Yardımlar için teşekkürler

Hafife almiyorum bence bu hissettiklerinizin sebebi esinize asik olmamaniz olabilir

Eşime aşık oldum ve öyle evlendim. Öyle olmasa hiç katlanamazdim
Oyleyse hayatinizda mucadele etmeniz gereken hicbir problem yok boslukta hissediyorsunuz dogru mu bence gecici bir durum suanki monotonluk ve alisik olmadiginiz duzen size garip geliyo okadar

Lütfen bir uğraş bulun bu nedir böyle
oh rahat battı diyorsunuz resmen:)

O zaman neden evlendiniz hayatinizda olan o kadar güzel şey varki bir cok insanın hayatinda olmasını istediği şeyler bunun tadını cikarmaya bakin
bence siz hayatınızda her istediği olmuş hic bir sey icin çaba gostermemis birisiniz o yüzden sıkılmışsiniz çünkü bir arkadaşım vardı ayni sizin gibi ve boşandı ama şimdi cok yalniz ve mutsuz ondanda memnun değil
bir an once bir doktora görünün bence belki herseyi duzeltip mutlu olabilirsiniz
çünkü bu bir dert degil

Mutlu ederek mutlu olun. Esinizle yardim çalışmalarında bulunun. Paylasacak seyler yapin. Icinizi huzurla kapsayacak seyler yapın.
Ben de rahat batiyor demek istiyorum. Tamam herkes bazen sıkılır ama bos bos sıkıldım bosanmak istiyorum diyeceginize adrenalin dolu bir hayat baslatin siz de
..

Üç kuruşu bir araya zor getirseydiniz,sabah koştur koştur işe gidip akşam evde hem ev işleri hem çocuklarla uğraşsaydınız,her yardım istediğinizde 'işin ne be kadın' diyen bir kocanız olsaydı emin olun sıkılmaya vaktiniz olmazdı zaten yorgunluktan yatağı zor bulurdunuz.Ama sizin işiniz de zor tabi Allah başka dert vermesin

Ahhhh ahhh bende çok sıkıldım ama benimki daha başka maddiyatsızlıktan hiç bişeye para yetirememekten. Keşke senin yerinde olsaydım ne güzel evin var araban var sağlığında yerinde allahtan belanımı istiyon der herkez

Dostum ne yalan soylim kiskandim seni bu konu ondan ilgimi cekti sanirim :))
dertsizlikte bi imtihandir belki bi de oyle dusunmek lazim
belki biseyler yapman gerekiyordur
Yardim yapin diye yazmis bi arkadas mesela bunu dusun bence iyi gelebilir gercekten

yani şimdi cok sey denır de.....

ama ben sıze rahat battı sanırım diyeyım gerısını sız anlayın...

bdv yı hıc mı okumuyosunuz arkadasım?

Derdin yok dert arıyosun derler adama. Sorumluluğunu taşıyamayacaksan evlenmeyecektin arkadaşım boşanmak için de hiçbir geçerli sebebin yok ha diyosan ki evlilik bana göre değil o zaman boşanır kendi hayatına bakarsın ama yeni bir heyecan aşk falan arıyosan bundan daha mutlu olacağını falan sanma içindeki tatminsizlikle mutlu olman imkansız bana göre

Seytanla ugrasiyosunuz allah size ne guzel nmetler vermis tepmeyin.. Acin bi yadin okuyun namaz kilin dua edin.

Peki esini seviyor musun kardes ? Efendi, iyi biri vs vs gec, seviyor musun, istiyor musun, yaninda vakit gecirmeyi seviyor musun, yoksa yaninda olmak da baydi mi?

Neden evlilikten çok beklentilerimiz oluyor anlamıyorum..
Bence önce şu beklentileri törpülemek lazım.

bana da geliyorlar böyle arada..
bence çalışmaya başla.. çalışmak ilaçtır.. mesleğin ne ?
evde tek başına tıkılı kalmak hoş değil bana göre..
bir psikolog yardımı al mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…