- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ben böyle insanı boğar atarım iki güne kalmaz. Sizin gibi birini yani...
Uyku tutmadı foruma bakayım dedim durduk yere sinirim bozuldu.
Adamın hayatından da BDV sınırları içerisinden de bir an önce git. Baş ağrıtma. Zaten gerçekliğine de inanmıyorum şahsen.
Eşine ufacık şeyde dünyayı dar eden sen, burda en sert yoruma bile şaşılacak derecede sakin cevap vermeyi nasıl başarabiliyorsun? Aynı performansı evde göstersen gül gibi geçinip gidersiniz. Ama hala tezimin arkasındayım, bence sen trolluk yapıyorsun
Çok kaprislisiniz siz. Adamı çileden çıkarıyorsunuz. Biraz sakın olun. Başka şeylerle uğraşın eşinize sarmissiniz.
Şöyle aslında ben esimde onu gördüm
Sinirli haldeyken bağırıp çağırmak ise yaramıyor
Sinirlerine hakim olup güzel güzel anlatınca seni dinliyor ve gerçekten o seni sende onu Anlıyorsun
Eğer hala seviyorsan eşini ayrılmak istemiyorsan biraz boyle deneyebilirsin
Tabiki susan biri olma ama her şeye de carlama belki senin göremediğini bi şey vardır
Sakin ol biraz sonra sabret gerçekten her şey biraz daha duzeliyor
Anlamıyor musunuz kızlar ?
Bu kadar laf sayıldıgı halde bile aynı konu üzerinden defalarca konu açıp durabiliyorsa eşine neden aynı şeyleri yapmasın ki ?
Anlayın, iflah olmaz :)
Germeyin kendinizi, bozmayın daha fazla sinirlerinizi.
Bırakın ne yapıyorsa yapsınlar.
İster boşansın, ister boşanmasınlar.
Adamın sabrı tükeniyor az daha devam ederse zaten olacaklar belli.
O zaman da gelir, koydu der kapının önüne.
diyeceginiz tek laf ''Biz demiştik'' olsun sonra salıverin gitsin felan..
biri seni etiketleyip sordumu peki neden ortaya attin kendini, hakikaten kullanici adin gibi :)
kimsenin sinirleri bozulmasin, niye bozulsun benim iliskim icin yahu.. yorum yapmak isteyen yapiyor, istemeyen yapmiyor.. ama yorum yapmak istemeyipte yine yazanlar, hic yazmasin, mesela sen iste. yazmasan daha iyi degil mi ? sinirlerinde bozulmaz hem ? bide cok sacma yorumlar oluyor konuda. ne benim isime yariyor, ne senin
kesinlikle katılıyorum.Peki kaç kişi daha ve kaç kere daha "kendini çekmen lazım, bu kadar üstüne düşmemen lazım derse" hala ilk defa duyuyormuşçasına "sanırım kendimi çekmem lazım üstüne bu kadar düşmemem lazım" demezsin. Sence burdaki durum birazcık dahi olsa tuhaf değil mi? Yani bir insanın ateşin icadından yeni haberdar olması kadar enteresan geliyor, arada sanki ilk defa bu öneri gelmişçesine "sanırım kendimi çekmem lazım" demen.
Burda ben dalga geçmiyorum. Öz farkındalık yaşaman gerektiğini savunuyorum. Dışardan nasıl göründüğünü anlamanı istiyorum. Bütün konularından bağımsız. Eşinden bağımsız. Onu bunaltmandan falan her şeyden bağımsız. Tamamen mantıksal olarak bakarsan. Her gün en az iki kere başka başka insanlardan duyduğun bir cümleyi her seferinde nasıl ilk defa duyuyormuş gibi oluyorsun. Burda ciddi bir sıkıntı yok mu?
Belki dediğim gibi bütün sorunlarından bağımsız ciddi bir takıntı problemin olabilir. Eğilmen lazım.
gercekligime inanmiyorsan, sinirlerin bozuluyorsa yazma o zaman.
sizden izin mi alacagim konu acarken, veya buraya yazarken ?
kesinlikle katılıyorum.
peaceful16 her defasında ilk defa duymuşcasına tepki veriyorsun yorumlara hakikaten.
sanırım diye başlayarak evet:))
ne zaman başlayacaksın acaba???
Yazarken sizden izin almayacağım gibi...
Her neyse bu gidişle yakında "eşiniz açısından" mutlu bir haberle konu açarsınız zaten.
Peki kaç kişi daha ve kaç kere daha "kendini çekmen lazım, bu kadar üstüne düşmemen lazım derse" hala ilk defa duyuyormuşçasına "sanırım kendimi çekmem lazım üstüne bu kadar düşmemem lazım" demezsin. Sence burdaki durum birazcık dahi olsa tuhaf değil mi? Yani bir insanın ateşin icadından yeni haberdar olması kadar enteresan geliyor, arada sanki ilk defa bu öneri gelmişçesine "sanırım kendimi çekmem lazım" demen.
Burda ben dalga geçmiyorum. Öz farkındalık yaşaman gerektiğini savunuyorum. Dışardan nasıl göründüğünü anlamanı istiyorum. Bütün konularından bağımsız. Eşinden bağımsız. Onu bunaltmandan falan her şeyden bağımsız. Tamamen mantıksal olarak bakarsan. Her gün en az iki kere başka başka insanlardan duyduğun bir cümleyi her seferinde nasıl ilk defa duyuyormuş gibi oluyorsun. Burda ciddi bir sıkıntı yok mu?
Belki dediğim gibi bütün sorunlarından bağımsız ciddi bir takıntı problemin olabilir. Eğilmen lazım.
anladim ne demek istedigini.
Bence ben gercekten yapinca bunlari demem , pek tecrube etmedigim icin sasirtici geliyor..
birilerinin bana bunu tekrar etmesine ihtiyacim varmis gibi gorunuyor dimi.
Birilerinin bunu tekrar etmesine ihtiyacın olmasından da geçtim. Evet var. Ama sen bunu cidden ilk defa duyuyormuş gibi davranıyorsun. Bu bence bir sıkıntı.
Başka bir duruma dikkatini çekmek istiyorum, konularını bilen insanlar artık konularına girmiyor, girse iğneleyici yorum yapıyor, çoğu artık inanmıyor. Sana sadece ilk defa konunu görenler yardımcı olmaya çalışıyor. Onlarda artık 3. konunda diğer gruba katılıyorlar. Yani anlıyor musun uzun soluklu dayanabilen yok. Sen polyanna olup bana yeni insanların yorumları yeter diyebilirsin, ama gerçekleri görmek istersen pek çok insanın tahammülünü zorluyorsun. Kastettiğim şu; burdan yola çıkarak eşinin tahammülünü ne kadar zorladığını görebilmen.
Genel kanı ne biliyor musun? Çok acı ama söylemek istiyorum. Eşinle henüz ayrılmamış olmanızın tek sebebi Çinde oluşunuz. Eşin ya seni de buraya getirdiği için vicdan yapıyor ya da durum değerlendirmesi yapıp Çinde tek başına kalmaktansa işinin yapıldığı artı bir maaş daha da giren bir eve dırdır da çekerek tahammül ediyor. Yani kötünün iyisisin şu anda. Yani bu bir kadın için çok yıkıcı olmalı. O yüzden söylemek de istemedim ama bunu düşünen bir sürü insan tanıyorum. Üzgünüm peace. Ama durum bu.
Benim senin mesajlarına tahammül etmem için karşımda 5 yaşında bir çocuk olduğunu varsaymam gerekti. Usanmadan tekrar tekrar söyleyerek yol alınabileceği umulan bir çocuk. Yoksa yetişkin kadın davranışları değil pek çok hareketin ki bu eleştiriyi kendime de yaparım çocuk gibi davrandığım zamanlarda. Ama o çocuk gibi davranışlar yetişkin olman gereken eş ilişkisi iş ilişkisi gibi durumlarda ortaya çıkarsa sonuçları kötü oluyor. Yoksa herkesin içinde bir çocuk var. Ama eşlere çocuk büyütüyor hissini vermemek lazım. bunu genelde erkekler yapar çok itici olur. Kadınlar da bayılır bazen annesi gibi davranmaya ama bu bir ilişki için yapılabilecek en kötü şeydir. Eşin seni büyütemez, bir çocuğa gösterilen sabrı gösteremez. O yüzden hayatının başka alanlarında çocuk gibi davranabilirsin ama eşine karşı yetişkin bir kadın olmalısın. Eşinle olan ilişkinde ne kadar yetişkin hissediyorsun? Ne kadar olgun hissediyorsun? Çünkü çoğu zaman ayağını vura vura benim istediğim gibi olmalı her şey diyen çocuklar gibisin.
evet uygulayamıyorsun.ne bileyim yagaliba uygulayamadigim icin hep yeniymis gibi geliyor
Yazık parmacıklarınaBirilerinin bunu tekrar etmesine ihtiyacın olmasından da geçtim. Evet var. Ama sen bunu cidden ilk defa duyuyormuş gibi davranıyorsun. Bu bence bir sıkıntı.
Başka bir duruma dikkatini çekmek istiyorum, konularını bilen insanlar artık konularına girmiyor, girse iğneleyici yorum yapıyor, çoğu artık inanmıyor. Sana sadece ilk defa konunu görenler yardımcı olmaya çalışıyor. Onlarda artık 3. konunda diğer gruba katılıyorlar. Yani anlıyor musun uzun soluklu dayanabilen yok. Sen polyanna olup bana yeni insanların yorumları yeter diyebilirsin, ama gerçekleri görmek istersen pek çok insanın tahammülünü zorluyorsun. Kastettiğim şu; burdan yola çıkarak eşinin tahammülünü ne kadar zorladığını görebilmen.
Genel kanı ne biliyor musun? Çok acı ama söylemek istiyorum. Eşinle henüz ayrılmamış olmanızın tek sebebi Çinde oluşunuz. Eşin ya seni de buraya getirdiği için vicdan yapıyor ya da durum değerlendirmesi yapıp Çinde tek başına kalmaktansa işinin yapıldığı artı bir maaş daha da giren bir eve dırdır da çekerek tahammül ediyor. Yani kötünün iyisisin şu anda. Yani bu bir kadın için çok yıkıcı olmalı. O yüzden söylemek de istemedim ama bunu düşünen bir sürü insan tanıyorum. Üzgünüm peace. Ama durum bu.
Benim senin mesajlarına tahammül etmem için karşımda 5 yaşında bir çocuk olduğunu varsaymam gerekti. Usanmadan tekrar tekrar söyleyerek yol alınabileceği umulan bir çocuk. Yoksa yetişkin kadın davranışları değil pek çok hareketin ki bu eleştiriyi kendime de yaparım çocuk gibi davrandığım zamanlarda. Ama o çocuk gibi davranışlar yetişkin olman gereken eş ilişkisi iş ilişkisi gibi durumlarda ortaya çıkarsa sonuçları kötü oluyor. Yoksa herkesin içinde bir çocuk var. Ama eşlere çocuk büyütüyor hissini vermemek lazım. bunu genelde erkekler yapar çok itici olur. Kadınlar da bayılır bazen annesi gibi davranmaya ama bu bir ilişki için yapılabilecek en kötü şeydir. Eşin seni büyütemez, bir çocuğa gösterilen sabrı gösteremez. O yüzden hayatının başka alanlarında çocuk gibi davranabilirsin ama eşine karşı yetişkin bir kadın olmalısın. Eşinle olan ilişkinde ne kadar yetişkin hissediyorsun? Ne kadar olgun hissediyorsun? Çünkü çoğu zaman ayağını vura vura benim istediğim gibi olmalı her şey diyen çocuklar gibisin.
Yazık parmacıklarınasen yazmışsın neden ayrılmiyor olabileceğini gene sence diye başlayan soruyu sormuş
Valla peac dalga mı geçiyorsun çok ciddiyim ya kadın sana upuzun yazmış ama sen gene aynı soruyu sormuşsun pes diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?