Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Üzüldüm yaşnızlığına kardeşim allah yardımcın olsun.

Hic bozulmam gulmenize vallahi gercekler cok aci ama benimki birkac ust modeli bence annesi prenses gibi yetististirmis ben birsey diyince ‘benim oglum eve su bile almazdi, yatagini bile toplamazdi’ diyip sikayet ediyor. Kendi veremedigi egitimden sikayet edip ben is yaptirdigim icin icten ice bana kiziyor.
Evlerimiz karsilikli benimki bulasik yikiyor gecenlerde annesi de isigi kapatmis perdenin arkasindan gozetliyor oglunu en sonunda esim dayanamayip aradi anne seni goruyoruz diye
Cok degisikler bilmiyorum bugun pozitif olmak istiyorum cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin

Keske birazcik nazli ve citkirildim olabilseydim sanirim sorun da buradan geliyor.
5. Ayima kadar kuru ekmekle beslendim ne yemek ne baska birsey su bile kokuyordunl burnuma mutfaga adim atamiyordum ve bilin bakalim kim birgunden birgune gelip kapimi caldi? Bir tas birsey getirdi? Hickimse.
Saglikli bir hamilelik gecirmeyi herkes ister ama ne herkesin bunyesin bir ne de hamileligi. Ben onca riskime ragmen ellerim ayaklarimin yanmasina ragmen kalktim kendi islerimi gordum boyle durumda yardim edilmeyecek de ne zaman edilecek?
Benim zoruma giden kadin alamadim param yoktu kendim yapamadim cok kotuydum sonra duzeldim doktor yapma riskli dedi birkac kez evi supurdum temizlik yaparken tansiyonum dustu bayildim yine de oturamadim oyle toz icinde.
Isim konusunda da bir isim o bir isim ben istemiyor benim koyacagim ismin de kendisinin hosuna gitmesini istiyor o yuzden son gune kaldi.
Benim kizdigim bircok nokta var. eger tum bu isleri ben yapabilseydim zaten kimseye minnet etmez tezcanli oldugumdan coooook onceden yapardim.

Bir is yaparken artik onun icin degil kendim ve oglum icin yaptigimi dusunerek motive oluyorum ve evet bence de cok fazla iyi oldugum icin kiymetim bilinmiyor

Bu aksam turkiye saatiyle 6da girecegim insallah
Evet bir annem babam olmadigi icin onun ekstra buruklugunu yasiyorum
Hamileligimden beri bir insana anneligi daha cok Anladim oncesinde hem evde hem sokakta kedilerim vardi onlari evladim gibi gorurdum ki hala oyle ama bir insan annesi olmak daha cok bilinc istiyormus..
simdi benim bir kedim var mesela gecen asiya goturduk orada korktu diye eve gelince icim burkuluyor keske cani yanmasa diyorum ama bazi anneler kendi yavrusunu aslaaaa onemsemiyor
Allah benim annem gibi anneyi babayi hickimseye verip de sinamasin

Ever hatirliyorum cok tesekkur ederim yazmak fikir almak beni inanilmaz rahatlatiyor cunku herkesle herseyi paylasamiyorum bir de uzaktayim cok yakin arkadaslarima bile anlatirken iki kez dusunuyorum
Insallah bu aksam gidecegim hastahaneye en kisa surede guncellerim durumumu

Suni sancıyla Doğum yapmak zor bir şey değil. Normal Doğumun ardından trink ayaktasın. Artık sezeryanın da eskisi gibi olmadığını söylüyorlar tıp ilerledi. Gözünüzde büyütüp kendi kendinizi korkutmayın. İlk çocukta biz de karar verememiş, karşılıklı inat etmiştik. Çocuk doğdu, eşim çıkartmıyor nüfus cüzdanını istediği isme tamam demedim diye. İşyerinden mesaj attı bana napacaz isim işini diye. Sana değmez ama tamam koy dedim, iki isimli oldu böylece. Doğduğunun 10. Günü çıktı kimliği. Tabi pişman oldu sonradan üzüldü. Bunun adını ben koyacam karışmıyor hiç. Demem o ki dünyayı kendinize dar etmeyin geniş olun biraz. Her şeyi beklemeyin insanlardan, anlayamazlar.

Siz hangi ülkede yaşiyorsunuz? Avrupada ise doğumdan sonra hemşire eve geliyor. Ücretsiz yada düşük ücret ile ayirten ev işlerinde yardimci alabilirsiniz.
Ben ingilterede yasiyorum ama dogumdan sonra midwife gelmiyor bize ‍
Ucretsiz keske olsa yada dusuk ucretli, onlar da ozel sektor oldugu icin suan alamiyorum hic param kalmadi cunku

Mevcut maddi durumumda cook zor.
Mesela saatligin 11 12 sterlinden basliyor minimum 3 saat geliyorlar turkler 15den basliyor genelde ama hepsi ustunkoru yapiyor mesela bulasik yikamazlar, dolap ici silmezler gibi kurallari var

Valla panpa ben Almaya'dayim saatine 20 euro odedim ve gayet ustunkoruydu. Eleman gittikten sonra baktim, supurgenin torbasi dolmus tasmis temizlememis bile; viledanin ici pis su ve sac, kil karisimi dolu.

Paranla b.k yiyorsun bence Avrupalilar temizlik isini bilmiyor bence hic paranizi ziyan etmeyin.

Bana kalirsa Hurriyet gazetesi varsa orda, temizlikci ilani yazin Turkce. Ben oyle yapicam, Almanya baskisinda hep temizlikci ilanlari oluyor, hem araniyor, hem is araniyor seklinde.

Wc'de banyoda başka şeyler yapıyor olmasın? Yani 1 saat wcde ne yapılır ki?
Bu soruyu ilk zamanlar hep soruyordum ama oyun oynuyor mac izliyor sosyal medyada takiliyor telefon sifresini biliyorum zaman zaman kontrol ediyorum (bugune kadar birsey yakalamadim)
Arama gecmislerini arkadaslariyla konusmalarini falan silmez ama onu huy edinmis babasi da boyleymis hatta babasi daha betermis oturup cay kahve icermis wcde
Ben de ilk kez duydum ve igrendim evet ‍

Tatlım evin temizliği konusunda çok takılma. Yüzeysel toparla gitsin ama benim takıldığım 3 saat wc'de ne yapıyor ?
Telefon elinde mac varsa mac izliyor sesi geliyor yoksa iste haber videolari falan o da yoksa oyun oynar, caresiz kaldiysa sosyal medyada takilir
Sifrelerini vs biliyorum oyle gizlisi saklisi yoktur da huy olmus bundaki vazgecemiyor orada oturup kaliyor saatlerce iste
Halbuki pis bir ortam insan girip hemen cikmak ister degil mi ama oyle degil orasi sanki keyif alani oyle degerlendiriyor gozunde
Yoksa sabah aksam gece 1 saat durmasi hic mi hic normal degil
Guzelce de cok kez konustum, bak ben kadin oldugum icin temizligim daha hassas ona ragmen 10 dkda cikiyorum bunca insan boyleyken sende anormallik var diyorum hergun hergun ayni tartismayi yasiyoruz o da artik ben ister istemez ya surat asiyorum ya da kizarak soyluyorum bagirmaya basliyor avazi ciktigi kadar
Huzursuzum oyle boyle
Ben bu wc isine hic plan yapamaz olmustum. Hep aklimda eve gelir yemek yer wc dus derken saat 10 olur diye dusunuyorum yani ne biryere cikabiliyorum ne de onunla oturup bir aktivitem oluyor

O olmazsa eksik kalır zatenKayınvalidem demişti"benim göğüslerim küçüktü,ama sütüm hiç bitmezdi,senin gösterişin var ama iş yok demekki"
resmen memintoşlarını çok kıskanıyorum demiş siz de keşke "ayy annecim keşke bu kadar belli etmeseydiniz kıskandığınızı nazardan korkarım da ben"

tobe bismillah cay kahve ne ya

bende yurtdisindayim her zaman aile ozlemi oluyor bende de ama hamilelikte daha cok istiyorum br yakinimin burada olmasini cok iyi anliyorum seni temizlik yapamiyorum bende, sagolsun 2 oglum + esim de evi evlikten cikardilar huni ile geziyorum evde.

ALLAH yardimcin olsun bi avazda dogur insaALLAH ve bu kadar kafanada takma hersey olur duzene girer de psikolojin bi bozuldumu duzelmesi zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…