Yarın doğumgünü

COLIN

Müzmin iyi kalpli🤷
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
7.190
44.613
798
Selam,
Yarın eşimin doğumgünü ve biz 1 haftadır küsüz konuşmuyoruz. Daha doğrusu küs ve kırgın olan benim. Ne yalan söyliyim içimden de hiç bişey yapmak gelmiyor yarın için. Ama şimdi kutlamazsam falan ilerde bunu söyleyip duracak. Beni çok kırdı üzdü. Gönlümü alır diye bekledim ama hiç birşey yapmadı. Üstelik ortada hiçbir sorun yokmuş da ben durduk yere tribe girmişim gibi konuşuyor. Şimdi yarın doğum günü için birşeyler yaparsam hem kırılıp hem de üstüne barışan ben olacağım ve kendimi berbat hissettirecek bu durum bana. Sizce ne yapmayalıyım?
Edit: Kırıldığım olay da şöyle.
Kahvaltı için gittiğimiz pastanede sahibiyle sohbet ediyorduk. Kadın yaşımı sordu söyledim. Eşim de pat diye kadına brnim için "yaşlı mı duruyor" dedi. Kadın da olgun duruyor evet dedi. Eşim de üstüne dalga geçer gibi "eyvah bunu demeyeydin iyiydi" dedi. Ben o an alındığımı belli etmedim. Yani yabancıların yanında böyle şryleri belli etmem genelde. Ama be adam madem beni böyle görüyorsun kapı orda çık git dimi. Konuşsam ne cevap vereceğini de biliyorum ezbere. Şaka yaptım alındın mı yok öyle bişey bla bla bla.
 
Son düzenleme:

Uzatmayin derim. 1 hafta cok uzun bir sure nasil dayaniyorsunuz ya ben catlarim :)))
Yani ben olsam dogumgununu kutlardim sanirim. Kusmek yerine konusun derim iki gunluk dunya gerek yok.
 
Evlilikte gurur olmaz. Küsmek, daha çok ayrı yatmanızı ve birbirinize sarılmamanızı sağlar. Oysaki hayat çok kısa. Neden insan sevdiği eşine sarılamadan uyusun ki. Bence sırf kendi mutluluğun için barış.


Diyorsanki hatasını da anlasın, o gün mesajla kutla o kadar.
 
benzer bi durumu yakin zamanda yasadim
benim ki es degil kuzendi.
herkesin icinde buyuk bir haksizlik yapti bana. herkeste sahit oldu buna..onu cok sevdigim icin asiri kirildim

bu olaydan uc gun sonra da dogum gunuydu. arasam dert aramasam dert. dedim simdi aramazsam, dogum gunumde bile aramadin diyecek en iyisi kutlayim..hediye filan almadan arayip kutladim.

neyse hallettik hatasini anlamistir artik diyip, hem kutladigim icin hem de yaptigina pisman olur diye icim rahatladi.

derken babannem öldü benim.
herkes aradi geldi gitti. o ne yapti biliyor musunuz?
kuzenlerle oldugumuz WHATSAPP GRUBUNDAN ismimi dahi yazmadan, basin sagolsun yazdi sadece.

iste o an, birdaha kirgin oldugum kimseye adim atmamaya yemin ettim.

hani biz boyle kirginken bile, buyukluk bende kalsin o yaptigindan utansin diyerek insani duygularimizla hareket ediyoruz ya iste orda kaybediyoruz bence.

kirginsiniz..ve hakliysaniz kirginlik konusunda bence kutlamayin.

inanin bu barismanizi veya esinizn hatasini anlamasini saglamayacak.
ama biz ayni evdeyiz napayim baska diyosaniz sizin bileceginiz is.
kirginim dediniz diye yazmak istedim sadece.
 
Ama sizinki eş değil. Hiç görmeseniz umrunuzda olmaz. Ama bu her gün göreceği kişi.
 
Kahvaltı için gittiğimiz pastanede sahibiyle sohbet ediyorduk. Kadın yaşımı sordu söyledim. Eşim de pat diye kadına brnim için "yaşlı mı duruyor" dedi. Kadın da olgun duruyor evet dedi. Eşim de üstüne dalga geçer gibi "eyvah bunu demeyeydin iyiydi" dedi. Ben o an alındığımı belli etmedim. Yani yabancıların yanında böyle şryleri belli etmem genelde. Ama be adam madem beni böyle görüyorsun kapı orda çık git dimi. Konuşsam ne cevap vereceğini de biliyorum ezbere. Şaka yaptım alındın mı yok öyle bişey bla bla bla.
 
Buyukluk sizde kalsin sorun buyuk bisey degilse kutlayin ve icinizde onu affedin. Affetmek rahatlatir.
 
sakasi hic hos olmamis. kirilmakta sonuna kadar haklisiniz.
 
Patavatsizlik mi densizlik mi terbiyesizlik mi bilemedim. Insan elalemin kadininin yaninda esi icin nasil boyle bos konusur. Ve sonradan gonlunuzu de almiyor. Hem kel hem fodul. Tabiki kutlamayin dogumgununu falan. Cok mu onemli dogumgunu beyefendinin. Once o karisinin gonlunu bir alsin. Milletin yaninda karisini rencide etmemeyi ogrensin once.
 
Sanırım kutlamayacağım ben de. Çünkü içimden gelmiyor açıkçası. Sırf ilerde söylenmesin diye kutlasam mı diye sordum burda da. Hatta ne halt etmeye doğdun da hayatıma girdin falan diyorum içimden. Şimdi bunun üstüne kutlarsam da yalan söylrmiş olacağım. En iyisi hiç bişey yapmamak.
 


Gerçekten bunun için mi küssünüz bir haftadır? Aşırı hassasiyet bence bu. İnsanız bazılarımız yaşından büyük gösterir, bazılarımız küçük. Eşlerimiz, en yakınlarımız bunu dile getiremeyecekse, bazen esprisini yapıp dalga geçemeyecekse ne diye evleniyoruz ki? Saçma sapan iki gülüp geçeceğiniz şey yüzünden bir haftadır hayatı kendinize zehir etmeye değer mi şu kısacık hayatta.
 
Eşiniz kaç yaşında pasta filan olacaksa 60 yazdırın üzerine
Bi öç alma bari olur .
Hadsizlik etmiş .
Kendisi benden 3 yaş büyük. Ben ona bu tarz bi söylemde hiç bulunmadım. Çünkü onu yaşlıymış gibi görmüyorum. Düşünüyorum demekki o beni öyle görüyor ki bunu ifade etti. Çok kırıldım. Hatta yarın için yatılı misafirliğe gidip hepten yalnız bırakmayı bile düşündüm ama cok fazla mı olur bu tepki bilemedim.
 
bence uzaticak birsey yok gibi ... gercekten esinizden olgun görnüyormusunuz ? yoksa birdahakine sizde laf sokup gülün Erkekler bu konuda daha alinganlar.. Pasta yaptirin üstüne 18lik delikanliya yazdirirn imayi anlarsa tabi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…