- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Üzüldüm yaşnızlığına kardeşim allah yardımcın olsun.yazmak o kadar iyi geliyor ki.. bir de verdiginiz cevaplar. Baska baska gozlerden ister elestirin ister haklisin diyin acigim hepsine.
Gebelik zehirlenmesi sebebiyle yarin aksam hastahaneye yatiyorum. Suni sanci verecekler vs bir suru acili dogum proseduru olacak. Gunlerdir kendimi hazirlamaya calisiyorum ama nafile acikcasi dogumdan da cok korkuyorum, sonrasindan da.
Esimle son 1 haftadir yine cok tartisiyoruz. Eski konularima bakabilirsiniz temizlige yeterince yardim etmiyordu. Bir ara duzelir gibi oldu sonra yine ayni. Mesela aksam 7de eve geliyor yemek yiyor saat 8, 8.30 oluyor. Sonra wcye bir giriyor ardindan dus aliyor en az 1 saat. Bu arada sabah da 1 saat wcye giriyor.
Son gunlerde iyice sapitti. Sabah ise giderken 1 saat, aksam eve gelince en az 45 dk yada bir saat, gece yatmadan aynen 1 saat wc dus. Artik biktim.
4 gun kaynanamda kaldim evim cok sicak oldugu icin eve ugramadim diyebilirim. Eve geldigimde heryer toz icinde birikmis bulasiklar. Ayni ahir gibi yasamis hic rahatsiz olmuyor. Yarin hastahaneye yatiyorum dunya kadar is var bugun 3 saatini sadece wcde gecirdi isler kaliyor diyince de bana hergun hergun bagiran bir adama dondu. Hep bu konuda tartisiyoruz o wc giriyor ben yarim saat sonra ya ariyorum ya da kapiya gidip soyluyorum bazen tatli dille bazen kizarak ve surat asarak. Yok yok yok.
Cozumu yok.
Mutfagim les gibiydi bulasiklari yikayip toparladim ama egilip silemedigim dolaplarim kaldi, dolap iclerim kaldi.
Oyle rahat ki daha besigi kurmadi. Onlarca isim soyledim hicbirini begenmedi. Cocuga 2 isim vermek istiyor mesela ama ben tek isim istedigim halde yanasmiyor. Buldugum isim bile net degil suanda illa arap kokenli isim istedigi icin.
Sanki butun evin yuku simdiden omuzlarimda ben rahat degilim karnim burnumda onca riskime ragmen dayanamayip yatip uzanmiyorum canimi disime takip bgun alisverise bile gittim pazar arabamla yine de yok yok yok su pis wc aliskanligindan aslaaaa vazgecmiyor cok bos vakti var.
Daha cocugum dogmadi sezeryan ihtimalim var cok korkuyorum burada kimsem yok ya yatip kalkamazsam ne olacak diye ayrica heryer heryerde akrabalari vs gelecek bebek icin ev darmaduman cok utaniyorum simdiden psikolojim bozuldu. Akli olan evlenmesin yurtdisina yalniz kalmasin boyle turkiyede olsam arkadaslarim kuzenlerim olurdu burda kimsem yok.. hickimsem
Cok uzgunum aglamaktan harap oluyorum
Hic bozulmam gulmenize vallahi gercekler cok aci ama benimki birkac ust modeli bence annesi prenses gibi yetististirmis ben birsey diyince ‘benim oglum eve su bile almazdi, yatagini bile toplamazdi’ diyip sikayet ediyor. Kendi veremedigi egitimden sikayet edip ben is yaptirdigim icin icten ice bana kiziyor.Son gunlerde iyice sapitti. Sabah ise giderken 1 saat, aksam eve gelince en az 45 dk yada bir saat, gece yatmadan aynen 1 saat wc dus. Artik biktim.
4 gun kaynanamda kaldim evim cok sicak oldugu icin eve ugramadim diyebilirim. Eve geldigimde heryer toz icinde birikmis bulasiklar. Ayni ahir gibi yasamis hic rahatsiz olmuyor.
Ya cok ozur dilerim ama kahkahamdan apartman inledi eşim uyancak simdi
Ahır gibi mi ?
bayilcam gulmekten
Eger profilinizde yazan 17 temmuzsa dogumgununuz yengec burcu musunuz baya duzenli titiz tertipli mukemmel bir ev hanimi gibi duruyorsunuz anladigim kadariyla ama inanin degmiyor hastalik sahibi oluveriyor insan
Allah cocugunuzu sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah isim konusunda asla taviz vermemenizi öneririm zaten zor bir hamilelik gecirmissiniz iyice stres yüklü gördüm sizi inanin hak verdim esiniz baya bir sorumsuzmus
Benimki de oyle sizi en iyi ben anlarim
Evde kopek var tuyleri dökülür yetmez kendisinin kılları dökülür
Annesine anlatirken e senin köpeğinin kılı dökülüyor da benim oğlumun kılından mi rahatsiz oldun der
Kirlentlerin uzerinde yatar ayağının arasina koyar kirlent yikamaktan fenalik geldi tuvaletin icine eder bardaklari makinaya diz derim dizm3z öylece icine su koyup gider tshortlerini ters cevir sepete at derim duzd3n çıkartır bu fıtık lı haliml3 2 saat makinaya atacagim çamaşırı tersine ceviririm
Bir isi yaptirana kadar 50 defa söylerim
Sizinki de baya rahatmış masallah bu ne ya
Gecmis olsun Allah kurtarsin yarin icin cocugunuzun cinsiyeti kız mi merak ettim
Canınızı sıkmayın ev icin bir kadin tutun tutabiliyorsanız ama yurtdışındaki kadinlar nasil yapiyor ne surede çalışıyor siz daha iyi bilirsiniz sanırım
Kimseye yuz vermeyin kendinize ve bebehinize odaklanin destek olacağına kostek olacaklar gelmesin bir zahmet esinizi de ugrastirin biraz su getir yemek isit cocuga bak dusa gircem cocugu tut falan gibisinden is verin ona alışsın yani bu nr yaaaaa oh sabahtan aksama tuvalette takiliyor adam zorla yaptirin ben bazen baya heyheyleniyorum evi supur diyorum artik cildicak gibi oluyorum hangi birine yetiscez
Cok tatlisiniz yaYakın olsa biz giderdik tontriko,ben beşiği kurardım 5 dkda,çocukların odalarını ben kurdum meraktan,eşim uyurken,bekleyememiştim yarını:))
Keske birazcik nazli ve citkirildim olabilseydim sanirim sorun da buradan geliyor.şimdi hamilesin diye yumuşak olmaya çalışacağım.
sizin eviniz 1 odadan oluşuyor. bir de mutfak vardır ki eminim o da miniciktir.
her şeyi bu kadar abarttığın için mutsuz olabilirsin. tek oda ya hu.. daha önce de kayınvalidem temizlemiyor diye kızmıştın sanırım. illa birileri mi temizlesin??
1 saatte temizlenir. hadi şimdi yapamıyorsun 6 aylıkken falan cam duvar sildiysen gene temizdir. mutfağı da son ana kadar yapabilirsin.
belki de eşin senin bu dır dırın yüzünden tuvaletten çıkmıyordur.
hamilelik hastalık değil yani. önce bunu biz Türk kadınları anlamalı. ben gebeliğimin 40. haftasında yaptım temizliğimi. üstelik işe gidip geliyordum 36 haftalık olana kadar.
hatta oturup yemeklerimi yaparken sancım tuttu.
doğumun sabahına da misafir ağırladım. demem o ki doğum sıradan bir süreç.
akışına bırakın.
isim konusunda da tabi ki ikinizin de ortak kararı olmalı. madem bir isim sen koyacaksın diğerini de eşin koyabilir.
sanırım çok nazlısın ama bu kadar çıtkırıldım olmak zor yani
Bir is yaparken artik onun icin degil kendim ve oglum icin yaptigimi dusunerek motive oluyorum ve evet bence de cok fazla iyi oldugum icin kiymetim bilinmiyorMükemmel Kadın olmak zorunda misiniz?
Ben olsam konuşanlara wcden çıkmayan kocaya fazla bile iyi kadınım der geçerdim.
Yemek yapma kendi karnını doyur yat.
Kocan da pis boğazı için wcden çıkar da mutfağa girer belki biraz.
Bu aksam turkiye saatiyle 6da girecegim insallahNe guzel ya.. hep icimdedir aslinda teknik seyler.. iste bu tarz basit seyler.. mesela araba lastigi degistirme tamiri filan..yetenegim yoktur belki:))
Konu sahibi girdi mi doguma acaba? Bu kizin annesi yaninda olsaydi boyle olmazdi. Valla kimsenin olmamasi cok zor: ( Allah yardimcisi olsun
Ever hatirliyorum cok tesekkur ederim yazmak fikir almak beni inanilmaz rahatlatiyor cunku herkesle herseyi paylasamiyorum bir de uzaktayim cok yakin arkadaslarima bile anlatirken iki kez dusunuyorumya konuyu yeni okudum. bilmiyorum beni hatırlıyor musun ama 3-4 konuna dahil olmuştum onlarda da hep belirttim sana üzüldüğümü. eşin çok anlayışsız bir insan, ya senin çocuğun olacak ve çocuğunun annesini üzdüğün konulara bakar mısın? gereksiz olduğunu düşünsen bile (ki bence konu sahibi gayet haklı) alttan alırsın. ne biliyim çok tuhaf burdan yazdıklarımız hiçbir şeyi değiştirmiyor sadece seni anlık tatmin ediyor o kadar... belki şuan doğumdasın, Allahım en hayırlısını versin senin için sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. bebiş gelirken babasına da biraz anlayış getirsin
Mevcut maddi durumumda cook zor.bir temizlikçi almak bu kadar mı zor??
Ben ingilterede yasiyorum ama dogumdan sonra midwife gelmiyor bize Siz hangi ülkede yaşiyorsunuz? Avrupada ise doğumdan sonra hemşire eve geliyor. Ücretsiz yada düşük ücret ile ayirten ev işlerinde yardimci alabilirsiniz.
Mevcut maddi durumumda cook zor.
Mesela saatligin 11 12 sterlinden basliyor minimum 3 saat geliyorlar turkler 15den basliyor genelde ama hepsi ustunkoru yapiyor mesela bulasik yikamazlar, dolap ici silmezler gibi kurallari var
Bu soruyu ilk zamanlar hep soruyordum ama oyun oynuyor mac izliyor sosyal medyada takiliyor telefon sifresini biliyorum zaman zaman kontrol ediyorum (bugune kadar birsey yakalamadim)Wc'de banyoda başka şeyler yapıyor olmasın? Yani 1 saat wcde ne yapılır ki?
Bu aksam tr saatiyle 6da yatacagim hastahaneyeDogum yaptiniz mi S Sismankofte saglikla kucaginiza alin insallah
Bu aksam tr saatiyle 6da yatacagim hastahaneye
Cok tesekkur ederim
Telefon elinde mac varsa mac izliyor sesi geliyor yoksa iste haber videolari falan o da yoksa oyun oynar, caresiz kaldiysa sosyal medyada takilirTatlım evin temizliği konusunda çok takılma. Yüzeysel toparla gitsin ama benim takıldığım 3 saat wc'de ne yapıyor ?
resmen memintoşlarını çok kıskanıyorum demişO olmazsa eksik kalır zatenKayınvalidem demişti"benim göğüslerim küçüktü,ama sütüm hiç bitmezdi,senin gösterişin var ama iş yok demekki"
Bu soruyu ilk zamanlar hep soruyordum ama oyun oynuyor mac izliyor sosyal medyada takiliyor telefon sifresini biliyorum zaman zaman kontrol ediyorum (bugune kadar birsey yakalamadim)
Arama gecmislerini arkadaslariyla konusmalarini falan silmez ama onu huy edinmis babasi da boyleymis hatta babasi daha betermis oturup cay kahve icermis wcde
Ben de ilk kez duydum ve igrendim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?