• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz ?

Ben seninle aynı durumdaydım canım valla bak çok benzer durumumuz ben üstüne birde yemek yapıp götrmek zorundaydım evet zorundaydım belli sebeblerdrn öncelik o zorunlukları kaldrdım sonra bir kavga çıkardım çarklar bendrn yanaydı rşimle üç beş gün küsüştük 😁 olur ya öyle şeyler neyse sonra o alışkanlıklardan kurtardım eşimi şimdi eşim her gün olmasada arada yoklar bende canım sıkılınca giderim eşimede duygu sömürüsü yapıyorum her gün gidince benim ailrme yakın olsaydık ben her gün gitseydim ne yapardın diye oda beni götürmek için zorlamıyor gidiyor 1 2 saat takılıyor geliyor

Ayrıca sakın posta koyuyum falan deme bende 25 yaşındayım eşinin ailesi kurnaz bir akbaba gibi beklerler hayatım ha bide eşinin ailesini alalen kötüleme onlarıda anla can ogularını paylaşıyorlar azcık olur her gün isterler sen yanlıx oldugunda eşinin ailesine yavaştan yavaştan biz evliyiz evimiz var bizim mesajları ver eşin yokken yap ama ha baktın eşine bir şeyler söylüyorlar asla kabul etme bunuda kaynanamdan ögrendim konuşur konuşurlar ben demedim derler hahaha boşver saman altından yürütcen işi asla kavga etme birdrn dr kesme yavaş yavaş bir gün hasta ol 3 gün sonra temizliğin olsun yavaş yavaş 😀 eşinide bunaltma bırak annesiğil bunaltsın huzurı sendr bulsunnn

Ayrıca sakın posta koyuyum falan deme bende 25 yaşındayım eşinin ailesi kurnaz bir akbaba gibi beklerler hayatım ha bide eşinin ailesini alalen kötüleme onlarıda anla can ogularını paylaşıyorlar azcık olur her gün isterler sen yanlıx oldugunda eşinin ailesine yavaştan yavaştan biz evliyiz evimiz var bizim mesajları ver eşin yokken yap ama ha baktın eşine bir şeyler söylüyorlar asla kabul etme bunuda kaynanamdan ögrendim konuşur konuşurlar ben demedim derler hahaha boşver saman altından yürütcen işi asla kavga etme birdrn dr kesme yavaş yavaş bir gün hasta ol 3 gün sonra temizliğin olsun yavaş yavaş 😀 eşinide bunaltma bırak annesiğil bunaltsın huzurı sendr bulsunnn
İşte gitmek istemesem kötü ben oluyorum evimiz var bizimde diyorum biz kocaman aileyiz diyor zaten iki üç saat duruyorsun diyor

İşte gitmek istemesem kötü ben oluyorum evimiz var bizimde diyorum biz kocaman aileyiz diyor zaten iki üç saat duruyorsun diyor
Aynısı bende 1 sene ugraştım bu durumla eşinle bu durumu bu şekilde çözme inan ki çok zor oluyor sen benim ailemi istemiyon onlar ölürsr bilmem ne bilmem ne olayı köjten çözmek gerekebilir yani sizi kimse çagırmazaa eşinde sana üstelemez yavaştan laf sok kaynananlara eşinde bu durumdan aıkılır ve zamanla oda gitmek istemez tabi bilemem kaynanan naaıl insan ama genelde çekilmez olup şaf sokmayı severler sende ona sok zamanla usanır oda bişey demez genel olarak bu tarz insanlar aman rezil olmayalım diye bazı şeylere ses çıkarmaz bunları kullananilirsin

Bazı tanıdıklar altlı üstlü oturuyor mesala yapabiliyorlar ben nedense yapamıyorum
bende yapamıyorum bazıları fıtratı uygun
Bak ben ilkbasta esim heray götürmek istedi
Beni ilkaygittim yeni evliyim delircktim
Biton is cabasi
Koyevi altli ustlu yengler hepayni evdeler
Biton yemekbulasik oooo
Delirecektim dahada evliliigmiizn 4.ayi
Biz birde gorucu uuslu evlendik
Uzun yillarcikmadik cokda huyunu suyunu bilmiyorim esimin
Uzun flort donemi olmadi yani
Ben ogun odamiza geçince anlattim durumu
Suan seyreltik enazindan
Oan dedim bu evlilik bitecekse sirf buyuzden biter ben buna katlanmam dedim
Ben cekirdek aielde buyudum
Bukadar tantana gelemem
Simdi azalttik
Bastan ses cikarmazsan cnm omur boyu surer

Aynısı bende 1 sene ugraştım bu durumla eşinle bu durumu bu şekilde çözme inan ki çok zor oluyor sen benim ailemi istemiyon onlar ölürsr bilmem ne bilmem ne olayı köjten çözmek gerekebilir yani sizi kimse çagırmazaa eşinde sana üstelemez yavaştan laf sok kaynananlara eşinde bu durumdan aıkılır ve zamanla oda gitmek istemez tabi bilemem kaynanan naaıl insan ama genelde çekilmez olup şaf sokmayı severler sende ona sok zamanla usanır oda bişey demez genel olarak bu tarz insanlar aman rezil olmayalım diye bazı şeylere ses çıkarmaz bunları kullananilirsin
Onlar sürekli arıyor bana yarım saat geç gitsem arıyorlar

bende yapamıyorum bazıları fıtratı uygun
Bak ben ilkbasta esim heray götürmek istedi
Beni ilkaygittim yeni evliyim delircktim
Biton is cabasi
Koyevi altli ustlu yengler hepayni evdeler
Biton yemekbulasik oooo
Delirecektim dahada evliliigmiizn 4.ayi
Biz birde gorucu uuslu evlendik
Uzun yillarcikmadik cokda huyunu suyunu bilmiyorim esimin
Uzun flort donemi olmadi yani
Ben ogun odamiza geçince anlattim durumu
Suan seyreltik enazindan
Oan dedim bu evlilik bitecekse sirf buyuzden biter ben buna katlanmam dedim
Ben cekirdek aielde buyudum
Bukadar tantana gelemem
Simdi azalttik
Bastan ses cikarmazsan cnm omur boyu surer
Çıkarıyorum canım neler neler diyorum güzelce yok biz büyük aileyiz diyor

Şimdi nasıl hallettiniz ailesi kızmıyormu gelmiyorsun diye
Ilk basta cok tepkı verdıler de alstılar
Çünkü eşıme bu evlılık böyle gıtmez dedım
Evlılıgı sarsıyorsun dedim
Bellı ölçülerde gıderım dedim
Şuan 2ayda bır gıdıyorum o bıle ıskence bana
Eger her ay zorlasaydı evlılık sürmeyecektı
O da bunun farkında

Ilk basta cok tepkı verdıler de alstılar
Çünkü eşıme bu evlılık böyle gıtmez dedım
Evlılıgı sarsıyorsun dedim
Bellı ölçülerde gıderım dedim
Şuan 2ayda bır gıdıyorum o bıle ıskence bana
Eger her ay zorlasaydı evlılık sürmeyecektı
O da bunun farkında
Bizim arada beş dakika var akşam yemekleri hep beraber yememiz gerekiyor ailelerinde böyle kural var galiba

Back
X