Yardiminiza ihtiyacim var..

hayir alinmiyorum, oyleyim , ama ben boyleyim iste..
Daha oncede boyleydim,evlendikten sonra iyice artti.

anladim ne demek istedigini. saglam bir baglilik vardi aslinda ama cok uzun zamandir nerdeyse 2 senedir sallantida
zaten hep ben böyleyim işte diyorsun peace.
kimse kimseye bir ömür katlanmaz.
mecbur da değildir.
eşin de gidecek birgün..

Merak ettim esinizmi bahsettiginiz?
Onunda bahanesi o , icimdeki gerginligi nasil atayim kufur etmezsem.
duzeliriz umarim, psikolog yardimida aliyorum.
Yok üniversitede ev arkadaşımdı. Ufacık bir şeyden surat yapardı bana. Aşırı ilgi beklerdi. Diğer arkadaşlarımı çekemezdi. Sevgilimi bile çekememişti. Ona yeterince ilgi göstermiyorum diye benimle kavga ederdi vs. O dönem biraz daha tecrübesiz, saf bir dönemimdi. Arkadaşlığı benimsediğim için farklı bir eve çıkmadım. Ama o zamanı gel bana sor.
Biriyle konuşamazdım. Surat yapacak diye. Evde diken üstündeydim. Söylediklerimi on kere düşünürdüm. Alınacak diye. Bir sürü şey. Şimdi düşünüyorumda en baştan resti çekseydim bu kadar da gereksiz üzülmezdim. Dedim ya tecrübesizlik işte. Şu an o kızla hala görüşürüm ama artık umurumda değil. İstediği kadar surar yapsın,küssün, beni suçlasın artık sallamıyorum onu. Hala bile ara ara kendi kendine küser brnimle konuşmaz. Benim sallamadığımı görünce kendi gelir yine.
Demem o ki karşındakini kaybetmek istemiyorsan artık dizginle kendini.

eğer biraz daha böyle devam edersen evlilik diye bi şey kalmaz bi kaç seneye. o da ite kaka gider .

yazma adama mesaj falan . öyle anladım son cümlenden. yazdın mı yollama.

yollayınca ne oluyor . çok mu mutlu ediyor seni oluşan durumlar .

mutlu olmuyorsan neden yapıyorsun.

ilgi sevgi zorla alınmaz .

sabırlı olmalısın.

senin öncelikli öğrenmen gereken şey SABIR

eğer biraz daha böyle devam edersen evlilik diye bi şey kalmaz bi kaç seneye. o da ite kaka gider .

yazma adama mesaj falan . öyle anladım son cümlenden. yazdın mı yollama.

yollayınca ne oluyor . çok mu mutlu ediyor seni oluşan durumlar .

aynı şeyleri yeniden yollamışım.

valla ben çevremde hiç böyle birini görmedim sizinki istisna :))

Yooo istisna değil, benim eşim de üyenin anlattığı gibi. Annesi de ev hanımıymış üstelik ama eşim kendini böyle yetiştirmeyi seçmiş.
İkimizde aynı saatlerde eve giriyorsak o içeri gidip yatamaz, ben hizmetçi dğeilim, ben de geçer yatarım o zaman, karın bir şekilde doyar nasıl olsa derim.
He tabi ki eşinizi değiştirmek yerine kabullenmeniz doğru bir davranış. Ama eşiniz çok normalmiş gibi "erkekler böyledir, bizim görevimiz de onlara hizmet etmek zaten" demek olayı normalleştirmek oluyor, ki bence hatanız da burada. Hem eşinizin doğru yapmadığını fark edip oğlumu böyle yetiştirmem diyorsunuz, hem de ama erkekler böyle, onlara hizmet etmek lazım diyorsunuz. Tavsiyeleriniz pek çok üye gibi bana da doğru gelmedi.

bu güne kadar herkess aynı şeyi söylemiş binlerce yorum gelmiş acaba kaale almıyor musunuz kimseyi.....

Yok birsey yazmadim, disarda suanda arkadasiyla yemek yiyolar.

Hic mutlu etmiyor, onuda uzuyorum.

Hatirliyorum, ilk evlendigimizde 1-2 ay icinde o kadar cok bu kahvalti olayi gibi olay yasadikki ve ben o kadar farkinda degildim ki, hergun bunlari yapiyordum. Esim o zaman baslamisti bosanalim diye tehdit etmelere.

Buraya yazana kadar anlamadim hatali oldugumu. hani ben buyum boyle hissediyorum, hic baska turlu hissetmedigim icin farki anlamiyorum , gibi. Buranin katkisi cok oldu gercekten.

Sabir, fedakarlik. evet.

erkekler genelde böyle dedim benim genellemem bu çünkü çevremde öyle insan modeli yok. olayı normalleştirmek değil bence öyle eşe sahip olan sizler şanslı insanlarsınız. :) ülkenin geneli de malesef benim dediğim gibi inkar etmeyin..

benim eşim de yardım eder.
3 tane çocuk olunca mecbur artık bi yerde.
hiç çocuk yokken de biraz toparlardı belki ama zaten öyle büyük dağınıklığımız yoktu.

insan tabi ilgilensin istiyor . nisanlılık sevgililik gibi devam etsin istiyor ama benim eşim evlendik artık tapuyu aldım moduna girmişti. sevgililik bitmişti.
zamanla ben de sizin gibi düşünür oldum. ilgilensin. beni hep merak etsin. arasın . arkadaşlarıyla takılmasın benimle takılsın gezsin.
bi zaman sonra eşimden tepki gelmeye başlayınca anladım ki yanlış yapıyorum. bana da arkadaşlarım kendine zaman yarat . ona bağımlı olma. daha mutlu olursun dedi. öyle yaptım . az az böyle yaşasan güzelliğini tadınca daha farklı biri olursun

Biz kadınlar yapmıyor muyuz peki bunu?
Ben yorgunken mutfaga girip yemek yapmak zorunda kalsam ve eşim içeride dinleniyor olsa ciddi problem çıkartabilirdim, siz hiç çıkartmadınız mı? Çıkarttıysanız eğer eşiniz bana ne ben erkeğim yapmayacağım, senin görevin o yemeği hazırlamak mı dedi?
Burda hata bunu kabullenen kadınlar da oluyor işte. Hem işte hem evde çalışmak zorunda değil kimse. Kadın tüm ev işini yapmak zorunda zihniyetinde olan erkek bana ters geliyor. Ciddi bir adaletsizlik var, değiştirmek de yine bizim elimizde.

ben değiştiremedim değiştireni de tebrik ederim varsa yöntemi söylesin

Bu anlattıklarınız ve yaşananlar gerçekse yakında biter evliliğiniz ...
Biran önce değişmeye çalışın sessiz sakin anlayışlı olun birazcık huzur vermeye çalışın... Zaman içerisinde sizde huzur bulacaksınızdır... Ancak sürekli yok bunu niye yapmadın, yok şunu niye demedin gibi triplere girmeye gerek yok...
Aksi takdirde sonunda kaybeden siz olacaksınız..!

zaten geçmişten bugüne bu şekilde yetiştirildikleri için böyleler. ben de isterdim eşim herşeyde bana yardımcı olsun ama benim yazdıklarım gerçekler. sizler de fazla hayal kurmayın..

Valla hanımefendi siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ilişkiniz nasıldır bilemem beni de ilgilendirmez. nasıl düşünürseniz öyle bulursunuz. benim eşim gayet de böyle benden önce eve geldiyse ya da ben yorgunsam yemeği yapar masayı hazırlar ben salata yaparım ama her zaman o masayı kaldırır siler bende bulaşık makinasına dizerim yorgun değilsem ben yemek yaparım o salata yapar masa hazırlar benden sonra kalktıysa yatağı toplar evi kirli bulduysa süpürür siler çöpü o atar anlatabildim mi? Hayal görmediğimden emin olabilirsiniz sizin evliliğimiz ile herkesin ki bir olacak diye birşey yok.Ayrıca ben size kişisel bir saldırıda bulunmadım ama sizin bu yazdıklarınız karşıdakine yani bana ve benim kişiliğime saldırıdır. Böyle iletişim kurmamanızı kendi adına tavsiye ederim ancak yıkıcı sonuçlar elde edersiniz.

yahu kadincagizin esi zaten yardim etmiyormus birde sizler yuklenmeyin , demekki hayal gibi geliyor ona, olabilir.. Senin esin ne guzel yardimci oluyormus super rahatlik olmali senin icin. Bizdede malesef oyle bi durum yok totosunu kaldiramiyo evde.

valla açıkçası yazdıklarıma dikkat ediyorum tekrar baktım yazdıklarıma, kimseye bir saldırım yok :) siz alıngansınız sanırım yanlış anlamışsınız. ben de böyle eşleri olanlar için ne güzel diyorum işte şanslısınız biz böyle görmedik.. yazdıklarımı iyi okuyun saldırmak gibi bir derdim olmadığını anlarsınız ben genelden bahsediyorum ayrıca sizinkilere hayal demedim iddia da etmedim :)

uff yeminle çok sıkıcısın ben seni anında boşardım kocan hala bir ışık görüyor demekki

Aynen, esimde oyle evlendikten sonra o eski ilgiler kalmadi, normal olanda buymus herkes bunu soyluyor..

turkiyede olsaydik tum cevrem orada, farkli olabilirdi. neyse sikayet etmicem, burada mutlu olmaya kendime bi alan yaratmaya calisicam... pozitif kalicam

Peace bence yine yanlış düşünüyorsun.sabır ve fedakarlık olarak bakarsan olaya yine çözemezsin çünkü fedakarlık olarak gördüğün şey zamanla sana ağır gelir.. Başına da kakarsın ben senin için yaptım diye..sen de mutsuzsun bu durumdan bunu eşin için değil kendi mutluluğun ve iç huzurun için yapmalısın..

valla ne yapsam ne dusunsem, hersey birbirine girdi.
anlayisli olucam diyebilirmiyiz o zaman.. yani daha rahat ve anlayisli olmaya calisicam, daha relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…