- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Konularini en basindan beri okuyodum ama dayanamadim uye oldum sirf sana yorum yazmak icin peaceful16 ... sen degismek istiyo gibi gorunup degismek istemeyenlerdensin ... hala kendini hakli buluyorsun ... belkide tartismaktan zevk aliyosun ama farkinda degilsin... aldatma olaylarinda aldatani suclu bulurum ama esin seni aldatsa yuzde yuz hakli derim... ki zaten yakin zamanda ya senden bosanicak ya baskasinda huzuru bulucak ya da daha kotusu cinnet gecirip kendine sana zarar vericek... esini seviyosan sus degisiceksen degis degisemiyosan bosan adam kurtulsun bari ... kendi kendine diyodur neyin cezasini cekiyorum diye
el bebek gül bebek büyütüldünüz belki ama, çok nazlı gördüm sizi..
adam ne güzel, tamam askım sen yat demiş, ne desin daha amudamı kalsın..
sabah kahvaltı, sanada hazırlıyımmı diye sormuş, istememişsin.
sonrada neden hazırlamadın bana diye sorun çıkarıyosun.
haksızsınız..
kim bilir, eşiniz çıldırıyoken, bu sakinliğiniz ve haklı tavırlarınızla, adamı nasılda delirtiyosunuz.
oda ağzına geleni söylüyor.
yapmayın, bu kadar laçkalaşmasına izin vermeyin.
valla o prenses modları baba evinde kalıyo, söyliyim size ..
Meraba,
Degismek istiyorum, esimi seviyorum.
Huzurlu mutlu bi evliligim olsun..
Dedikce surekli tartisiyoruz, ve ben her yaptigini buyutuyorum, kahvalti olayi gibi, veya gece yatarken iyi geceler demedi, bugun telefonu kapatmak istedi gibi...
esimde cok kabalasiyo ve uzaklasiyo benden her kavgada daha cok..
aldatacak biri degil, ama gonul bu, aldatmadan ayriliriz oyle bisi olursa..
canımm ya farkındaysan düzelnem daha kolay eşinede söyle bunu bence..Bos seylerden olay cikardigimin farkindayim ama is isten gecmis oluyo. Olay aninda objektif dusunemiyorum. Bende cok sakin degilim kavga aninda hararetliyim baya tahrik var yani, ama saygisiz degilim.
diğer ilişkilerinizde de böyle misiniz peki ? arkadaşlarla anne babayla ... eşinizin sizi sevdiği belli inanın yoksa durmazdı yanınızda ... ama sizde aramayın şu adamı mesaj atmayın 10 kere aramak ne demek hemde iş esnasında ... bi köpek almanızı tavsiye ederim en azından köpekten istediğiniz ilgiyi görürsünüz eşinizi rahat bırakırsınız ... çok alıngansınız her şeyi büyütüyorsunuz ... değişmek istiyosanız değişin ... mesaj hakkınızı kapatın internetinizi kapatın kendinize mani olamıyosanız ... eşiniz işteyken kesinlikle aramıcam mesaj atmıcam diyin ...adam da anlayış kalmadı artık o yuzden surekli patlıyo tartışıyo hakaret ediyo ... hala cinsel hayatınız varmış bu iyiye işaret ama eşinizin son dediği çok önemli artık elimi bile sürmücem demiş eğer bu konuda ciddiyse evliliğinizin kurtulma şansı malesef yok ... tavsiyem köpek ciddi söylüyorum yalnızsınız eşinize sarıyosunuz ilgilenebileceğiniz bişi olsun sürekli sizin yanınızda olan...
Sus sende konuşma.. bak bende senin gibiydim başlarda ısrar kıyamet açmazsa arardım mesaj atardım. Baktım ki böyle olmuyor adam kendini bi şey zannediyor. Bıraktım sonra kendisi yazmaya aramaya başladı
Cevap versene, neyşe uğraşıyorsun, bana vaktin yokmu evdesin zatenkaçan kovalanır taktiği hep yaramıştır
Diger iliskilerimde boyle degilim, yani her insan gibi aranmak sorulmak isterim ailem tarafindan, ailemle her gun konusmayiz, yani 2-3 gunde bir konusuruz hatta, bu normal gelir bana . Esim 4-5 saat aramasa ayni degil ama, konularimi okuduysaniz biliyosunuzdur bu durumu nasil karsiladigimi..
esimden onceki erkek arkadaslarima da boyleydim cok ilgi bekliyodum , buyutuyodum falan. bu benim duygusal iliskilerimde yasadigim bir durum yani..
Kopek almaya cesaret edemiyorum cunku calisiyorum, onu tum gun eve hapsetmek normal gelmiyo, kedi olabilir diye dusunuyoduk bi ara esimle. kopek kadar sosyal hayvanlar degiller ama olsun yinede cok tatlilar :)
O soyledigi seyde ciddi degil , dun bile unutup optu beni. O konudada hakli cunku cinsellik konusunda ben esimi cok geri cevirdim, onun kadar istekli degilim, ondan dolayi bikmis durumda ve cok tepki verdi ben o mesaji atinca.
dun aksam konusuyoken, bana artik sozle degil davranislarinla goster hic bisey konusmaya gerek yok bu konuda, davranislarinla goster degistigini dedi. kendi evimde huzurum yok, eve gelmeye korkuyorum bugun ne cikaricak, neyimi elestirecek, ne yapip sinirimi bozacak diye, bu dunyadaki en sevdigim yer olan evime gelmeyi istemiyorum bu sebeplerden dedi. sevginin bir anlami yok huzur olmadikca dedi. bendeki kredin bitti artik bankaya ne yatirirsan karsiliginda alicaksin, ben senin icin cok eksiye dustum hep kendimden verdim ama karsiliginda umursanmadim, artik biraz sen eksiye dus sen biseyler yap sonra bende normale donerim dedi..
Bak esin ne guzel demi artik konusma aciklama davranisinla gel bana demis...cidden esin cok anlayisli kiymetini. bil ...ozaman su saaatten sonra arama mesaj atma acil bi durum olursa o arar zaten bi mesaji uzatip sohbete cevirme adami 10 kere arama ... sevmiyosan bile onun istedigi diziyi izle kredin bitti cunku beraber bisiler yapmak isteyen sensin o zaman onun istedigi seylere odaklan normlde boyle demem asla ama sizin durum cok farkli cidden bir de alinganlik yapma... ilkokuldayken bi arkadasimiz vardi herseye alinirdi herseye artik onunla oynamak istemiyoduk 9 yasindaydik ... ama surekli alinan aglayan zirlayan kavga cikartan birini aramizda istemiyoduk ... don bi actigin konulara bak hep ilgi uzerine ...eger esinle tartismak konusmak cok istersen kirilirsan falan ki en fazla 1 hafta veriyorum sana esine patlama ... sakin sakin gidip adami delirtme ... ac bi defter yaz herseyi ne hissediyosan ozaman gecer sinirinde ... cok istiyosan sonra esine verirsin okur ...ama isteyken adami rahat birak incelik bekleme adam kredin bitti diyo bak
Esim sabah kursa gitti geldi, bisiler yedi dediki yarim saat kitap okuyayim sonra cikariz, (markete gidicez alisverise) .
Bende o kitap okurken yanina yaklasiyodum sarilma amacli dur kitap okuyorum dedi, direk tepkisi bu oldu yani garip. Bende sadece sarilcaktim neyse dedim, bitsin oyle dedi.
Boyle sinirlar koymaya basladi yani, ya sarildigim zaman konusucam kitap keyfini bolucem diye dusunuyo (daha once olan seyler) yada cidden istemiyo.
Asla aramamam evdeykende uzak durmam lazim bence.
eşin sormuş sana da hazırlauım mı diye ne var hazırla aşkım desen illa kendi mi düşünmesi gerekli sonra kendinden hazırlamasını bekliyorsun hatalısın fakat o kadar da aşağılaması gerekmiyordu eşinin ... bence kendine çeki düzen vermelisin hem sana hem eşine yazıkGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
Hanımlar biraz sakinleşelim, yorumları kişiselleştirmeyelim lütfen.
sen eşini seviyor musun?bunu seni yargılamak için yazmiyorum gerçekten seviyorsan bu kadar sorun çıkmasına izin vermezsin biraz alttan alırsın gerek yok mesajla bu konuları konuşmaya isi gücü var adamın belki problemleri var sana anlatmiyor siz didismek için değil hayati paylaşmak için evlenmediniz mi? Biraz alttan al bakalım ama öyle iki gün değil bir iki ay hala eşinden değişme yoksa sonra degerlendirirsin evliliginizi aranızda sevgi de yoksa bosanirsiniz hayati birbirinize zindan etmeye gerek yokyok ya yine gerildik.
bu sefer ben ona ulasamadim diye mesaj attim evlilik sadece yatakta sarilmak ve seks degil ki, ihtiyacin oldugunda ulasabilmek, paylasabilmek oyle degil mi dedim. (mesaj)
bu sefer delirdi, artik o kadar biktim ki bu yatak seks konusundan her actiginda sadece soguyorum senden, yemin ederim elimi surmek istemiyorum sana ve surmicemde sende bana insan olana kadar yaklasma falan yazdi. iste sen kendini ne saniyosun nede bu kadar aptal bi konuma sokuyosun falan yazmis.
yahu ben onlardan sikayet etmedimki, yani onlar iyi guzelde sadece ondan ibaret degil dedim. adam beni dinlemedi bile.
baya agzima tikti laflari ve beni arama konusma benimle isimi yapayim yazdi en son.
Esim sabah kursa gitti geldi, bisiler yedi dediki yarim saat kitap okuyayim sonra cikariz, (markete gidicez alisverise) .
Bende o kitap okurken yanina yaklasiyodum sarilma amacli dur kitap okuyorum dedi, direk tepkisi bu oldu yani garip. Bende sadece sarilcaktim neyse dedim, bitsin oyle dedi.
Boyle sinirlar koymaya basladi yani, ya sarildigim zaman konusucam kitap keyfini bolucem diye dusunuyo (daha once olan seyler) yada cidden istemiyo.
Asla aramamam evdeykende uzak durmam lazim bence.
Tamam da guzel kardesim sende insani catlaticak derecedesin. Adam niye mesafe koydu diye sorguluyosun daha... Hayret niye koydu ki durduk yere? Erkekler ilgi bekler bi kere kitap okuyorum dedi diye cekilmeyin kendinizi anlatin sonra sarilin.. Ya ne bileyim cok ilginc bir hanimsiniz.. Burda bunca konu actiniz herkes size yapma boyle degistir huyunu diye diye cani cikti. Ama siz hala ayni tas ayni hamam.
sen eşini seviyor musun?bunu seni yargılamak için yazmiyorum gerçekten seviyorsan bu kadar sorun çıkmasına izin vermezsin biraz alttan alırsın gerek yok mesajla bu konuları konuşmaya isi gücü var adamın belki problemleri var sana anlatmiyor siz didismek için değil hayati paylaşmak için evlenmediniz mi? Biraz alttan al bakalım ama öyle iki gün değil bir iki ay hala eşinden değişme yoksa sonra degerlendirirsin evliliginizi aranızda sevgi de yoksa bosanirsiniz hayati birbirinize zindan etmeye gerek yok
evet seviyorum..
problem olarak borcumuz var, borc oduyoruz, bu ay tatile gidiyoruz, ve yildonumumuzde var. maddi olarak cokmus oldugunu tahmin ediyorum suanda. birde hep seyahatleri falan var yogun. onun disinda bende evde usteliyorum diye bunaliyor.
evet kesinlikle hayati paylasmak icin evlendik, ama bunun hakkini vermiyoruz. vermeliyiz..
esimin istedigi, kendi alanlarinin oldugu, bundan kastim- kendi dizisini izleyebildigi, haftasonu mac izleyebildigi, gazetesini okuyup , oyununu oynadigi bir alan, ben bunlar oldugunda genelde bi tripleniyorum, yani birlikte bisi yapsaydik modunda oluyorum. ya direk soyluyorum bunu yada tavrimdan belli oluyor.
bu noktada catisiyoruz, yani beklentilerimiz farkli, burda cogu kisi esimin normal standart oldugunu soyluyor, ben biraz icli disli seviyorum. omur boyu boyle gidebilirmi iliskiler bilmiyorum ama yeni evli sayiliriz daha cocugumuzda yok. bide aramizdaki fark ben calissamda esim gibi seyahatim yok. o kendi bos vakti olmasini ozluyor bence.
benim buna ozlemim pek yok cunku o seyahatteyken ben evde yalnizim, o aksam 9 10lara kadar calisip bitkin halde otel odasina donerken benim dizi, film, kitaplarima ayiracak cok vaktim var.
birde bakis acisi farki iste dedigim gibi. sonuc olarak benim bunu kabul etmem gerekiyor, zorla benimle vakit gecirmesini direttigimde sadece kavga ediyoruz ve esim uzaklasiyor.
evet seviyorum..
problem olarak borcumuz var, borc oduyoruz, bu ay tatile gidiyoruz, ve yildonumumuzde var. maddi olarak cokmus oldugunu tahmin ediyorum suanda. birde hep seyahatleri falan var yogun. onun disinda bende evde usteliyorum diye bunaliyor.
evet kesinlikle hayati paylasmak icin evlendik, ama bunun hakkini vermiyoruz. vermeliyiz..
esimin istedigi, kendi alanlarinin oldugu, bundan kastim- kendi dizisini izleyebildigi, haftasonu mac izleyebildigi, gazetesini okuyup , oyununu oynadigi bir alan, ben bunlar oldugunda genelde bi tripleniyorum, yani birlikte bisi yapsaydik modunda oluyorum. ya direk soyluyorum bunu yada tavrimdan belli oluyor.
bu noktada catisiyoruz, yani beklentilerimiz farkli, burda cogu kisi esimin normal standart oldugunu soyluyor, ben biraz icli disli seviyorum. omur boyu boyle gidebilirmi iliskiler bilmiyorum ama yeni evli sayiliriz daha cocugumuzda yok. bide aramizdaki fark ben calissamda esim gibi seyahatim yok. o kendi bos vakti olmasini ozluyor bence.
benim buna ozlemim pek yok cunku o seyahatteyken ben evde yalnizim, o aksam 9 10lara kadar calisip bitkin halde otel odasina donerken benim dizi, film, kitaplarima ayiracak cok vaktim var.
birde bakis acisi farki iste dedigim gibi. sonuc olarak benim bunu kabul etmem gerekiyor, zorla benimle vakit gecirmesini direttigimde sadece kavga ediyoruz ve esim uzaklasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?