- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Ne güzel Gül işte komikse. İsterse 100 çocuğum oldun evi kimse temizlemiyor diye ağlamam dır dır etmem. Konu sahibinin evi tek odalı yurtdışı çünkü bu kadar abartıp ağlanacak ne var??? Daha öncede kb temizlemiyor evimi diye söylenmişti.Gercekten ne komiksin:) kac beben var?
Ilk gebelikte tas gibiydim her gun gittim calistim..
Ikinci orta halliydi..
Son besikte yataktan kalkamadigim zamanlar cok oldu..agrilardan., iltihap kaptim kac kez yuruyemiyodum vsvs. Dogum suni sanciyla oldu.. hastaneye giderken bile bulantim vardi.. cok az kilo aldim yiyemiyodum. Halbuki iki tane daha ortalikta cocugum vardi, kalkmam gerekirdi dimi kesin abartiyorum? : (
Bak ayni kadin 3 ayri gebelik... hepsi birbirinden farkli.. demem o ki kimseyi kendinle kiyas yapma.. cunku bu cok sacma..
Yani o kadar cümleden bu kadar anlayabildiysen sana pek birşey anlatmaya gerek YOk. Algı sorunu var sanıyorum he sensin deyip geçiyorumYa hu oturmuş doğumun ertesi günü ağırladığınız misafiri yazıyorsunuz, normal mi?
Evde iki kişi yaşıyorsa işi iki kişi paylaşır, arkadaşınızın sınırdaki eşiyle konunun ne alakası var?
Daha onceki konularina bakmadim. Kaldiki me fark eder suan? Tek oda ya da 3 oda? Bu konuda konu cok baska. Lutfen kendi durumunuzls kiyas etmekten vazgecinNe güzel Gül işte komikse. İsterse 100 çocuğum oldun evi kimse temizlemiyor diye ağlamam dır dır etmem. Konu sahibinin evi tek odalı yurtdışı çünkü bu kadar abartıp ağlanacak ne var??? Daha öncede kb temizlemiyor evimi diye söylenmişti.
Peki madem ağlasın o zaman şu son gün bebeği de kendini de strese sokup lohusa depresyonuna hop girsinDaha onceki konularina bakmadim. Kaldiki me fark eder suan? Tek oda ya da 3 oda? Bu konuda konu cok baska. Lutfen kendi durumunuzls kiyas etmekten vazgecin
Emin ol bu yazilariniz onu daha cok strese sokar...Peki madem ağlasın o zaman şu son gün bebeği de kendini de strese sokup lohusa depresyonuna hop girsin
Bravo size ve üstün güçlerinize. Preeklemsi geciriyormus konu sahibi buna dikkat ettiniz mi, sorunlu bir gebelik. Aylarca da kusmuş. Siz gibi üstün yetenekli, üstün sağlıklı insanlar yüzünden yetersizlik duygusu yaşıyor bir sürü insan.Ben ilk doğumumdada yalnızdım şimdide yalnızım.Alışverimi hala kendim yapıyorum,arabamız yok pazar arabasıyla taşıyorum.Zaten 6 kutu süt 1 kola alınca ağır oluyor, düşünün daha bir sürü şey alıyorum.Asansör yok 3. Kattayım 3-4 kere merdiven inip çıkıyorum aldıklarımı eve taşımak için.Ev dublex süpürgeyi bir aşağı bir yukarı taşıyorum süpürmek için.Ayrıca 5 yaşında kızım onu hergün gezdiriyorum,az önce parktan geldik şimdi yemek yapacağım.Evim derli toplu,gece yatınca dinleniyorum sadece.İsteyince oluyor hamilelik iş yapmak için engel değil az az yapabilirsiniz herseyi.
Bunlar gelecegin super kayinvalideleri :)) Allah gelinlere damatlara simdiden guc kuvvet versin:))Bravo size ve üstün güçlerinize. Preeklemsi geciriyormus konu sahibi buna dikkat ettiniz mi, sorunlu bir gebelik. Aylarca da kusmuş. Siz gibi üstün yetenekli, üstün sağlıklı insanlar yüzünden yetersizlik duygusu yaşıyor bir sürü insan.
Valla öyle. Bazen keşke kayinvalide adayım da kk'da yazıyor olsaydı da nickini falan bulup yazdiklarindan çıkarım yapsaydım diyorum :))))Bunlar gelecegin super kayinvalideleri :)) Allah gelinlere damatlara simdiden guc kuvvet versin:))
Burda ole.. cocuk doguran ben yaptim oldu diyo:)) karsidakide yapsin.. ustune misafire kek borekte yapsin:))Valla öyle. Bazen keşke kayinvalide adayım da kk'da yazıyor olsaydı da nickini falan bulup yazdiklarindan çıkarım yapsaydım diyorum :))))
Alemsiniz eşim çok yoğun çalışıyor ve konu sahibinin eşi gibi tembeldir , evde elini bir şeye sürmez yer içer okadar.Ben işimi kendim halletmesem rezil olacağız.Bazen bende isyan ediyorum eşime ucundan tut diyorum ama boşuna kendimi yıpratıyorum.Yurtdışındayız kimsemiz yok daha 1 yıl oldu buraya geleli.Çok yoğun bir gebelik geçerdim 2 hafta öncesine kadar tam gün dil kursum vardı.Kurs bitti bebeğin hazırlıkları alışverişler vs.Bu esnada kurumlarda randevular, kızımın bakımı, evin işi vs.Oturunca yerimden kalkmam zor oluyor biraz heryerim ağrıyor.Ama ben yapmasam kim yapacak.Konu sahibi banyo kapısında eşine sesleneceğine yavaş yavas üç beş bazı işleri yapabilir bence.Yani ben çok gördüm hamileliği bahane edip elini ev işlerinden çekeni.Bunlar gelecegin super kayinvalideleri :)) Allah gelinlere damatlara simdiden guc kuvvet versin:))
Yaw bahane baska sey ama gercekten yapamasaydin o zaman gorurdun ne demek istedigimi.. ben yasadim kolay gebeligide zor gebeligide onceki sayfalarda birine yorum yaptim. Ki tek gebelik gecirmedim. Ole olsaydi bile istersen yaparsin gibi bi sacmalikla gelmezdim en azindan:))Alemsiniz eşim çok yoğun çalışıyor ve konu sahibinin eşi gibi tembeldir , evde elini bir şeye sürmez yer içer okadar.Ben işimi kendim halletmesem rezil olacağız.Bazen bende isyan ediyorum eşime ucundan tut diyorum ama boşuna kendimi yıpratıyorum.Yurtdışındayız kimsemiz yok daha 1 yıl oldu buraya geleli.Çok yoğun bir gebelik geçerdim 2 hafta öncesine kadar tam gün dil kursum vardı.Kurs bitti bebeğin hazırlıkları alışverişler vs.Bu esnada kurumlarda randevular, kızımın bakımı, evin işi vs.Oturunca yerimden kalkmam zor oluyor biraz heryerim ağrıyor.Ama ben yapmasam kim yapacak.Konu sahibi banyo kapısında eşine sesleneceğine yavaş yavas üç beş bazı işleri yapabilir bence.Yani ben çok gördüm hamileliği bahane edip elini ev işlerinden çekeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?