- 24 Haziran 2019
- 92
- 345
- 8
- 33
Bizde 2 gündür konusmuyoruz es kisisiyle ben olsam hediyesini alır yaninada bi not yazardım kirginlikla ilgili ama yine konusmazdimSelam,
Yarın eşimin doğumgünü ve biz 1 haftadır küsüz konuşmuyoruz. Daha doğrusu küs ve kırgın olan benim. Ne yalan söyliyim içimden de hiç bişey yapmak gelmiyor yarın için. Ama şimdi kutlamazsam falan ilerde bunu söyleyip duracak. Beni çok kırdı üzdü. Gönlümü alır diye bekledim ama hiç birşey yapmadı. Üstelik ortada hiçbir sorun yokmuş da ben durduk yere tribe girmişim gibi konuşuyor. Şimdi yarın doğum günü için birşeyler yaparsam hem kırılıp hem de üstüne barışan ben olacağım ve kendimi berbat hissettirecek bu durum bana. Sizce ne yapmayalıyım?
Edit: Kırıldığım olay da şöyle.
Kahvaltı için gittiğimiz pastanede sahibiyle sohbet ediyorduk. Kadın yaşımı sordu söyledim. Eşim de pat diye kadına brnim için "yaşlı mı duruyor" dedi. Kadın da olgun duruyor evet dedi. Eşim de üstüne dalga geçer gibi "eyvah bunu demeyeydin iyiydi" dedi. Ben o an alındığımı belli etmedim. Yani yabancıların yanında böyle şryleri belli etmem genelde. Ama be adam madem beni böyle görüyorsun kapı orda çık git dimi. Konuşsam ne cevap vereceğini de biliyorum ezbere. Şaka yaptım alındın mı yok öyle bişey bla bla bla.
Enerjine bayıldım güldürdün beni :))Doğum günüyle ilgili pasta alıp bekleyin imaa eder zaten
Çok yaşlıyım unutmuşum dersiniz
Sonra getirirsiniz.
Biz bizeyken sorun yok. Bizim de var öyle saçma salak söyleşip gülüştüğümüz zamanlar. Ama işte başkasının yanında hem de tamamen bir yabancınin yanında böyle bir densizlik yapmasını kaldıramıyorum. Bir de beni yaşlı mı buluyor cidden diye takıldı kafam oraya. Uzayıp gidiyor vesselam.Ben alıncak birşey göremedim canım eşimin bana benim ona dediklerimi duysan şaşırırsın ama şaka olduğunu biliriz neden bu kadar alındın ki
İşte biz başkalarının yanında da öyleyiz kocamdan eminim şaka mı gerçek mi diye belki de sen emin olamadığından böyle kırıldın canımBiz bizeyken sorun yok. Bizim de var öyle saçma salak söyleşip gülüştüğümüz zamanlar. Ama işte başkasının yanında hem de tamamen bir yabancınin yanında böyle bir densizlik yapmasını kaldıramıyorum. Bir de beni yaşlı mı buluyor cidden diye takıldı kafam oraya. Uzayıp gidiyor vesselam.
Bir sabah vefat etmiş olarak bulsam, böyle olmak zorunda mıydın derdim baş ucunda. Ben onu terkedemediğim için ona beni terkettiği için belki minnet falan duyardım. Öyle şeyler işte. Problemli bir evliliğim var. Bu olay binlerce problemden sadece birisi.bunun ıcın 1 hafta küs kaldıgınıza ınanamıyorum ölumlu dunya gozunuzu seveyım bırgun uyandıgınızda esınızı yanınızda vefat etmıs bulsanız ne hısseder ne dusunurdunuz keske bukadar basıt bırseyden 1 haftayı zehır etmeseydım keske her anın kıymetını bılseydım dıye dusunmezmısınız 1 hafta küs kalmak ıcın gercekten hata etmıs olmalı
adamın dedıgınde bırsey yok 1 hafta küs kalarak sız haksızlık etmıssınız asıl
tabıkı dogum gununu kutlayın bukadar basıt seylerı uzatmanın anlamı yok
Bilerek sormus gibi cok mu onemliymis kadinin dusuncesi..kim olsa kirilir, ben sizi hakli buldumKahvaltı için gittiğimiz pastanede sahibiyle sohbet ediyorduk. Kadın yaşımı sordu söyledim. Eşim de pat diye kadına brnim için "yaşlı mı duruyor" dedi. Kadın da olgun duruyor evet dedi. Eşim de üstüne dalga geçer gibi "eyvah bunu demeyeydin iyiydi" dedi. Ben o an alındığımı belli etmedim. Yani yabancıların yanında böyle şryleri belli etmem genelde. Ama be adam madem beni böyle görüyorsun kapı orda çık git dimi. Konuşsam ne cevap vereceğini de biliyorum ezbere. Şaka yaptım alındın mı yok öyle bişey bla bla bla.
Öyle tepki vermesine bende kızardım gereksiz espri yapmaya çalışmış ama dediğiniz gibi en azından şaka yaptım diyebilirdiSelam,
Yarın eşimin doğumgünü ve biz 1 haftadır küsüz konuşmuyoruz. Daha doğrusu küs ve kırgın olan benim. Ne yalan söyliyim içimden de hiç bişey yapmak gelmiyor yarın için. Ama şimdi kutlamazsam falan ilerde bunu söyleyip duracak. Beni çok kırdı üzdü. Gönlümü alır diye bekledim ama hiç birşey yapmadı. Üstelik ortada hiçbir sorun yokmuş da ben durduk yere tribe girmişim gibi konuşuyor. Şimdi yarın doğum günü için birşeyler yaparsam hem kırılıp hem de üstüne barışan ben olacağım ve kendimi berbat hissettirecek bu durum bana. Sizce ne yapmayalıyım?
Edit: Kırıldığım olay da şöyle.
Kahvaltı için gittiğimiz pastanede sahibiyle sohbet ediyorduk. Kadın yaşımı sordu söyledim. Eşim de pat diye kadına brnim için "yaşlı mı duruyor" dedi. Kadın da olgun duruyor evet dedi. Eşim de üstüne dalga geçer gibi "eyvah bunu demeyeydin iyiydi" dedi. Ben o an alındığımı belli etmedim. Yani yabancıların yanında böyle şryleri belli etmem genelde. Ama be adam madem beni böyle görüyorsun kapı orda çık git dimi. Konuşsam ne cevap vereceğini de biliyorum ezbere. Şaka yaptım alındın mı yok öyle bişey bla bla bla.
Bir sabah vefat etmiş olarak bulsam, böyle olmak zorunda mıydın derdim baş ucunda. Ben onu terkedemediğim için ona beni terkettiği için belki minnet falan duyardım. Öyle şeyler işte. Problemli bir evliliğim var. Bu olay binlerce problemden sadece birisi.
İş yerine gittim konuşmaya. Onun tavırlarına göre belki içimden gelirse kutlarım diye düşündüm akışına bırakarak. Her zamanki gibi çok konuşup hiç birşeyi çözemedik. Şaka amaçlı konuştugunu, üzüleceğimi düşünmediğini falan söyleyip özür diledi. Hepsi bu. Tatmin olmadım. Sanırım biraz da söylediklerine inanmayacağımı peşinen bildiğim için sorunları konuşmaktan kaçıyorum. Velhasıl kutlamadım doğum gününü falan.Neye karar verdin acaba
İş yerine gittim konuşmaya. Onun tavırlarına göre belki içimden gelirse kutlarım diye düşündüm akışına bırakarak. Her zamanki gibi çok konuşup hiç birşeyi çözemedik. Şaka amaçlı konuştugunu, üzüleceğimi düşünmediğini falan söyleyip özür diledi. Hepsi bu. Tatmin olmadım. Sanırım biraz da söylediklerine inanmayacağımı peşinen bildiğim için sorunları konuşmaktan kaçıyorum. Velhasıl kutlamadım doğum gününü falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?