yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

aysemcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
115
0
46
Denizli
merhaba arkadaslar uzun zamandır yorumları ve konulrı okuyordum ama yenıüye olmak nasip oldu ...su anda nişanlıyım ve nişanlımla ilişkiye giriyoruz prezervatifle korunsakta cok korkuyorum cunku dugün seneye sizce prezervatifte risk oluyomu yanı hamıle kalabılırmıyım yardımcı olursanız cok sevınırımm:gitme:

Ben bilmem Allah bilir :umursamaz:
Kesin derim, prezarvatif kusurlu çıkar şıpdadanak hamile kalırsın, onun için net konuşamıcam :hulya:

hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 güvenli değildir.
prezervatif delindi napacaksın?
madem bu kadar korkuyorsun yapma o zaman.

Bence kalırsın ...
Oda kul yapısı değil mi hiç belli olmaz boshayallersmile

dakka 1 gol bir. ilk mesajınızla hızlı giriş yapmışşınız... bakalım ne çıkacak sonunda.lmaz:

mesleğiniz bankacı olarak gözüküyor. ünv mezunu bir bayansınız sanırım. tüm doğum kontrol yöntemlerinin % 1 likte olsa bir hata payı olur. dolayısıyla prezervatifinde var. bunları bilmeniz lazım. isterseniz 2 doğum kontrol yöntemini bir arada kullanın... en azından içiniz rahat eder

hiç utanmıyomusunuz burda böyle apaçık ilişkiye giriyorua ndemeye hamile kalıırsanda sonuçlarına katlancaksınız.hem ne malum evlenebileceğiniz.gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Olmaz olmaz diye bişey yok!
Olabilir de olmaya da bilir...
Hayat bu belli mi olur?
Amma çok olmak eylemini kullanmışım he..

hayır bılıyorum tabıkı ama bu sitede evlı olan arkadaslar oldugu için fikir almak adına actım konumu hapta kullanmak istemıyorum zararları var dıyorlar

prezervatif % 100 güvenli değil ama bilinçli kullanım sayesinde hiçbirşey olmaz bence en başta dikkatli kullanım diyorum ben haa için rahat olmuyosa git spıral taktır.

doğum kontrol hapının zararı yok canım tam tersi faydası var. bence bu kadar tedirgin olacağınıza gidin bir dr a. o sizi hem uzman olarak bilgilendirsin, hemde yardımcı olsun. kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin

prezervatif % 100 güvenli değil ama bilinçli kullanım sayesinde hiçbirşey olmaz bence en başta dikkatli kullanım diyorum ben haa için rahat olmuyosa git spıral taktır.

peki evlendıkten hemen sonra cıkartabılıormuyum süresi varmı

doğum kontrol hapının zararı yok canım tam tersi faydası var. bence bu kadar tedirgin olacağınıza gidin bir dr a. o sizi hem uzman olarak bilgilendirsin, hemde yardımcı olsun. kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin

evet haklısın

kızlar bence yargılamayalım. sonuçta kendi özel hayatı bizi ilgilendirmez.
sonuçta aklı başında bir insan. bize göre ayıp olan başkasına normal gelebilir.
elbette düşüncelerimiz farklı olacaktır.
hiçbir yöntem güvenli değil. korkuyorsan yapma diyorum.
senin bileceğin şey.

ya bikacgundur kasıklarımda sancı var batma gibi ama adetımde10 gün var tedırgın oldum işte korunsakta :kedi:

Şeniz
tşk ederım cnm anladıgın içinŞeniz

hayır ortada utanılacak veya çekınılecek birşey yok hayatta herşey insanlara mahsustur.kızcağız sizinle birşeyler paylaşıyor aldığı cevaplara bakar mısınız.burada herkez istediği sorunu yaşadığı bütün sıkıntıları paylaşmak özgürlüğüne sahip.arkadaşımızın biri utanmıyomusun dioyasakkelime.kendisi hayatta utanılacak hiçbirşey yapmamış mı acaba.iki insan birbirlerini sevdikten sonra birbirlerine tabii dokunmak isterler.acaba benmı çok geniş görüşlüyüm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…