Aynn katılıyorum Size.Belki eşine aşık değilse o yüzdende soğumuş olabilircnm sadece eski hayatını ozluorsundur. sorumluluk az hayat bekarlara guzel genelde :) erkeklerdede oluyor bu. ama artık bazı seylerin degıstıgını kabul etmelisin. evlendın ve evın var kocan var.. once bunları kabul et.. kocana alıstıgın ıcın böle davranıor olabilirsn.. belkide arkadaslarınla sehır dsıında yapacagın tatıl iyi gelebilir
ay hakkatten zipzip nerdesin kız neyse senin yerine ben soracam..yaş kaç konu sahibesi
evlilik depresyonunu hiç duydun mu biraz araştır..sen kendini kaptırıp telkin yoluna gitmediğinden benliğinde olayı daha da büyütmüşsün hani yaşın küçükte değilmiş..ayrılmayı düşünene kadar öncelikle bir uzman yardımı alman gerektiğini söylesem ,bu önerimi kabul eder misin gerçekten etkisini göreceksin..çünkü evli olduğuna inanamıyorsun bilinçaltında artık büyüdüğünü zamanının geçtiğini gençliğini kaybettiğini düşünüyorsun bu sebeple bekarlık yoluna gitmeyi tercih ediyorsun..bir uzman kısa sürede çözer senin işi..'24' yaşındayım.
evlilik depresyonunu hiç duydun mu biraz araştır..sen kendini kaptırıp telkin yoluna gitmediğinden benliğinde olayı daha da büyütmüşsün hani yaşın küçükte değilmiş..ayrılmayı düşünene kadar öncelikle bir uzman yardımı alman gerektiğini söylesem ,bu önerimi kabul eder misin gerçekten etkisini göreceksin..çünkü evli olduğuna inanamıyorsun bilinçaltında artık büyüdüğünü zamanının geçtiğini gençliğini kaybettiğini düşünüyorsun bu sebeple bekarlık yoluna gitmeyi tercih ediyorsun..bir uzman kısa sürede çözer senin işi..
cevabı kendin veriyorsun narsist kişiliğim derken..ama o kibirli ruh halin çevrende kimse olmadığında da patlak verecektir emin ol..o narsist özellikler bendede var biraz terapistim söylemişti..denedim deme vazgeçme birdaha dene..iyi bir terapist bul ve git..hatta aynı anda eşinle evlilik terapistine git ..senin lehine olur bunlar ilerde hiçlikten yuvanı yıktığın için vicdanın peşini bırakmaz arkadaşım..bir sene sonra dönüp geriye baktığında Allahallah nasıl biriydim neden böyle yapmışım az daha hayatımı karartacakmışım dersin..düzeleceğine emin olarak söylüyorumAslında denedim. Zaten narsist bir kişiliğim bu beni daha çok zorluyor. Biraz araştırdım ama tatmin edici pek yanıt yok. Hep ayrılıklar hep bu kadar beklemeseydim yazılı forumlar. Yani vakit geçtikçe üstüme geliyor herşey. Eşimin iyi niyetini bile kötü yorumluyorum.
Bilmiyorum içimde ki hissi tarif edemiyorum işte. Bir çok kişinin keşke dediği şeyler bana batıyor. Resmen bunaldım. Bu monotonluk bana batıyor. Bu konu da şaka değil. Buraya da dalga geçilmesi adına değil belki benim gibi bu durumu yaşayıp tecrübeli bir dayanışma kurarız diye yazdım. Çünkü bu his 5. yıl itibariyle başlaması gerekiyor ama ben 1. yılda bunu yaşıyorum. Sorunun tamamına önemle cvp verirseniz ben bundan faydalanicam. Komik bulanlar için ise buraya dayak yiyorum yazmakla ruhsal boşluk içindeyim yazmak neredeyse eşit. Rica edicem hafife almayın.
size benzer bir arkadaşım var evliliğinin 6.ayında boşanma kararı aldı sebep:evlilik ona göre değilmiş,hayata birinin gönüllü hizmetçisi olarak gelmemiş ağır geliyomuş ütüsünü yemeğini yapmak
eski eşide her kızın hayal ettiği parmakla gösterilecek bir tip
iyilerin hiçbir zaman kıymeti bilinmiyo işte
aynen ya iyilerin kiymeti bilinmiyosize benzer bir arkadaşım var evliliğinin 6.ayında boşanma kararı aldı sebep:evlilik ona göre değilmiş,hayata birinin gönüllü hizmetçisi olarak gelmemiş ağır geliyomuş ütüsünü yemeğini yapmak
eski eşide her kızın hayal ettiği parmakla gösterilecek bir tip
iyilerin hiçbir zaman kıymeti bilinmiyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?