Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TotosunuEvet hoca çağır o hayvanı bulup üflesinpipisini bağlasın
![]()
Ay pardon aynen totosunuTotosunu![]()
Evet hoca çağır o hayvanı bulup üflesinpipisini bağlasın
![]()
Yo hayir goremedim cunku alci panel oluyorya onunde o kisimdaBüyü olsa lönk diye mutfak perdesine, en göz önünde olan yere yapmazdı herhalde yapan. Ne olduğunu bende merak ettim ama..![]()
O zaman onları atacaksın ALLAH a sığınacaksın inanıyorsan. Bir mevlüt okutup dua edeceksin. İnançlarınla yaşayıp sadece ALLAH a sığınacaksın.Bu kadar komik bir sey bulamadim . Evimde hayvan beslemiyorum buyu konusunun yasak oldugu biliyordum ozur dilerim. Siz ya hic kotu insanlarla karsilasmamissiniz basiniza aksilikler ardarda gelmemis ya da buyu diye biseyin varligindan bihaber inancsizsiniz. Caresiz insanlara boyle mi davraniyorsunuz harika!
Oyle birseye rastlamadim acikcasi kertenkele diskisi da nedir bilmiyorumO taraflarda genelde kerkentele elöpen derler bizde onlar gezerler onların dışkısı olabilir mi
Kedi kopek gibi bocek olamayacak kadar buyuktu cunkuNe tür bir diski ki bu?Hayvan derken yani..inek yada at dışkısı olamaz dimi?Belki böcek falandır ölmüştür yapışıp kalmıştır perdeye. Sizde hayvan dışkısı sandınız olamazmı?
Alin bir laboratuvara götürün tahlil yaptırın. Eğer orda olmaması gereken bir diski ise biri koymuştur. Oyoe anlarsınız. Ay gece gece moktan konular konuşuyoruz vallaKedi kopek gibi bocek olamayacak kadar buyuktu cunku
Yo hayir goremedim cunku alci panel oluyorya onunde o kisimda![]()
Zaten bunları yapiyorum burada sormamdaki neden belki basina gelmis olan vardir icimi ferahlatir cevabiylaO zaman onları atacaksın ALLAH a sığınacaksın inanıyorsan. Bir mevlüt okutup dua edeceksin. İnançlarınla yaşayıp sadece ALLAH a sığınacaksın.
Biz burada ne idüğü belirsiz bir dışkı için sana hoca mı bulalım?
Bunlari yapip yapmamayi sizden ogrenecek degilim. Burda birinin basina benzer bir durum gelmistir cevabi ile ic ferahlatir aklima takilan sey kaybolur demistim ama hadsizlere denk geldim bu a talihsizlik her yerde kotu insanlar var isde :)O zaman onları atacaksın ALLAH a sığınacaksın inanıyorsan. Bir mevlüt okutup dua edeceksin. İnançlarınla yaşayıp sadece ALLAH a sığınacaksın.
Biz burada ne idüğü belirsiz bir dışkı için sana hoca mı bulalım?