• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz ?

Zxcncmcm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
20
13
30
Merhaba ben 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi çok iyiler evlerimiz yakın ama sürekli bizi çağırıyorlar gitmediğimiz gün arıyorlar ben evimde de kalmak istiyorum ama her akşm yemeği beraberiz eşime söylüyorum kavga oluyor ailesine iyi olsam oda bana iyi oluyor. Kaynanam da hiç gezmez hep evde çok sıkılıyorum. Ayak uydurmaya çalışıyorum zorlanıyorum. Yaşlandıklarında da biz bakacaz. Bana fikir verin siz böyle durumda ayak mı uydururdunuz ne yapardınız ben ailemi çok özlüyorum bide hep sessizliğe alışık biriyim 😓😓

Merhaba ben 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi çok iyiler evlerimiz yakın ama sürekli bizi çağırıyorlar gitmediğimiz gün arıyorlar ben evimde de kalmak istiyorum ama her akşm yemeği beraberiz eşime söylüyorum kavga oluyor ailesine iyi olsam oda bana iyi oluyor. Kaynanam da hiç gezmez hep evde çok sıkılıyorum. Ayak uydurmaya çalışıyorum zorlanıyorum. Yaşlandıklarında da biz bakacaz. Bana fikir verin siz böyle durumda ayak mı uydururdunuz ne yapardınız ben ailemi çok özlüyorum bide hep sessizliğe alışık biriyim 😓😓
Eşine anlat evimde vakit geçirmek istiyorum de gidelim ama herzaman olmasın de belki yanlız olduğundan çağırıyorlardır sizi bilmiyorum ama çokta sık gitmek sıkıcı olur tabi:KK43:

Eşine anlat evimde vakit geçirmek istiyorum de gidelim ama herzaman olmasın de belki yanlız olduğundan çağırıyorlardır sizi bilmiyorum ama çokta sık gitmek sıkıcı olur tabi:KK43:
Söyledim sadece akşam yemeğine gidiyoruz yemekleri beraber yapıp yemek istiyorum diyor zaten aramızda beş dakika var

Söyledim sadece akşam yemeğine gidiyoruz yemekleri beraber yapıp yemek istiyorum diyor zaten aramızda beş dakika var
Hıım ozaman yakın olduğunuz için durum böyle eşiniz sizinde gönlünüz olması için ortayı bulmalı eşinize bağlıymış demekki birazda konuşup anlaşın artık

Sizin aileniz nerede bu arada? Onları ne sıklıkla görebiliyorsunuz yani

Zaten amac samimi olup is yaptirmak
Her basi sikistiklarinda gelip gidecekler
Var bu tipler
Birseyden alinmazlar duymazdab gelirler
Yeterki isleri görülsün

Ailemle aramızda 7 8 saat var göremiyorum 😓 sürekli eşimin ailesindeyiz yemeğe gidiyoruz sonra iş olsa yardıma çağırıyor
Yani her akşam onlarda yemek yenmesi sizin kendi başınıza eşinizle aile olma kavramınızı olumsuz etkiler diye düşünüyorum ama tabi dillendirince kötü olan siz olacaksınızdır zor bir durum gerçekten. Yani insan bazen kendini yorgun hasta hisseder ne bileyim her zaman başka bi eve yemeğe gitmek güzel bir durum değil. Eşinize her gün gitmek istemiyorum buna mecbur değilim kendi ailemi bu kadar görmüyorum ve hiç gitmeyelim demiyorum sadece bu kadar sık gitmeyelim diyorum diyerek izah eder ve kararlı olursanız yani istemediğiniz zamanlarda gitmezseniz zorla götürecek hali yok böyle böyle yola gelir diye düşünüyorum.

yorumlara katılıyorum. eşiniz çok sıkıntı yaparsa hasta numarası yapın yine de gitmeyin. kayınvalideniz istiyor diye onlarla yemek yemek zorunda değilsiniz. iş eşinizde bitiyor ama eşinizde iş yok anladığım kadarıyla.

Her şeyin bir dozu var her gün her gün gitmekte neyin nesi..:silah:
Sık beraberlik tez ayrılık getirir derler. Bu şekilde problemler artabilir eşiniz bunun farkında mı? :işsiz:
Üstelik 6 aylık evliymişsiniz. Evde kalıp tadını çıkartmalısınız bugünlerin.

uzağa taşının imkaniniz yoksa ise

yataktayken kocanizdan söz alın

sadece haftada 1 gidicez diye

yorumlara katılıyorum. eşiniz çok sıkıntı yaparsa hasta numarası yapın yine de gitmeyin. kayınvalideniz istiyor diye onlarla yemek yemek zorunda değilsiniz. iş eşinizde bitiyor ama eşinizde iş yok anladığım kadarıyla.
Biz gitmesek bile arıyorlar sürekli gelin diyorlar

uzağa taşının imkaniniz yoksa ise

yataktayken kocanizdan söz alın

sadece haftada 1 gidicez diye
Hep gelmemizi istiyorlar arıyorlar gelin yemeği beraber yiyelim diyorlar ben rahatlığa alışığım çok sıkılıyorum böyle ne yapacağım ben bilmiyorum

Biz gitmesek bile arıyorlar sürekli gelin diyorlar
onların size dayattığı sürekli oraya gitmeniz. siz de biraz dişinizi gösterip gitmemeyi dayatacaksınız. biraz anlayışlı olmaları lazım. evliliğinizin tadını çıkarmalısınız. sizin de kendinize ait bir yaşantınızın olduğunu fark etmeliler. şimdi tavrınızı koymazsanız ileride daha çok üzülürsünüz.

Ayak uydurmak nereye kadar siİn kendi hayatınız özgürlüğünü olmalı. Tabiki görüşülür ama bu fazla. Eşiniz de bence çok saçma ve son derece hatalı davranıyor

Ayak uydurmak nereye kadar siİn kendi hayatınız özgürlüğünü olmalı. Tabiki görüşülür ama bu fazla. Eşiniz de bence çok saçma ve son derece hatalı davranıyor
Saygıdanmış gitmezsem beni gelini gibi görürlermiş kızı gibi olmam sevilmem için çok bunaldım

Back
X