyor

Olmuyo ki yapamıyorum hiç bı zaman ben anne olamayacağım eşimde benim yüzümden baba olamayacak gibi geliyor
Öyle düşünmeyin bakın benim anneme kisirsin demisler.Şifadir ya dualar bir kardeşim ve ben olduk.Cevremde bu tür yazıları çok okuyorum ama yapmayın dua okuyun bol bol.Ruyanizda hayallerinize kavuştuğunuzu ama birşeyleri yanlış istediğinizi açıklar.Hayirlisi olsun tez zamanda dileklerinde kavuşursun inşallah.

merhaba geleceğin annesi :) ben çok rüya yorumlarını takip ederim ünlü rüya yorumcusundan kedi ne renkti ? çocuğun cinsiyeti neydi ? bebek kakası gördünüz mü ?

Rüyaya göre yorum yapmayacağım hayır olsun diyorum sadece..
Ama çocuk olmadığından dolayı kimse suçlu değil kendinizi üzmeyin herkesin bı sınavı oluyor vakti zamanı gelince olur inşallah siz cabalayin gerisi Allah'ın takdiri.

Hep dua ederken rahimden hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum umarım birgün gerçekleşir

Kötü bir rüya diye mi yorum yapmıyorsunuz eğer bilginiz varsa yapın lütfen uzun zamandır böyle sanki gerçekten yaşıyormuş gibi rüya görmemiştim

Reactions: H M
Kötü bir rüya diye mi yorum yapmıyorsunuz eğer bilginiz varsa yapın lütfen uzun zamandır böyle sanki gerçekten yaşıyormuş gibi rüya görmemiştim
Ben kimsenin rüyasını yorumlamam canim bu konuda donanımlı değilim bir de böyle herkese rüya yorumlatma tavsiyem çocuk konusu aklında olduğu için karışabilir rüyalarına..seni anlıyorum ama rüyayla amel olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…