yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

ya bikacgundur kasıklarımda sancı var batma gibi ama adetımde10 gün var tedırgın oldum işte korunsakta :kedi:

stres olmuşşun ondandır belki, nagatif düşünme. sen kendini dinledikçe daha çok belirti bulursun. dediğim gibi git dr a. zaten evlendikten sonra çocuk istemediğin dönemlerde korunacaksın.şimdiden muayene olmuş olursun. hemde bir süprizle karşılaşmazsınız.

spıralı istediğin zaman taktırabilir istediğin zamanda çıkartabilirim ben doğumdan haemen sonra taktırdım yaklaşık 7ay oldu bir sorunum yok

nişan olmadan yapmadım cnm zaten tabıkı nısanlanmakta garantı degıl belkıde ama :kedi:ben fıkırlerınız almak istedım cunku cok kafama takılıyo hersey hamıleleık belırtısımı acaba dıye yorumlar oldum

adet öncesi normaldir bu tarz şikayetler.
sen adet gününü sıkı kontrol edersin.
ayrıca spiralde mantıklı.
olmazsa hem sen korun hem nişanlın korunsun.
buna rağmen hamile kalırsan rabbimin taktiri.

gelin ata binmiş ya nasip demişşşşşşşş.....guclubacismile

aygünüm sonuna kadar katılıyorum ne malüm ki evlenecegi ölüm kalım var az daha bekleyemedinizmi ne bilim ya bayanlarda beylerden beter ya rabbi...:tomato:: biz sana ne diyelim ki şimdi git dr.ordan gerekli bilgiyi alırsın güzelim pes yanii:tomato:

Sanırım o arkadaş yaptıklarını açıkça burada anlatmasına sinirlendi.

yok canım çok doğru düşünüyosun ama şimdi bu yazdığına da "ben bu kadar geniş değilim" diyen çıkar. bu ara moda oldu her evlilik öncesi ilişkisi hakkında yazana fikir vermek yerine ahlak dersi vermek.

evet siz çok genişsiniz.tabiki iki insan sevince birbirini ister fakat her şeyin bir ayarı olmalı evlenmek niye var kendimizi haramdan korumak için var.bide namus kavramı tabi evlenebilecekleri ne malum?peki sizin bi kızınız olsa böyle bişey yapsa hoşunuza gidermiydi;?

korunmayla hamile kalman düşük bir risk ama yinede zaman zaman kazalar olabiliyor ben senin doğum kontrol hapı kullanmanı ve ilişkilerde prezarvatifin olmasını tavsiye edebilirim böylece iki korunma yöntemiyle riski en aza indirirsin diye düşünüyorumCADIARZU

katılıyorum cnm.. yarının ne olacğı blli olmaz.. nişanlısınız sonuçta..kaydirigubbakcemile2:hulya:

aa tabi oda arkadaşın düşüncesi ne demek yani sanki yargılamışsın böle bişeye hakkın yok bir ikincisi sen farklı düşünüyor o farklı düşünüyor olabilirsin en dogal bişey üslüba dikkat edelim evt belkide yapmadı veya yaptı ???:2:

arkadaşlar yapmayın. size evlilik öncesi ilişki normal gelmiyordur yaşamazsınız, kimine normaldir yaşar. bunun 1 yılla 5 yılla alakası yok. herkesin bakış açısı bir değil. arkadaşın sorunu bu değil, bununla ilgili bişey sormamış. kimsenin kimseyi yargılama hakkı yoktur.

:lepi:

star demedim mi ?sempatiksalakcinni

Başkalarının ahlak anlayışını namus anlayışını doğrusunu yanlışını kendi değerlerimize göre değerlendirmekten ne zaman vazgeçicez çok merak ediyorum..
Kız bi soru ormuş... Prezervatif ile korunuyoruz hamile kalma riskim varmı yokmu???
Soru bu.. Soruya cevap verin... ıster nikahlanıp ilişkiye girer ister nişanlandıktan sonra ister imam nikahıtyla isterse de one night stand yapar yani barda tanışır tanıştığktan bi saat sonra yatağa ider..
Bu hiçbirimizi ilgilendirmiyor...
Nişanlımla beraber oldum iyi mi yaptın diye sormamış ki...
Bizi ilgilendirmeyen meselelere karışmayalım, ne soruluyorsa ona cevap verelim...
Açılan konuda anlatılan olay size ahlaksızca geliyorsa günah geliyorsa da cevap yazmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…