Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Ben hamileligimin basinda 2 kez aldim birinde polonyali bir kizdi laminantlarin kose cerceveleri toz icindeydi cunku eliyle degil viledayla sildi heryeri
Toz alirken cekmeceleri cekmedi mesela
Sonra memnun kalmadim baska bir amerikali cift buldum
Onlar da mutfagi temizlemisler bez tozluymus tozlar yapismis kalmis lavaboda macun izi kalmis falan
Turkler de 15 pound istiyor saatligine ama hic denemedim durumu toplayip denemek istiyorum yine de cok guven vermiyor onlar da baslarindan savarak yapyormus diye duyuyorum

ya biri de türk olunca çok ahbap hemşehrim muhabbeti oluyor diyordu, ondan iyi olur mu senin için emin olamadım.

Lütfen "nazlısın, çok hassassın, şöylesin böylesin, ben süperdim, tüm işimi ben yaptım, doğumdan sonra misafir ağırladım harikayım" yorumlarına takılma. Gül geç.
Empati yoksunu herkes kendi hayatına göre yorum yapıyor. Kendileri için alkış bekleyen hiç bir zaman desteklenememiş kadınların sessiz feryadı onlar..

Olumlu mesajları oku doğumunun güzel geçeceğine odaklan.
Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Normalde zorlanırsan sezeryan olmamak için diretme. İki türlüsü de bir şekilde geçecek..
Ben normal doğurdum ama dikişlerim çok olduğu için yine narkoz aldım..

Doğumdan sonra bütün ilgin zaten bebekte olacak. Klozet zararlısı kocanı hiç takma.
Sen tek başına da idare edebilen bir kadınsın.
Eşinle gittiği yere kadar gider.
Bunu ona da hissettir. Anlarsa ne ala? Anlamazsa biraz toparlanınca kendi yolunu çizersin. Daha huzurlu olacağına eminim..

resmen memintoşlarını çok kıskanıyorum demiş siz de keşke "ayy annecim keşke bu kada8r belli etmeseydiniz kıskandığınızı nazardan korkarım da ben"
Onların nazarı değmezmiş,soy sülale öylelermiş,içlerinde kötülük yokmuş çünkü,Allahın bildiğini kuldan mı saklasınlarmışTakılmıyordum,eşimle konuşup gülmeye bize şamata oluyordu

Öncelikle inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ya da almışsındır.. evin ince işlerini falan boşver gitsin. İsterse b*k götürüyo desinler. Ki bal dök yala olda da insanlar söyleyecek bir şey bulur. Önemli olan sensin ve tabiki yavrun.

Böyle zor sıkıntılı ve riskli bir dönemden geçerken bile eşinin umursamazlığı, seninle tartışmaya girmesiyse çok üzücü. Allah onu ıslah etsin. Tuvalet konusuna söylecek bir şey yok aklım almadı bile olayı

annesi ciddi arizaymis. Oğlunu da egoist yetistirmis.

Sen saglikla al bebeğini kucağına. Sonra gel eve. kaynanayi ara wv kotu gel temizle de. Sonra bebekle birlikte gelince yine gelsin temizlesin baksın sana. 1-2 hafta böyle idare et. Baktın yoruldu gideceğim diyor. Huzursuz o zaman ben burada yapamıyorum de al çocuğunu gel türkiye ye. Otur ailenin yanına mis gibi büyüt çocuğu. Çok isteyen özleyen gelsin baksın.

Wc de zaman geçirmesinin sebebi senden kaçmak bu arada. Oturup tel ile oynuyordur

Ne kadar pozitif yazmışsınız. Ne guzel bir bakis acisi..tebrik ederim ya

hahaa efsunlularsa demek benim de görümcemle kaynanam ayy bu bebek açç.. Ondan ağlıyo pirinç unu verelim.. Benim memem dümdüzdü ama süt fışkırıyodu :)) der dururlardı. Oğlumu emzirmek için kucağıma aldım o ara süt kendiliğinden fışkırdı o an yüzleri çok komikti sadece onların yanında olurdu öyle enteresan.. Size diyorum ama bende seslenmezdim hiç yaw he he derdim :)

Boşverin arlanızdan konuşan konuşsun, onları umursamayın bebeğinizi ve kendinizi düşünün, boşverdiğiniz zaman daha mutlu olacaksınız:) zaten bu durumda bile arkanızdan konuşuluyorsa o akrabalardanda size hayır gelmez, bu yüzden öenemseyip kafaya takmaya değmez:)

Yok hic cekinme yok gayet piskin ben birsey dyince bu konuda bana surat asma surekli yuzun asik insan huyu hemen degismez ustume geliyorsun huzurum kalmadi eve girmek istemiyorum vs diye avazi ciktigi kadar bagiriyor keske cekinse
Benim eşimi anlatmışsın.günde 2 seferden 1saat takılır orada.benimle veya evle 2dk.geçirmez.wcde 2saat geçirir.zaten orada değilse elinde tel.internettedir.offffffff

Çok güzel fıkraymış.

gül o zaman.
konu sahibinin daha önceki konularına baktım ben. 1 oda için abartması çok rahatsız edici. kimsenin anası babası yanında değil. az önce arkadaşımı ameliyata götürdüm.
kimsesi yoktu yanında. eşi de sınırda göreve gitti. tek elini kullanacak. yemeğini de yapacak çocuğuna da bakacak 4 odalı evini de temizleyecek. bu da komik di mi?? oturup şimdi sabaha kadar gül.

Ay bide adamla ev icin uzulmeyjn ya birakin isterse wcde yasasin ya dogumunuzu dusunun
Bebegjnizi dusunun ev temizmis pismis bundan sonra cocugunuz zTen evi toplu tertipli birakmayacak siz toplayacaksiniz ardindan bebis dagitacak bosverin sagliginiz yerinde olsun, bebeginiz sagsalim dogsun
Turk kadinini boyle temizlik duskunu yapanlara da sinir oluyom bana mi geliyon evimi teftise mi ya offf

Inanamiyorum bunlari okuduguma.
Aynilarini yasadim biliyor musun..
Ben de yurt disina geldim, kimse asla yardim etmez ama dedikodunu yapar, en ufak bir merhamet yok buradaki hemserilerle. Hemseri bile demek istemiyorum, rus bir arkadasim vardi o götürmüstü beni doktora ilaclarimi almisti. Mahelle hep türk ama kapimi calmazlar.
Kaynanam da yardim etmezdi yan yana binalarda kalirdik.
Hamileliklerim cok zor gecti, böyle kaygisiz kalacagini bilseydim cevremin asla kendimi bu duruma düsürmezdim, hatta Türkiye de hamile kalir iyi kötü baba evinde ö dönemi gecirirdim. Cünkü ac kaldim bildigin.
Kilo verdim bulantilardan hergün serum yemem gerekti.
Derdimi anlatinca herkes ne diyor biliyor musun, biz de cektik mide bulantisindan.
Hatta kaynanam ben ise bile giderdim diyordu. Ne ise gitmesi tuvalete kalkamiyordum.
Neyse esim götürürdü seruma isten gelince, yemegimi becerebildigi kadar ekmek peynir koyardi yanima giderdi ise.
Aylarca yatakta yattim, dört ay sonra ayaga kalkabilince carsafimi degistirebilmistim, kokmustu artik. Ev kokuyordu, yedi aya kadar kustum, midem bos oldugu icin mide agrisindan uyuyamazdim.
Ya yazsam neler neler, yasamadim süründüm.
Kimse yardim etmek zorunda degilll, cocuk yaparken millete mi sorduuuncular defolup gitsin cünkü insanlik disi bu durumu asla kabul etmeyecegim.
Altim üstüm durumumu bile akraba oldugu halde bir tabak corba getirmediler.
Eridim, kemiklerim cikti izlediler. Yeri geldi dalga gectiler, durumu hafife aldilar. Hepsi cok cekmis sözde ama hastanede benim kadar yatan mi var acliktan. Yok.
Neyse ya, ev gün gelir temizlenir, biliyor musun bak aklin cok sonra basina gelir alma evine kimseyi.
Pisse pis, müsait degilim ne zaman iyi olup da isimi görürüm o zaman gelirsiniz dersiniz.
Ben iki hamileligimde de zor günler gecirdim aynen öyle evime gelip pis de demislikleri var, nasil yasiyormusum. Yardim edelim dediler bana camasir susuyla yerleri sildirdiler salak gibi yaptim aksamina fenalik gecirdim.
Kaynanam bana koca göbegimle yerde börek acirdi mal kari, evet kari. Hem de mal olanindan.
Salak olan ben ki yaptim, hepsi gencligin verdigi cahillik.
Simdi yüzünü görmek istemiyorum. Evime gelip kavga cikarmalri, insanliktan bir haber oluslari tüm acligim ve o sartlara dögan bebegim. En güzel sey esimin destegiydi ama cok calisirdi ve elinden hic is gelmezdi.
Gececek bu dönem.
Tavsiyem bencil ol o kurtlar sofrasinda, disli ol. Bebegine pasalar gibi bakarsin birsey olmaz.
Ben degil evi kendimi bile yikayamazdim. Simdi temizliyorum yikaniyorum.
Hepsi gececek inan, gececek. Stres yapma skain, evin disindaki kimse icin stres yapma.
Esini de bir psikologa ya da doktora yolla bakalim sorunu neymis.
Kesin birsey var altinda.
Güclü ol, stres olup evi temizleyecegine ihtiyaci yap kimseyi de agirlama.
Bebegine yazik, inan cok üzülürsün ilerde bebegimi strese soktum bos insanlar icin diye.
Iki cocuk annesiyim ve ayni yollardan gectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…