Yardiminiza ihtiyacim var..

bdv bir gezineyim dedim... baslik ilgincti mesaj sayisida oldukca yüksek... sonra konu sahibini gördüm.. aslinda cok sey yazmak istiyorum.... ama asla yazamam izindede dahi olsam ben kaptanim, yani sorumlulugu olan örnek teskil edecek bir üye olmam gerek Ban yemeyi riske atamam

ancak sunu diyebilirim. Kendine ve esine yazik etme. Cözüm yollari ara. Ne gerekiyorsa yap. Ne gerekiyor gayet iyi biliyorsun. Erteleme. Seviyorsan emek ver ve nefes aldir. Ben burda okurken daraldim

Onun da sizin gibi ince davranmasini. . Sormadan hazırlamasını filan bekliyorsunuz. Ama çok bekleyeceksiniz. Öyle bi şey olmayacak. Daha rahat bir tutum sergileyin. Istiyorsanız basitçe evet deyin. .. sizin hisleriniz vahiy ile indirilmiyor adama.. kahvalti istemem deyince gercekten istemediginizi dusunmus belli ki.. o sizden farklı dusunuyor. Farklı yaradılıs özellikleri i kabul edin. O daha düz .. siz daha karmasık. Dalgalıda bulusun..

Ne olursa olsun Eşinizin tavırları çok çirkin. BoşanIn yurtdışında yasiyormussunuz daha güzel ve huzurlu bi hayatınız olabilir.

gayet normal şeyler. olgunlaşmanız için sanıyorum biraz daha zamana ihtiyacınız var. bi eş ya da bir insan meşgul ise bunu söyleyemeyecek mi gıcık mı olmak gerektirir bu.
çok yanlışsınız . ve çok zor bir insansınız .
insanların meşguliyetlerine karşı saygısızlık ediyorsunuz . anlayışsızsınız . hep yazıyorum size ama gerçekten çok bunaltıcı bu hareketiniz de.
size çok benzeyen bi akrabam var . bazı telefon konuşmalarından sonra hüngür hüngür ağladığımı bilirim. hakkına giriyorsunuz insanın.zihniyetinizi değiştirin. umarım olur

canım bak geçen gün otobuste eve giderken aklıma geldin.
diyorum bu kadın niye böyle yapıyor.
özgüven eksikliği , kendine güvensizlik en başlıca nedenler .
ne kadar çalışan kadın olsan da. ne kadar güçlüyüm desen de .bunu bi düşün. ve bu yönlerini geliştirmeye çalış.
bağımlı olmaktan kurtul.

Ben senin kocanın yerinde olsam sessiz sedasız boşanma davası açarım bazen şu erkek kişisine acıyorum yazık günah adama be hakaret etmesini kabul edemeyiz ama sen zorla kendine sovduruyorsun bize tamm yapicam diyorsun ama 2 dk sonra yine aynısın yazık ediyorsun evliliğine kocan dan başka mesgale yokmu arkadaşın filanda mi ya kocaya saracağına kendine vakit ayırıp gez toz eğlen eglendigini göster bırak sana iyi geceler demesin o demedi diye kötü mü geçecek yani yada hazirlamasin hazirlamadi diye aç mı kalacaksın boşver ya fındık kabuğunu doldurmayacak sebepler yüzünden evliliğin bitecek sinyaller çok kuvvetli çünkü

Sizden 11 yaş büyüğüm 14 yıllık evliyim, sizin eşinize yaptığınız kaprisin yüzde 1'ini anca yapmışımdır ona rağmen eşimin o kadarcık kaprisime tahammülü yok.
Kendinizi sorgulayın yanlış yoldasınız bana kalırsa.

ben de 40 yaşındayım . 15 yıllık evliyim.
ben de az bi kapris yapsam anında tepki almıştım zamanında.
ve anladım ki tahammül yok. ve aslında haklılar da . yani çocuk gibi şeyler . olgunluk lazım . insan kendine döndüğünde daha mutlu oluyor. karşısındakini rahat bıraktığında o mutlu ben mutlu. oh dünya varmış . huzuru o zaman buldum ben de. çünkü konu sahibinin yaptığı huzursuzuluk sebebi.

Ben icice iliski isteyen bir bireyim, ama buda bize uymuyor
içiçe bi ilişkiyi şu an çocuklarımdan biri ile kurmak istesem benden bunalır . ki sürekli kontrol manyağı gibi tepesinde olsam. açıkça kontrol etmeyip alttan alttan kontrol etsem. imada bulunsam ... inan 5 yaşındaki çocuğumdan bile büyük tepki alıyorum bazen. insanlar rahat bırakılmayı hakediyor.

buradaki insanlarla laf dalasina girmenin bana nasil bir katkisi olabilir? yani tartissak, tartismaya deger mi?
konu benim evliligim, bizim yasadigimiz sorunlar, yorum yapan insanlar yardim etmek icin yapiyor diye dusunuyorum. iyi veya kotu yorum, saygisizca degilse dalasmaya gerek gormuyorum acikcasi...

evdeki olay cok baska o benim kocam, hayati paylasiyoruz..
neyse tabiki troll dusunuyorsan ok sorun yok..

evdekini ditmenin ne gibi bir faydası oldu şimdiye kadar?

Selamu aleykum..size yazilanlari ve sizinde verdiginiz cevaplari okudum..kaptanim sayesinde ilgili cektiniz.hikayenizi okudum.

Cok enteresan,cok doyumsuz tavirlarin..memnuniyetsiz hayat tarzi.hatirlatayim ucurumdan dusmek uzeresin ve herkes sizi uyariyor kendine gel hatta esin bile "ben senin bu hallerine cok mu bayiliyorum" diye.eger bosarsa yahut nefsine yenilirse kocan seni aldatirsa adamin bi sucu yok cunku ucurumdan duseceksin diye uyaranin kabahati olmaz.Ille edeb lazim hayatimiza.o adami bu kadar sana karsi hadsizlesecek kotu konusturacak ne yaptin bu kadar yuz goz olacak..sikayetcisin ama sende alismissin kufur kotu soze.e hirsizin hic mi sucu yok.ne yaptinda o hale geldi o adam.bence ne yapmak istedigine karar vermelisin.derdin gecinmek mi ya da bosanmak mi?yoksa biseylerin acisini mi cikariyorsun.yoksa kaostan mi besleniyorsun?mutlu olmak cok kolay mutsuzluk caba gerektiriyor.Nasil evlenmek haksa bosanmakta haktir.ama ne icin olduguna bakar seriat.sen ne icin bitsin diye cabaliyorsun?hala donup hakaret ediyor ama diyorsan neden ettigine bak.bi kelime soyledim diye dusunme..erkekler moto mot varliklar.fitratlari oyle ki sende enteresansin.dert arama kendine illa dert sahibi olmakk istiyorsan insanlar öluyor cocuklar öluyor onlari dusun ummetin derdiyle dertlen agla aģla belki bi faydan olur.selametle

Sevgili peaceful16
Çok nadir yorum yaparım size ama konularınızın çoğunu okudum şimdi siz sıkıntılı bir tipsiniz kabul edin bende eşimden çok ilgi beklerim msj atsın arasın ama sizinki başka bir şey bu kadar da olmaz gerçekten neden bu hayatı eşinize ve kendinize zehir ediyorsunuz adamı o kadar bunalttınızki haliyle kaba sapa bir adam olmuş eşiniz yani taş olsa çatlardı şimdiye kadar nacizhane tavsiyem silkelenin ve kendinize gelin yoksa bu adam çok yakındır uçarr gider .

tamam

insanlarin deme, sadece esimin.
arkadasim, ailem, veya baska biri, herkese karsi anlayisliyim yani mesguliyetlerini anlarim.

ama esim yaptiginda farkli oluyor. is seyahatine gidecek 2 haftaligina, banada sende Turkiyeye gidermisin dedi, aslinda planimiz haziranda birlikte gitmekti, onun disinda sen burda bunalma izin alabiliyosan git aileni gor dedi.
sonrada bisey oldu telefonuyla ilgilenmesi gerekti is icin, bende bekliyodum biraz zorladim hadi artik diye, o da bu benim isim bu sayede Turkiyeye 1 kez fazla gidebiliyosun, bana kimse para birakmadi, mecburum calismaya. hangi koca ailesi icin bu kadar calisiyor cirpiniyor, tesekkur edip beni motive edecegine hala bencilce yaklasiyorsun dedi.

valla anliyorum onuda , dun aksam saat 9.30da hala maillerine bakiyordu. tamam cok guzel benim icin calisiyor cabaliyor borcumuz bitsin cocugumuz olsun falan diye ama ne zaman birlikte vakit gecirebilecegiz. bunlari yapabilmemiz icin birlikte vaktimizden veriyoruz. hepsi bir arada olmuyor demekki.
asiri yogun bir esim var benim, yani cidden abartmiyorum burada. hep yogun mesgul biri. ve boyle olunca bana her "musait degilim" demesi bende birseyler uyandiriyor. hep mesgul cunku anlatabildim mi... suclanacak birsey degil belki evet. elden birsey gelmiyor. kesinlikle sakinlesmem, onu rahat birakmam gerekiyor evet. cunku yaptiginda kotu birsey yok calisiyor adam.

sagolun, beni dusunmeniz cok tatli :)
evet, ozguven eksikligi, esime karsi bagimli davranmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…