Yarı yolda bırakılmak :(

Gecmis olsun. Adam sizi sevmiyor, sevmemis. Is ciddiye binince geri adim atmis o yuzden. Insanlar ayrilirken karsi tarafi suclayarak ayriliyor cogu zaman, cunku acik acik seni sevmiyorum zamanini harcadim demek istemiyorlar. Ego ile alakali bir durum bu, sizin gozunuzde iyi bir insan olarak kalmak istiyorlar. Gelmeyin bu manipulasyonlara, bahsettiginiz seyler kiskanlik sebebi degil. Bilerek huzursuzluk cikarmak istemis, sonra da bunlari ayrilik bahanesi olarak onunuze sunmus.
Sizi gercekten seven birini hak ediyorsunuz. Zamanla gecicek bu aci. Su anda yapmaniz gereken para konusu harici bir iletisime gecmemek, bu iletisimleri de olabildigince notr devam ettirmek. Para ne zaman hesabima gelicek, geldi vb. bunun gibi. Laf sokmayin, ofkenizi belli eden cumleler kurmayin.
Bu parayi borc olarak verdiginize yonelik kanit var mi elinizde bu arada? Mesajlasma olsun, banka hesabindaki transferde borc diye belirtmek olsun vb.

Bir insan evlenmek isterken neden böyle direkten dönsün ki? Hayatında başka bir kız olmadığına emin misiniz? Belki başka bir kadına aşık olmuştur, ya da siz onu yanlış anlamışsınızdır tamamen, sizi sadece oyalamak için evleniceğini söylemiştir. Kendiniz için şu an yapabileceğiniz en yararlı şey bu değersizlik duygunuz için terapi almak ve yeni bir ilişkiye başlamak olucaktır. İnanın bana yeniden bir başkasına hala sular seller gibi aşık olabilirsiniz.

Tam olarak dediğiniz oldu beni suçladı kendimden şüphe eder hale getirdi

Borcu falan bırakın bir kenara, engelleyin yolunuza bakın.
Yani çektirdi çeksin kısmı da bana garip geliyor. Çeker elbette onu görmek istemek filan boşa zaman kaybı. biten bitsin, geçmişte kalsın gitsin.

İlişkiler başlar ve biter
Bitiş genellikle taraflardan birinin istediği gibi olmaz

Düne kadar en sevdiği büyük aşkından bugün terk etti diye nefret eden Türk kızını anlamak zor

Ohhh beeee sonunda üzülse bile gece gündüz ağlasa bile geri dönmeyen onuru gururu olan muhteşem bir kadın....

Şuralarda neler neler okudu bu gözler bu lanet olasıcalar kadınlarda ne namus bıraktı ne vicdan ama yinede bizim kadinlarimiz salya sümük alttan aldı...
"Nappiiiimm seviyorum, onsuz yapamaaamm" diye diye daha çok g*tünü kaldırdılar o pis heriflerin...

Şu saydıklarının hiçbirisinde hatalı falan değilsin inan bana. Yemin ederim hatalı değilsin eğer ki aldatmaya meyilli davranışların olsaydı tamam ama öyle olmadığını o da biliyor. Zannetti ki biraz g*t kaldıracaksın ama sende onu yapmadın çünkü gururun var.

Seni tebrik ederim kardeşim. Şuan yas dönemindesin. Bitecek inşallah herşey yoluna girecek.

O şuan baktı ki sen o g*tü kaldırmadın seni yoklamak için arıyor.

Düşünsene aileler tanışacakken seni yarı yolda bıraktı çünkü seni güçlü buldu kendi aciz güçsüz. İş ciddiye binince nasıl da kaçtı.

Yeniden seveceksin hemde çok ama bu sefer bir farkla çok fazla sevileceksin. Sonrasında geçmişte aslında hiç sevilmemişim diyeceksin. Beni seven adam şuan yanımda diyeceksin.
Çünkü sevilmek tam iş ciddiye binince kaçmak değil.

İş ciddiye binince kaçıyorsa sadece takılıyordur, sevmiyordur. Arkadaşlarına işte sevgilim var bana ölüp bitiyor diye hava atıyordur. Biz kadınlar çoğu zaman duygusal şeyler olmadan ilişki yürütemiyoruz ama erkekler yürütüyor.

O parayı mutlaka alın iş çirkinleşse de tehdit ısrarla alın 1 kuruş kalmasın ve size ders olsun. Nişanlın bile olsa evlenmeden eline para sayma eşyaya öde bir şeye öde ama ama karşındakine para gönderme. Valla kaç yıllık kocama bana 200.000 borç gönder desem bir durup düşünür yani sizdeki iyi cesaret.

Nasıl kolay unutursun kısmında da seni sevmediğinden bunları yaptığını fark edersen daha kolay unutursun. Senin suçun yok aldatmamışsın bir şey yapmamışsın. Kocan değil bir şey değil her şeyin hesabını soramaz.
Ayrılmak için bahane bulup senin üstüne atmış klasik ayrılma şekli. Karşına biri çıkacak ve onu da çok seveceksin hatta o da kimdi bunu daha çok seviyorum diyeceksin :)

İlişkiler başlar ve biter
Bitiş genellikle taraflardan birinin istediği gibi olmaz

Düne kadar en sevdiği büyük aşkından bugün terk etti diye nefret eden Türk kızını anlamak zor
İlişkilerin başlayıp biteceğini bende biliyorum bunu olgunlukla karşılayabilecek biriyim ama bu şeklini değil seni seviyorum ölüyorum deyip sana güvenmiyorum evlenmem demek insani bir ayrılma mıdır? On yıl yaşlandım resmen. Aileme tarih verdim koca koca insanlar ben üzülüyorum diye ayrı üzülüyorlar ona ayrı kızıyorlar.

Bu çok ağrıma gidiyor işte. Ben onunla doğu görevinde beraber gitmeyi bile kabul ettim. Enayilikte hiç sınır tanımamışım gerçekten. Düzgünce ayrılmak istese ben zaten ayrılırdım gerek yoktu böyle şeylere çok üzgünüm

Bu dönemi hafif hasarla atlatmak istiyorum ama çok zor gibi duruyor çok sevmiştim çok değer vermiştim

Çok öfkeliyim aslında ama hiç konuşmamaya gayret ediyorum muhatap olmak istemiyorum ama söylemek istediğim çok şey var. Nasıl gözümün içine bakıp yalan söyleyebilir seni seviyorum diyebilir gelecek planı kurabilir aklım almıyor

Parayı almaya bakın derim.
Emin olun paranın üstüne yatmaya çalışacak sakın buna izin vermeyin.
Bence yatamaz verir ama zorluk çıkartsa bile rezil olacağı bir işi var cesaret edemez beni madem hep kandırdı kullandı bundan sonra ona onun gibi davranacağım

Eminmisiniz bu kadar saçma şeyler için güven duymayacak kadar. Başka bir bahane yada başka bir plani, düşüncesi olabilir mi?

Eminmisiniz bu kadar saçma şeyler için güven duymayacak kadar. Başka bir bahane yada başka bir plani, düşüncesi olabilir mi?
Bana dediği o ama çevremde herkes doğu görevine gidecek korktu kaçtı kafası karıştı fazla geldi her şey diyor da bu baya baya korkaklık adamlık değil arkasında durmamak bana göre sebebi ne olursa olsun ben yarı yolda bırakıldım hemde adice

Buna benzer bir konu daha vardı. Böyle kadının her şeyine karışıp adam olduğunu zanneden herifler, konu para olunca hiç çekinmeden kadının parasını yiyorlar.

Siz de saf mısınız? İnsan eşine bile bu parayı verirken çekinir. Evleneceğiz diye verdim diyorsunuz, daha aileler bile tanışmamış. Adam ise tam bir psikopat. Parayı vermezse şayet şikayet edin, sonuç çıkar mı bilmiyorum ama en azından korkup geri verebilir.

Yıllaaar önce baya kötü bir ayrılık yaşadım severek ayrıldık onu bile unutup başkasına aşık olup evlendim.
Ki böyle kazık atarak ayrılması daha iyi, unutacak bir nedenin var.

Ama şu var ki sen paranın peşinde değilsin bırak adamı önce 200.000 liranın peşine düş. Paranı alınca sonra adama ağlarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…