- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bir insan evlenmek isterken neden böyle direkten dönsün ki? Hayatında başka bir kız olmadığına emin misiniz? Belki başka bir kadına aşık olmuştur, ya da siz onu yanlış anlamışsınızdır tamamen, sizi sadece oyalamak için evleniceğini söylemiştir. Kendiniz için şu an yapabileceğiniz en yararlı şey bu değersizlik duygunuz için terapi almak ve yeni bir ilişkiye başlamak olucaktır. İnanın bana yeniden bir başkasına hala sular seller gibi aşık olabilirsiniz.Çok kez denedim ama her seferinde olmaz diyen o oldu dedim ki benimle alakalı değildir belki inanmadı güvenmedi sonra aştı dedim devam ettik son altı aydır sorunsuz gidiyorduk evlilik planları yapıldı ailelerle tanışma tarihleri belirlendi ne oldu bir anda evlenecek kadar güvenmemeyi seçti ne yaptım ben ona aileme mahcup oldum şimdi çekip giden o ama beni arıyor ne diyecek ki istemeyen kendisi çok anlamaya çalıştım onu kovaladım çok seviyorum çünkü ama benden vazgeçen o oldu çok kırgınım
Tam olarak dediğiniz oldu beni suçladı kendimden şüphe eder hale getirdiKafanı bu ne istediğini bilmeyen dengesiz için yorduğuna değmez. Maalesef bu ülkede az ya da çok kadınlar erkeklere uyum sağlamaya çalışıyor. Genler çevre ve kültürel etki var bunda. Bu nedenle dengesiz ve tutarsız bir erkekle yola çıkılmaz. Sonunda dengesiz diye seni suçlar sen kendinden şüphe edersin
Borcu falan bırakın bir kenara, engelleyin yolunuza bakın.İnişli çıkışlı giden bir ilişkim vardı her insanın başına geldiği gibi bitti karşı taraf bitirdi. Gerçekten çok sevdim öyle böyle değil aklınıza gelebilecek kimine göre belki enayilik her şeyi yaptım çünkü sevince abartanlardanım. Bazı yanlış anlaşılmalardan bana güveni sarsıldı doğrusunu anlattım inanmadı güvenmedi. Ama sonra yine kendi devam etti yine bulutların üstünde gitt her şey derken geçtiğimiz hafta yakın zamanda aileleri tanıştıracakken evlenecek kadar güven duymadığını söyledi. Hayatımda kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim. Tek kelime etmeden tamam dedim bitti gitti. Ölsem bile artık yüzüne bakmam. Yarı yolda bırakıldım günlerce ağladım hala ağlıyorum çalışırken işkence çekiyorum sanki hayat durdu. Ayrılık sonrası normal süreç bu diyorum ama hiç geçmeyecek gibi de. Utanmadan dün beni aradı bilmem kaç kere. Asla açmadım açmam da. Engelle diyeceksiniz bana ödeme yapacak onu bekliyorum her salaklık gibi borç da vermiştim. O kadar özgüvenim zedelendi gururum umudum kırıldı ki hiç düzelmeyecekmişim gibi. Dünyada en sevdiğim adam en nefret ettiğim adam haline geldi. Bir daha birini böyle sever miyim bilmiyorum. Ne zaman geçecek ne zaman unutacağım unutacak mıyım? Terapiye gidiyorum ama süreç uzun biliyorum. Aciz hissetmek o kadar kötü ki canım inanılmaz yanıyor onun da yansın istiyorum çok pişman olsun istiyorum ama bir yandan ne değişecek diyorum. Neden insan birine bunu yapar ki?
Ohhh beeee sonunda üzülse bile gece gündüz ağlasa bile geri dönmeyen onuru gururu olan muhteşem bir kadın....Daha önce konu açmıştım buraya eski bir tanıdık beni sürekli rahatsız ediyordu kendi başıma hallederim sandım ona söylemedim öğrendiğinde arkasından iş çeviriyorum sanki ama numara bende kayıtlı bile değildi anlıyorum hatalıydım söylemeliydim onu aştık bu sefer hobi sayfası açmıştım sosyal medyada orda takip ettiğim sayfalar için olay yarattı sağlıklıyım kamu sayfalarını takip ettim sayfam büyür diye kriz çıktı ama oralarda ne işim varmış niyetim başkaymış ama sonra ne hikmetse yine normale döndü dedim haklı kendince dikkat ederim ama bir türlü aşamadı bunları sanırım ki son zamanlarda evlilik planları yapan adam güvenemiyorum dedi çekti gitti şimdi de dün aradı işte açmadım ne istiyor bilmiyorum ama artık canım acıyor
TECRUBE denilen şey böyle böyle oluyo canım geçer geçecekKeşke böyle deseydi en azından daha az canım acırdı suçu birde bana atıyor. Hiç geçmeyecek gibi bu acı umarım geçer dediğiniz gibi
İnişli çıkışlı giden bir ilişkim vardı her insanın başına geldiği gibi bitti karşı taraf bitirdi. Gerçekten çok sevdim öyle böyle değil aklınıza gelebilecek kimine göre belki enayilik her şeyi yaptım çünkü sevince abartanlardanım. Bazı yanlış anlaşılmalardan bana güveni sarsıldı doğrusunu anlattım inanmadı güvenmedi. Ama sonra yine kendi devam etti yine bulutların üstünde gitt her şey derken geçtiğimiz hafta yakın zamanda aileleri tanıştıracakken evlenecek kadar güven duymadığını söyledi. Hayatımda kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim. Tek kelime etmeden tamam dedim bitti gitti. Ölsem bile artık yüzüne bakmam. Yarı yolda bırakıldım günlerce ağladım hala ağlıyorum çalışırken işkence çekiyorum sanki hayat durdu. Ayrılık sonrası normal süreç bu diyorum ama hiç geçmeyecek gibi de. Utanmadan dün beni aradı bilmem kaç kere. Asla açmadım açmam da. Engelle diyeceksiniz bana ödeme yapacak onu bekliyorum her salaklık gibi borç da vermiştim. O kadar özgüvenim zedelendi gururum umudum kırıldı ki hiç düzelmeyecekmişim gibi. Dünyada en sevdiğim adam en nefret ettiğim adam haline geldi. Bir daha birini böyle sever miyim bilmiyorum. Ne zaman geçecek ne zaman unutacağım unutacak mıyım? Terapiye gidiyorum ama süreç uzun biliyorum. Aciz hissetmek o kadar kötü ki canım inanılmaz yanıyor onun da yansın istiyorum çok pişman olsun istiyorum ama bir yandan ne değişecek diyorum. Neden insan birine bunu yapar ki?
İlişkilerin başlayıp biteceğini bende biliyorum bunu olgunlukla karşılayabilecek biriyim ama bu şeklini değil seni seviyorum ölüyorum deyip sana güvenmiyorum evlenmem demek insani bir ayrılma mıdır? On yıl yaşlandım resmen. Aileme tarih verdim koca koca insanlar ben üzülüyorum diye ayrı üzülüyorlar ona ayrı kızıyorlar.İlişkiler başlar ve biter
Bitiş genellikle taraflardan birinin istediği gibi olmaz
Düne kadar en sevdiği büyük aşkından bugün terk etti diye nefret eden Türk kızını anlamak zor
Bu çok ağrıma gidiyor işte. Ben onunla doğu görevinde beraber gitmeyi bile kabul ettim. Enayilikte hiç sınır tanımamışım gerçekten. Düzgünce ayrılmak istese ben zaten ayrılırdım gerek yoktu böyle şeylere çok üzgünümİş ciddiye binince kaçıyorsa sadece takılıyordur, sevmiyordur. Arkadaşlarına işte sevgilim var bana ölüp bitiyor diye hava atıyordur. Biz kadınlar çoğu zaman duygusal şeyler olmadan ilişki yürütemiyoruz ama erkekler yürütüyor.
O parayı mutlaka alın iş çirkinleşse de tehdit ısrarla alın 1 kuruş kalmasın ve size ders olsun. Nişanlın bile olsa evlenmeden eline para sayma eşyaya öde bir şeye öde ama ama karşındakine para gönderme. Valla kaç yıllık kocama bana 200.000 borç gönder desem bir durup düşünür yani sizdeki iyi cesaret.
Nasıl kolay unutursun kısmında da seni sevmediğinden bunları yaptığını fark edersen daha kolay unutursun. Senin suçun yok aldatmamışsın bir şey yapmamışsın. Kocan değil bir şey değil her şeyin hesabını soramaz.
Ayrılmak için bahane bulup senin üstüne atmış klasik ayrılma şekli. Karşına biri çıkacak ve onu da çok seveceksin hatta o da kimdi bunu daha çok seviyorum diyeceksin :)
Bu dönemi hafif hasarla atlatmak istiyorum ama çok zor gibi duruyor çok sevmiştim çok değer vermiştimOhhh beeee sonunda üzülse bile gece gündüz ağlasa bile geri dönmeyen onuru gururu olan muhteşem bir kadın....
Şuralarda neler neler okudu bu gözler bu lanet olasıcalar kadınlarda ne namus bıraktı ne vicdan ama yinede bizim kadinlarimiz salya sümük alttan aldı...
"Nappiiiimm seviyorum, onsuz yapamaaamm" diye diye daha çok g*tünü kaldırdılar o pis heriflerin...
Şu saydıklarının hiçbirisinde hatalı falan değilsin inan bana. Yemin ederim hatalı değilsin eğer ki aldatmaya meyilli davranışların olsaydı tamam ama öyle olmadığını o da biliyor. Zannetti ki biraz g*t kaldıracaksın ama sende onu yapmadın çünkü gururun var.
Seni tebrik ederim kardeşim. Şuan yas dönemindesin. Bitecek inşallah herşey yoluna girecek.
O şuan baktı ki sen o g*tü kaldırmadın seni yoklamak için arıyor.
Düşünsene aileler tanışacakken seni yarı yolda bıraktı çünkü seni güçlü buldu kendi aciz güçsüz. İş ciddiye binince nasıl da kaçtı.
Yeniden seveceksin hemde çok ama bu sefer bir farkla çok fazla sevileceksin. Sonrasında geçmişte aslında hiç sevilmemişim diyeceksin. Beni seven adam şuan yanımda diyeceksin.
Çünkü sevilmek tam iş ciddiye binince kaçmak değil.
Paramı almadan engellemem tabi kiBorcu falan bırakın bir kenara, engelleyin yolunuza bakın.
Yani çektirdi çeksin kısmı da bana garip geliyor. Çeker elbette onu görmek istemek filan boşa zaman kaybı. biten bitsin, geçmişte kalsın gitsin.
Çok öfkeliyim aslında ama hiç konuşmamaya gayret ediyorum muhatap olmak istemiyorum ama söylemek istediğim çok şey var. Nasıl gözümün içine bakıp yalan söyleyebilir seni seviyorum diyebilir gelecek planı kurabilir aklım almıyorGecmis olsun. Adam sizi sevmiyor, sevmemis. Is ciddiye binince geri adim atmis o yuzden. Insanlar ayrilirken karsi tarafi suclayarak ayriliyor cogu zaman, cunku acik acik seni sevmiyorum zamanini harcadim demek istemiyorlar. Ego ile alakali bir durum bu, sizin gozunuzde iyi bir insan olarak kalmak istiyorlar. Gelmeyin bu manipulasyonlara, bahsettiginiz seyler kiskanlik sebebi degil. Bilerek huzursuzluk cikarmak istemis, sonra da bunlari ayrilik bahanesi olarak onunuze sunmus.
Sizi gercekten seven birini hak ediyorsunuz. Zamanla gecicek bu aci. Su anda yapmaniz gereken para konusu harici bir iletisime gecmemek, bu iletisimleri de olabildigince notr devam ettirmek. Para ne zaman hesabima gelicek, geldi vb. bunun gibi. Laf sokmayin, ofkenizi belli eden cumleler kurmayin.
Bu parayi borc olarak verdiginize yonelik kanit var mi elinizde bu arada? Mesajlasma olsun, banka hesabindaki transferde borc diye belirtmek olsun vb.
Bence yatamaz verir ama zorluk çıkartsa bile rezil olacağı bir işi var cesaret edemez beni madem hep kandırdı kullandı bundan sonra ona onun gibi davranacağımParayı almaya bakın derim.
Emin olun paranın üstüne yatmaya çalışacak sakın buna izin vermeyin.
Eminmisiniz bu kadar saçma şeyler için güven duymayacak kadar. Başka bir bahane yada başka bir plani, düşüncesi olabilir mi?Daha önce konu açmıştım buraya eski bir tanıdık beni sürekli rahatsız ediyordu kendi başıma hallederim sandım ona söylemedim öğrendiğinde arkasından iş çeviriyorum sanki ama numara bende kayıtlı bile değildi anlıyorum hatalıydım söylemeliydim onu aştık bu sefer hobi sayfası açmıştım sosyal medyada orda takip ettiğim sayfalar için olay yarattı sağlıklıyım kamu sayfalarını takip ettim sayfam büyür diye kriz çıktı ama oralarda ne işim varmış niyetim başkaymış ama sonra ne hikmetse yine normale döndü dedim haklı kendince dikkat ederim ama bir türlü aşamadı bunları sanırım ki son zamanlarda evlilik planları yapan adam güvenemiyorum dedi çekti gitti şimdi de dün aradı işte açmadım ne istiyor bilmiyorum ama artık canım acıyor
Bana dediği o ama çevremde herkes doğu görevine gidecek korktu kaçtı kafası karıştı fazla geldi her şey diyor da bu baya baya korkaklık adamlık değil arkasında durmamak bana göre sebebi ne olursa olsun ben yarı yolda bırakıldım hemde adiceEminmisiniz bu kadar saçma şeyler için güven duymayacak kadar. Başka bir bahane yada başka bir plani, düşüncesi olabilir mi?
Bu çok ağrıma gidiyor işte. Ben onunla doğu görevinde beraber gitmeyi bile kabul ettim. Enayilikte hiç sınır tanımamışım gerçekten. Düzgünce ayrılmak istese ben zaten ayrılırdım gerek yoktu böyle şeylere çok üzgünüm
200 bin lira kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?