- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ben zaten mesajda böyle ciddi konuları konuşmayı sevmiyorum , ifade etmek istediğini duygularını tam aktaramıyor insan.telefonda "hadi kapat isim var bankaya geldim, arama sonra konusuruz" diye cok tersleyerek konustu.
dun aksam yatarken seni cok seviyorum falan diyip sariliyodu bana. bugun yine 180 derece dondu telefonda konusurken.
sonrada genel bir yorum yazdim bana gore yumusak bir yorumdu , degil mi?
buyuk tepki verdi ve bu konudan cok biktigini ve ben bunu konustukca sogudugunu bana elini bile surmicegini falan yazdi, insan olana kadar yaklasma bana. ne kadar igrenc bi insan oldun sen ya bankadayim kapattik diye ustune bunu yaziyosun gibi bisiler yazdi ve hep unlemlerle.
ustune yazdim, acikladim, sadece yazma bana arama beni!!!! yazdi.
kendimi bu b.ktan duruma dusurdugum icin cok uzgunum.
çok üzgünsün hep zaten.telefonda "hadi kapat isim var bankaya geldim, arama sonra konusuruz" diye cok tersleyerek konustu.
dun aksam yatarken seni cok seviyorum falan diyip sariliyodu bana. bugun yine 180 derece dondu telefonda konusurken.
buyuk tepki verdi ve bu konudan cok biktigini ve ben bunu konustukca sogudugunu bana elini bile surmicegini falan yazdi, insan olana kadar yaklasma bana. ne kadar igrenc bi insan oldun sen ya bankadayim kapattik diye ustune bunu yaziyosun gibi bisiler yazdi ve hep unlemlerle.
Peace şuan sen gözünde bişey mi var desen adam senin üstüne saldıracak belli. Kaldı ki sana göre çok masum geliyor da yazdığın mesaj, ben bile eşime evlilik sadece yatakta sarılmak veya seks değil desem o da madem öyle sana dokunmayacam bundan sonra der. Bu masum bir söz değil, kendini kandırma.
Yahu adam bankada işi varmış, ne işi olduğunu da söylemiş sana ne paylaşımı bekliyorsun anlamıyorum ki.. akşam olacak, aynı eve gireceksiniz, çok önemliyse orda anlat. Israrla gün içerisinde anlatma zorunluluğun ne.
Yazdım bir önceki mesajımda, o sebeplerden herhangi biri değilse acil ve önemli değildir hiçbirşey. Yine sen hatalısın, yine eşinden hakaretleri yedin, şimdi susup oturmak zorundasın. Bide yarım saat kuralı verdi bana psikolog diyorsun. Yarım dakika bile tutamıyorsun kendini.
telefonda "hadi kapat isim var bankaya geldim, arama sonra konusuruz" diye cok tersleyerek konustu.
Eli ayağın titriyor demi mesaj atamayınca hırslanıyorsun..!
Sinir sahibi oluyorsun YAPMA bacım YAPMA yazık etme kendine..
başkasında mutluluk bulur gider Allah korusun kaldıramazsın. Boğma bunaltma.. eşine birisi böyle rahat davransa hemen kayıp gider ve açıklaması da şu olur ''senin yüzünden yaptım'
Boğdun beni bende dışarda aradım mutluluğu yapma
Sus sende konuşma.. bak bende senin gibiydim başlarda ısrar kıyamet açmazsa arardım mesaj atardım. Baktım ki böyle olmuyor adam kendini bi şey zannediyor. Bıraktım sonra kendisi yazmaya aramaya başladıaynen oyle, o acmadikca, mesajimi gorup yazmadikca, icim icimi yiyo, ozellikle boyle bi durumda. sanki ben sucluymusum gibi bana unlemli agir bi mesaj yolladiginda cok cirpiniyorum anlatmaya. dinlemedikce daha cok....
giderse geri donemez tabi ama gitmesin ..
baya anlattim yazdim, dinlemiyo. insan olmadan bana yaklasma dedi.
açıklama yerine içten bi şekilde özür dile hatanı kabul et ve sesini çıkartma bence akşamda güler yüzlü anlayışlı ol.aynen oyle, o acmadikca, mesajimi gorup yazmadikca, icim icimi yiyo, ozellikle boyle bi durumda. sanki ben sucluymusum gibi bana unlemli agir bi mesaj yolladiginda cok cirpiniyorum anlatmaya. dinlemedikce daha cok....
giderse geri donemez tabi ama gitmesin ..
baya anlattim yazdim, dinlemiyo. insan olmadan bana yaklasma dedi.
Bazen cok genis , rahat oluyor (dun aksam gibi) , bazende boyle direk saldiriyor. Mesajim yanlis anlasilmaya musait, biraz hassasta bir konu, dogru. Ama asiri abartti unlemler falan ettigi laflar, sana asla dokunmicam bundan sonra falan... Baya bi gurur meselesine getirdi...
Acikladim, yazdim, 10 kere aradim (yalan soyleyemicem) cunku kendimi suclu hissettim aciklama geregi hissettim. acmadi sadece arama beni isimi yapayim yazmis unlemlerle.
daha aciklamaya calisayim mi mesajimi evde. napayim yani.
moralim cok bozuk, birde bugun regl oldum, karnimda fena..
Valla sana ne desem belli ki işe yaramıyor. Yine bişey demeyeyim en iyisi.
Çünkü sen ne yapıyorsan tersini yapman lazım ama yapamazsın.
Adam sana gurursuz diyor ya, gururlu olmanı dik durmanı istiyor. Tamam yanlış bi msj attın, sus arama. Ben eşini tanımam etmem ama buna daha çok sinirleneceğini bilirken, senin inadına daha çoka rıyor olman.. Bişey diyemiyorum, yine yorumsuz kalacağım konularına.
Dinleyecegim soz, yapabilirimde, eminim bundan kotu olmaz.
Arama, mesaji biraktim yarim saat falan once , eve gittigimde konusayim mi. bu konuyla ilgili.
ama zaten aramisim bir suru mesaj yazmisim, daha soyleyecek birseyim kalmadiki. ne yapabilirim, lutfen yardim et...
Ben zaten mesajda böyle ciddi konuları konuşmayı sevmiyorum , ifade etmek istediğini duygularını tam aktaramıyor insan.
Sen zaten mimlisin eşin normal olarak trip attığını düşünmüş, öyle anlaşılıyor çünkü yazdığından üstteki mesajda yazdığım anlam çıkıyor.
Böyle böyle güzel şeyleri de bitiryorsun eşin bundan sonra sana sarıldığında aklına bu mesaj gelecek, kendini daha da geri çekecek belki.
Bankaya geldiğinde arama sonra konuşuruz demesi de normal değil mi, çok önemli bir mesele miydi?
Benim anlamadığım eşin aradığında sen 1-2 dk sonra arıyayım dediğinde poblem yok o işim var dediğinde nie problem oluyor? İşin bitince ara die mesaj atsaydın o zaman yada o aradığında sen işim var demeseydinyani onemli bir konu hakkinda konusuyorduk mesajda evet, sonra aradim, mesgule verdi, o beni aradi bende 1-2 dk sonra arayayim seni oyle konusalim dedim o da yok arama bende bankadayim zaten falan dedi bende 1-2 dk ya aricam hemen diyince hadi askim kapat bankaya geldim diye beni gecistirdi. bu kadar.
sonra mesaji attim ve olanlar bunlar.
trip gibi degildi bir yorum yaptim ona sadece. ama suanda yorum yapacak durumda olmadigimi atlamisim. b.ka sardi yine..
dedigine gore bikmis bu konudan ben bunu actikca soguyomus benden ve bana elini bile surmek istemiyomus bu yuzden ve surmeyecekmiste artik...
insan olmadan yaklasma bana yazdi. sonra yazdim, acikladim, aradim... yok.
sonra ben bosuna enerjimi harciyorum sana ariyorum, yaziyorum, hic bisekilde senden donus alamiyorum gibi bisiler yazdim biraktim sonrada.
Yapmayacaksın biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Konuyu açma, anlatman gerekeni fazlaca anlattın zaten. Adam bunları okumaktan duymaktan sıkıldı. Açma konuyu.
Hani dün diyordun ya mesafeli olacağım bir süre diye, o mesafeyi koy işte. Hoşgeldin, yemek yer misin. Bu kadar..
Sonra kendi kendine takıl. Bırak biraz da o gelsin sana, kendi gelmek istediği zaman.
yapicam..
tamam, aksam yemek hazirlarim.. sonra yeriz. sonra ben odaya cekilirim zaten karnim agriyo, kitap okurum falan.
bu biraz hassas bir konu ya ondan sordum... ama acikladim yazdim bir suru sey zaten, aradim kac kez, bir daha konuyu acsam kavga ederiz.. haklisin.
aslinda bu aksam film izleriz demistik dun, ama sanirim bunu sormak bile kavgaya yol acabilir suan..
derken mesaj atti simdi, bizim ev anlasmamizi yenilememiz gerekiyodu, diyoki ev sahibi kontrati yenilemeyebilirmis hemen ev bakmaya baslamamiz lazim diye direk..
Adam hemen normale dönmüş bile, sen şöyle yaparım böyle yaparım planı yapıyorsun.
Kapat konuyu peace, aklında da kapat. Dön sen de normale..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?