- 1 Mayıs 2018
- 95
- 169
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Ben hamileligimin basinda 2 kez aldim birinde polonyali bir kizdi laminantlarin kose cerceveleri toz icindeydi cunku eliyle degil viledayla sildi heryeriValla panpa ben Almaya'dayim saatine 20 euro odedim ve gayet ustunkoruydu. Eleman gittikten sonra baktim, supurgenin torbasi dolmus tasmis temizlememis bile; viledanin ici pis su ve sac, kil karisimi dolu.
Paranla b.k yiyorsun bence Avrupalilar temizlik isini bilmiyor bence hic paranizi ziyan etmeyin.
Bana kalirsa Hurriyet gazetesi varsa orda, temizlikci ilani yazin Turkce. Ben oyle yapicam, Almanya baskisinda hep temizlikci ilanlari oluyor, hem araniyor, hem is araniyor seklinde.
Valla panpa ben Almaya'dayim saatine 20 euro odedim ve gayet ustunkoruydu. Eleman gittikten sonra baktim, supurgenin torbasi dolmus tasmis temizlememis bile; viledanin ici pis su ve sac, kil karisimi dolu.
Paranla b.k yiyorsun bence Avrupalilar temizlik isini bilmiyor bence hic paranizi ziyan etmeyin.
Bana kalirsa Hurriyet gazetesi varsa orda, temizlikci ilani yazin Turkce. Ben oyle yapicam, Almanya baskisinda hep temizlikci ilanlari oluyor, hem araniyor, hem is araniyor seklinde.
Keske birazcik nazli ve citkirildim olabilseydim sanirim sorun da buradan geliyor.
5. Ayima kadar kuru ekmekle beslendim ne yemek ne baska birsey su bile kokuyordunl burnuma mutfaga adim atamiyordum ve bilin bakalim kim birgunden birgune gelip kapimi caldi? Bir tas birsey getirdi? Hickimse.
Saglikli bir hamilelik gecirmeyi herkes ister ama ne herkesin bunyesin bir ne de hamileligi. Ben onca riskime ragmen ellerim ayaklarimin yanmasina ragmen kalktim kendi islerimi gordum boyle durumda yardim edilmeyecek de ne zaman edilecek?
Benim zoruma giden kadin alamadim param yoktu kendim yapamadim cok kotuydum sonra duzeldim doktor yapma riskli dedi birkac kez evi supurdum temizlik yaparken tansiyonum dustu bayildim yine de oturamadim oyle toz icinde.
Isim konusunda da bir isim o bir isim ben istemiyor benim koyacagim ismin de kendisinin hosuna gitmesini istiyor o yuzden son gune kaldi.
Benim kizdigim bircok nokta var. eger tum bu isleri ben yapabilseydim zaten kimseye minnet etmez tezcanli oldugumdan coooook onceden yapardim.
resmen memintoşlarını çok kıskanıyorum demişsiz de keşke "ayy annecim keşke bu kada8r belli etmeseydiniz kıskandığınızı nazardan korkarım da ben"
ya biri de türk olunca çok ahbap hemşehrim muhabbeti oluyor diyordu, ondan iyi olur mu senin için emin olamadım.
Var tabi ki, hemseri muhabbetine gevseyen, adam gibi is yapmayan da cok. Bilemedim yahu, Allah temizlikci ablanin da hayirlisini versin
Kesinlikle bence de öyleYanına telefon alıyorsa söyleyim biriyle online sex yapıyor ya da resim atarak görüşüyor. Bu kadar zaman basur vs yoksa wc de durulmaz başka türlü. Pislik adam
Hic bozulmam gulmenize vallahi gercekler cok aci ama benimki birkac ust modeli bence annesi prenses gibi yetististirmis ben birsey diyince ‘benim oglum eve su bile almazdi, yatagini bile toplamazdi’ diyip sikayet ediyor. Kendi veremedigi egitimden sikayet edip ben is yaptirdigim icin icten ice bana kiziyor.
Evlerimiz karsilikli benimki bulasik yikiyor gecenlerde annesi de isigi kapatmis perdenin arkasindan gozetliyor oglunu en sonunda esim dayanamayip aradi anne seni goruyoruz diye
Cok degisikler bilmiyorum bugun pozitif olmak istiyorum cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin
Ne kadar pozitif yazmışsınız. Ne guzel bir bakis acisi..tebrik ederim yaEv konusunu fazla abartıyor gibisiniz. Dolap içi silmek nedir? Üstünden toplayın geçin. Gelen kişiler size yardıma gelecek sonuçta evinizi izlemeye değil. Biraz rahat olun. Adam da bunalmış belli ki kaçıyor sizden. Beşiği kursun bir yeter. Bu kadar boş şeyleri dert etmeyin. Bir isim siz, bir isim de o belirlesin. İlla tek olması gerekmiyor. İkinizin de istediği olur.
İnşallah güzel geçer doğumunuz. Allah yardımcınız olsun.
hahaa efsunlularsa demekOnların nazarı değmezmiş,soy sülale öylelermiş,içlerinde kötülük yokmuş çünkü,Allahın bildiğini kuldan mı saklasınlarmış Takılmıyordum,eşimle konuşup gülmeye bize şamata oluyordu
Boşverin arlanızdan konuşan konuşsun, onları umursamayın bebeğinizi ve kendinizi düşünün, boşverdiğiniz zaman daha mutlu olacaksınız:) zaten bu durumda bile arkanızdan konuşuluyorsa o akrabalardanda size hayır gelmez, bu yüzden öenemseyip kafaya takmaya değmez:)Inanin fazla abartmiyorum saglikli ve guzel bir hamilelik gecirmedim hep hastahanelerdeydim ama um bunlara ragmen birgunden birgune rahat etmedim hep diken ustunde evimin isini gordum yemegi yetistirdim bulasikla camasirla ugrastim 1 hafta once belli oldu yarin doguma girecegim ben boylesinenkosustururken bu adamin rahatligi beni cileden cikartiyor.
Ayrica kimse de yardima gelmedi, gelmez ama arkadan dedikodu oluyor. 5 aylik hamileydim kuru ekmekle beslene beslene kilo verdim serum yiyordum ona ragmen akrabalari evime gelip arkamdan evi daginikti yok kirliydi diye dedikodu yaptilar inanin cok zoruma gitti titiz biriyimdir ama insan halinden hiiiiic anlamiyorlar
Benim eşimi anlatmışsın.günde 2 seferden 1saat takılır orada.benimle veya evle 2dk.geçirmez.wcde 2saat geçirir.zaten orada değilse elinde tel.internettedir.offffffffYok hic cekinme yok gayet piskin ben birsey dyince bu konuda bana surat asma surekli yuzun asik insan huyu hemen degismez ustume geliyorsun huzurum kalmadi eve girmek istemiyorum vs diye avazi ciktigi kadar bagiriyor keske cekinse
Çok güzel fıkraymış.
Inanin fazla abartmiyorum saglikli ve guzel bir hamilelik gecirmedim hep hastahanelerdeydim ama um bunlara ragmen birgunden birgune rahat etmedim hep diken ustunde evimin isini gordum yemegi yetistirdim bulasikla camasirla ugrastim 1 hafta once belli oldu yarin doguma girecegim ben boylesinenkosustururken bu adamin rahatligi beni cileden cikartiyor.
Ayrica kimse de yardima gelmedi, gelmez ama arkadan dedikodu oluyor. 5 aylik hamileydim kuru ekmekle beslene beslene kilo verdim serum yiyordum ona ragmen akrabalari evime gelip arkamdan evi daginikti yok kirliydi diye dedikodu yaptilar inanin cok zoruma gitti titiz biriyimdir ama insan halinden hiiiiic anlamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?