Yarin doguruyorum ve banyoda tek basima agliyorum

Ne güzel Gül işte komikse. İsterse 100 çocuğum oldun evi kimse temizlemiyor diye ağlamam dır dır etmem. Konu sahibinin evi tek odalı yurtdışı çünkü bu kadar abartıp ağlanacak ne var??? Daha öncede kb temizlemiyor evimi diye söylenmişti.

Yani o kadar cümleden bu kadar anlayabildiysen sana pek birşey anlatmaya gerek YOk. Algı sorunu var sanıyorum he sensin deyip geçiyorum
Ama not eklerim belki anlarsın kadın ameliyatlı eliyle tek. Kimse YÖK ama hayat devam ediyor ağlayıp dövünsün mü hayır mücadeleye devam

Daha onceki konularina bakmadim. Kaldiki me fark eder suan? Tek oda ya da 3 oda? Bu konuda konu cok baska. Lutfen kendi durumunuzls kiyas etmekten vazgecin

Daha onceki konularina bakmadim. Kaldiki me fark eder suan? Tek oda ya da 3 oda? Bu konuda konu cok baska. Lutfen kendi durumunuzls kiyas etmekten vazgecin
Peki madem ağlasın o zaman şu son gün bebeği de kendini de strese sokup lohusa depresyonuna hop girsin

Temizlikcii tutsun esin
Bu kadar dert etme. Gecen hafta bebegimi kaybettim. Ne kadar sanslisin bebegin bu haftalara kadar gelebilmis. O kadar bos seylere uzuldugunu insallah gec olmadan anlarsin.

Canım benim bende titizimdir. eşimde yardım etmez bana takılma üstüne pisletir. Elimden geldiğince yaparım. Arkamdan pis diyen desin o mu çekiyor???

Bravo size ve üstün güçlerinize. Preeklemsi geciriyormus konu sahibi buna dikkat ettiniz mi, sorunlu bir gebelik. Aylarca da kusmuş. Siz gibi üstün yetenekli, üstün sağlıklı insanlar yüzünden yetersizlik duygusu yaşıyor bir sürü insan.

Bunlar gelecegin super kayinvalideleri :)) Allah gelinlere damatlara simdiden guc kuvvet versin:))

Valla öyle. Bazen keşke kayinvalide adayım da kk'da yazıyor olsaydı da nickini falan bulup yazdiklarindan çıkarım yapsaydım diyorum :))))
Burda ole.. cocuk doguran ben yaptim oldu diyo:)) karsidakide yapsin.. ustune misafire kek borekte yapsin:))

Agrima sizima ragme is yaptım demissiniz. Bi tek ona katilamadim. Hamilelerin yuzde 80i böyle zaten. Kimseye hamilelik testi pozitif olur olmaz bir yardimci verilmez ki. Cevre tepkisi zaten sabit. Hayirlisi deyip oldugu kadar yapacaksiniz iste. Wc alışkanlıgı kötüymüş. Esimde de var. Korkuttum onu. 10 dk dan fazla durma gece ruyanda korkuturlar musallat olurlar diye. Azaldi birz

Yalnız halinle tabiki misafir ağırlamıcaksınız bi zahmet anası da gelsin oğlunun senin yemeğini yapsın toplasın bunların hiçbirini ilk hafta yapamıcaksın zaten. Zil çalıcak telefon çalıcak, sen yaygarayı bascaksın kocam yetiiiişşş diye bak nasıl çıkıyo geliyo wcden birdaha da okadar uzun kalamaz sürekli seslen çağır, bişey olmuş gibi davran.

Ah bu eşler vallakonu acabilseydim buraya esindenokadar sikintiliyimki .hiç sormayın.ışte anlatsam resmen hak verirsiniz bana ama gene benim esim herzaman olduğu gibi haklısaniyor kendini .Ah esler ahhh

Hayırlısıyla doğum olmuştur umarım. Ya şu tuvalet durumu bizde de var eşimi 10 yıldır tanıyorum en az 1 saat wc de durur evde ailesi de şikayet ederdi. Napıyorsun o kadar wc dediğimde bıçıyorum bıçamıyorum bekliyorum diyor hahaha sindirimde sorun var galiba ama sizin 3 saat o ney beee konuşun bu durumu

Allah'ım eşimin aynısı. Beşiği doğuma iki gün kala ben salonun ortasına getirdim öyle kurdu. Ev desen 3 ay kadar olmuştu tasindigimiz dolap falan kurmadi elbiselerimiz perişan halde yatak yerlerde. Çocuğun elbiselerini yıkadım bı kenara dizdim. Ayrıca işsiz cebimizde metelik yok. Sağdan soldan bebeğe elbise beşik bulduk. Ama bunda tık yok. Allah razı olsun annem babamdan onlar baktı bana da çocuğuma da. Zor valla Allah yardımcın olsun

Bunlar gelecegin super kayinvalideleri :)) Allah gelinlere damatlara simdiden guc kuvvet versin:))
Alemsiniz eşim çok yoğun çalışıyor ve konu sahibinin eşi gibi tembeldir , evde elini bir şeye sürmez yer içer okadar.Ben işimi kendim halletmesem rezil olacağız.Bazen bende isyan ediyorum eşime ucundan tut diyorum ama boşuna kendimi yıpratıyorum.Yurtdışındayız kimsemiz yok daha 1 yıl oldu buraya geleli.Çok yoğun bir gebelik geçerdim 2 hafta öncesine kadar tam gün dil kursum vardı.Kurs bitti bebeğin hazırlıkları alışverişler vs.Bu esnada kurumlarda randevular, kızımın bakımı, evin işi vs.Oturunca yerimden kalkmam zor oluyor biraz heryerim ağrıyor.Ama ben yapmasam kim yapacak.Konu sahibi banyo kapısında eşine sesleneceğine yavaş yavas üç beş bazı işleri yapabilir bence.Yani ben çok gördüm hamileliği bahane edip elini ev işlerinden çekeni.

Yaw bahane baska sey ama gercekten yapamasaydin o zaman gorurdun ne demek istedigimi.. ben yasadim kolay gebeligide zor gebeligide onceki sayfalarda birine yorum yaptim. Ki tek gebelik gecirmedim. Ole olsaydi bile istersen yaparsin gibi bi sacmalikla gelmezdim en azindan:))

Gercekten yataklara mahkum olmak nedir biliyo musun? Bence bilmiyosun

Hanımlar,

gebelik yarıştırmayın isterseniz, herkesin bünyesi farklıdır, hamilelikleri de farklıdır, 5 kilo erkek çocuğunu sıfır dikişle normal doğum yapan bir ablamız doğumhaneden kendi fırlayıp koşmuştu eşine müjdeyi vermek için, bir başka tanıdığımsa 40 gün yataktan kalkamadı, dikişleri iltihaplandı.

Her gebelik kendine hastır, kiminde hiç şikayet olmaz, kiminde doğum yapana kadar bir sürü komplikasyon gelişir, rica ediyorum hemcinslerinize karşı biraz daha ılımlı olun, kimse diğerine benzemek, onun gibi olmak zorunda değildir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…