Yardiminiza ihtiyacim var..

Ben zaten mesajda böyle ciddi konuları konuşmayı sevmiyorum , ifade etmek istediğini duygularını tam aktaramıyor insan.
Sen zaten mimlisin eşin normal olarak trip attığını düşünmüş, öyle anlaşılıyor çünkü yazdığından üstteki mesajda yazdığım anlam çıkıyor.
Böyle böyle güzel şeyleri de bitiryorsun eşin bundan sonra sana sarıldığında aklına bu mesaj gelecek, kendini daha da geri çekecek belki.
Bankaya geldiğinde arama sonra konuşuruz demesi de normal değil mi, çok önemli bir mesele miydi?

Eli ayağın titriyor demi mesaj atamayınca hırslanıyorsun..!
Sinir sahibi oluyorsun YAPMA bacım YAPMA yazık etme kendine..
başkasında mutluluk bulur gider Allah korusun kaldıramazsın. Boğma bunaltma.. eşine birisi böyle rahat davransa hemen kayıp gider ve açıklaması da şu olur ''senin yüzünden yaptım'
Boğdun beni bende dışarda aradım mutluluğu yapma

çok üzgünsün hep zaten.
cidden saçmalık yaptığın.
ulaşamayıp ta kaç saat ulaşamadın sen buı adama.
ulaşıp napacaktın sonra.
mesajda yazdıkların ayrı saçmalık.
mesajla konuşulacak şey mi bu Allah aşkına.
sen düzelmezssin umutsuz vakasın.

Bazen cok genis , rahat oluyor (dun aksam gibi) , bazende boyle direk saldiriyor. Mesajim yanlis anlasilmaya musait, biraz hassasta bir konu, dogru. Ama asiri abartti unlemler falan ettigi laflar, sana asla dokunmicam bundan sonra falan... Baya bi gurur meselesine getirdi...

Acikladim, yazdim, 10 kere aradim (yalan soyleyemicem) cunku kendimi suclu hissettim aciklama geregi hissettim. acmadi sadece arama beni isimi yapayim yazmis unlemlerle.

daha aciklamaya calisayim mi mesajimi evde. napayim yani.

moralim cok bozuk, birde bugun regl oldum, karnimda fena..

Canım sen tanımıyorum zaten yeni yeni giriyorum foruma da konuyuda yeni gördüm ama sen eşine bilerek yada bilmeyeek sürekli trip atıyorsun. senin o masum diye algıladığın mesajda aslında trip kırgınlık yatıyor ve adamın beyninde herşeye kırıldığın yatıyor ve bundan bıkmış durumda. Benim eşimde ben bişey söylemezsem yapmaz. Kendisine bişey hazırlarsa ben söylemeden bana hazırladığı çok nadirdir. Hatta ikimizde işten geliyoruz ben mutfağa giriyorum o salona. Ben çağırmadan yanıma gelmiyor. Ben sesleniyorum yardım et diye hemen geliyor ne yapayım diye soruyor. Makarna suyu koy dedğimde suyu doldurup kenara bırakmışlığı vardır ocağın üzerine koy demediğim içn makinayı boşaltırmısın dediğimde tesgahın üzerinde duran 2 tencereyi yerleştirmiyor ve onu söylemedin ama diye bi bahanesi oluyor ve ben 7 aylık evliyim anladım ki herşeyi söyliyceksin onlara. erkekler biraz daha düz bizim gibi ince düşünemiyorlar. sen istediğinde yapıyorsa bu seni düşünmediği anlamına gelmez, gnel olarak düşüncesiz olduğu anlamına gelir. ne erkekler var bırak sana kahvaltı hazırlıyım mı demeyi kendi bi bardak suyunu almayan. İlgi istediğinde de direk ondan beklemek yerine biraz şımar sen şirinlik yap erkekleri yumuşatmak o kadar zor değil. ben ne zaman trip atsam ciddiye almaz ne çünkü sebebi ona çok saçma gelir açık açık söylememi bekler. o yüzden büyük problem sende gibi gözüküyor. işim var dediyse 3 saat sonra ara ne olur ki o ara kötüysende bi arkadaşınla konuş yada biraz sabret zor değil bunlar. yada yadaaa kötüyüm hayatım işin bitince ararmısın diye mesaj at vs. vs.

aynen oyle, o acmadikca, mesajimi gorup yazmadikca, icim icimi yiyo, ozellikle boyle bi durumda. sanki ben sucluymusum gibi bana unlemli agir bi mesaj yolladiginda cok cirpiniyorum anlatmaya. dinlemedikce daha cok....

giderse geri donemez tabi ama gitmesin ..

baya anlattim yazdim, dinlemiyo. insan olmadan bana yaklasma dedi.

Sus sende konuşma.. bak bende senin gibiydim başlarda ısrar kıyamet açmazsa arardım mesaj atardım. Baktım ki böyle olmuyor adam kendini bi şey zannediyor. Bıraktım sonra kendisi yazmaya aramaya başladı
Cevap versene, neyşe uğraşıyorsun, bana vaktin yokmu evdesin zaten kaçan kovalanır taktiği hep yaramıştır

açıklama yerine içten bi şekilde özür dile hatanı kabul et ve sesini çıkartma bence akşamda güler yüzlü anlayışlı ol.

Valla sana ne desem belli ki işe yaramıyor. Yine bişey demeyeyim en iyisi.
Çünkü sen ne yapıyorsan tersini yapman lazım ama yapamazsın.
Adam sana gurursuz diyor ya, gururlu olmanı dik durmanı istiyor. Tamam yanlış bi msj attın, sus arama. Ben eşini tanımam etmem ama buna daha çok sinirleneceğini bilirken, senin inadına daha çoka rıyor olman.. Bişey diyemiyorum, yine yorumsuz kalacağım konularına.

Dinleyecegim soz, yapabilirimde, eminim bundan kotu olmaz.

Arama, mesaji biraktim yarim saat falan once , eve gittigimde konusayim mi. bu konuyla ilgili.

ama zaten aramisim bir suru mesaj yazmisim, daha soyleyecek birseyim kalmadiki. ne yapabilirim, lutfen yardim et...

Ben şeyi merak ediyorum peaceful16 neden böylesin?
Yani neyden bu kadar korkuyorsun?
Sana bunları yaptıracak ne yaşadın ki sen?
Kimse durup dururken böyle olmaz.

Yapmayacaksın biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Konuyu açma, anlatman gerekeni fazlaca anlattın zaten. Adam bunları okumaktan duymaktan sıkıldı. Açma konuyu.
Hani dün diyordun ya mesafeli olacağım bir süre diye, o mesafeyi koy işte. Hoşgeldin, yemek yer misin. Bu kadar..
Sonra kendi kendine takıl. Bırak biraz da o gelsin sana, kendi gelmek istediği zaman.

yani onemli bir konu hakkinda konusuyorduk mesajda evet, sonra aradim, mesgule verdi, o beni aradi bende 1-2 dk sonra arayayim seni oyle konusalim dedim o da yok arama bende bankadayim zaten falan dedi bende 1-2 dk ya aricam hemen diyince hadi askim kapat bankaya geldim diye beni gecistirdi. bu kadar.

sonra mesaji attim ve olanlar bunlar.

trip gibi degildi bir yorum yaptim ona sadece. ama suanda yorum yapacak durumda olmadigimi atlamisim. b.ka sardi yine..

dedigine gore bikmis bu konudan ben bunu actikca soguyomus benden ve bana elini bile surmek istemiyomus bu yuzden ve surmeyecekmiste artik...

insan olmadan yaklasma bana yazdi. sonra yazdim, acikladim, aradim... yok.

sonra ben bosuna enerjimi harciyorum sana ariyorum, yaziyorum, hic bisekilde senden donus alamiyorum gibi bisiler yazdim biraktim sonrada.

Benim anlamadığım eşin aradığında sen 1-2 dk sonra arıyayım dediğinde poblem yok o işim var dediğinde nie problem oluyor? İşin bitince ara die mesaj atsaydın o zaman yada o aradığında sen işim var demeseydin

el bebek gül bebek büyütüldünüz belki ama, çok nazlı gördüm sizi..

adam ne güzel, tamam askım sen yat demiş, ne desin daha amudamı kalsın..
sabah kahvaltı, sanada hazırlıyımmı diye sormuş, istememişsin.
sonrada neden hazırlamadın bana diye sorun çıkarıyosun.

haksızsınız..

kim bilir, eşiniz çıldırıyoken, bu sakinliğiniz ve haklı tavırlarınızla, adamı nasılda delirtiyosunuz.
oda ağzına geleni söylüyor.

yapmayın, bu kadar laçkalaşmasına izin vermeyin.
valla o prenses modları baba evinde kalıyo, söyliyim size ..

yapicam..

tamam, aksam yemek hazirlarim.. sonra yeriz. sonra ben odaya cekilirim zaten karnim agriyo, kitap okurum falan.

bu biraz hassas bir konu ya ondan sordum... ama acikladim yazdim bir suru sey zaten, aradim kac kez, bir daha konuyu acsam kavga ederiz.. haklisin.

aslinda bu aksam film izleriz demistik dun, ama sanirim bunu sormak bile kavgaya yol acabilir suan..

derken mesaj atti simdi, bizim ev anlasmamizi yenilememiz gerekiyodu, diyoki ev sahibi kontrati yenilemeyebilirmis hemen ev bakmaya baslamamiz lazim diye direk..

Adam hemen normale dönmüş bile, sen şöyle yaparım böyle yaparım planı yapıyorsun.
Kapat konuyu peace, aklında da kapat. Dön sen de normale..

Adam hemen normale dönmüş bile, sen şöyle yaparım böyle yaparım planı yapıyorsun.
Kapat konuyu peace, aklında da kapat. Dön sen de normale..

fazla tepki verdigini dusunup normale donuyor bi sure sonra. kendi hakliyken haksiz duruma dusuruyo ettigi laflarla ondan cabuk normale donuyor.

bu konuda sanmiyodum hemen normale donecegini, ben cok abartiyorum bide sakin kalamiyorum biliyosun.

gerçekten uzatan sensin. akşamki gerginliğe ragmen adam sanada hazırlayımmı demiş yni. çok şey bekliyorsun sıkıyorsun

Konularini en basindan beri okuyodum ama dayanamadim uye oldum sirf sana yorum yazmak icin peaceful16 ... sen degismek istiyo gibi gorunup degismek istemeyenlerdensin ... hala kendini hakli buluyorsun ... belkide tartismaktan zevk aliyosun ama farkinda degilsin... aldatma olaylarinda aldatani suclu bulurum ama esin seni aldatsa yuzde yuz hakli derim... ki zaten yakin zamanda ya senden bosanicak ya baskasinda huzuru bulucak ya da daha kotusu cinnet gecirip kendine sana zarar vericek... esini seviyosan sus degisiceksen degis degisemiyosan bosan adam kurtulsun bari ... kendi kendine diyodur neyin cezasini cekiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…