- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Vallah iyi gidiyor ilaçlara devam benim bel ağrım ve göğüs ağrım var bunlar adetliyken ilaca başlamıştım o zamandan beri devam ama aşırı değil hisediyorum sadece hiç bir şey yok yatmaktan sıkıldım tolette ve yemek için kalkıyorum sonra hep uzanıyorum bir sağ bir sol öyle ,RABIS 2018 canım nasıl gidiyor transfer sonradı? İlaçlar zorluyor mu? Ağrın sızın var mı?
Yavaş yavaş ev içinde yürümek iyi olur çünkü kan dolaşımı içinde falan iyiVallah iyi gidiyor ilaçlara devam benim bel ağrım ve göğüs ağrım var bunlar adetliyken ilaca başlamıştım o zamandan beri devam ama aşırı değil hisediyorum sadece hiç bir şey yok yatmaktan sıkıldım tolette ve yemek için kalkıyorum sonra hep uzanıyorum bir sağ bir sol öyle ,
İnşallah evet öyle yarın yürürüm çok zor beklemekYavaş yavaş ev içinde yürümek iyi olur çünkü kan dolaşımı içinde falan iyiinşallah tutunur bir an önce görürsün pozitifi
Ne zaman test günün? Erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz?İnşallah evet öyle yarın yürürüm çok zor beklemek
5tane testim normal 2 tane erkenNe zaman test günün? Erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz?
Bi yandan olumsuzu görüp kendini alıştırmak var eğer olumsuz olursa, bir yandan da erken yapıp aslında pozitif olup kendine dert edinmek var. O yüzden bende yapar mıyım bilmiyorum.5tane testim normal 2 tane erkenama gel gör ki korkuyorum Nisan 3 de gelin dedi doktor belki bir gün önce yaparım nisan 2 de
Cift çizgi kesin görürüm desem yaparım ama öyle olmayacagi için nasib önemli ben şuan hamile gibi davranıyorum o his bile güzelBi yandan olumsuzu görüp kendini alıştırmak var eğer olumsuz olursa, bir yandan da erken yapıp aslında pozitif olup kendine dert edinmek var. O yüzden bende yapar mıyım bilmiyorum.
En güzelini yapıyorsun bence. Bende beklerim şahsenCift çizgi kesin görürüm desem yaparım ama öyle olmayacagi için nasib önemli ben şuan hamile gibi davranıyorum o his bile güzel
Evet ama ben şuan değişik dusuncelerdeyim ilaç yardım ediyorumu tutmaya meyve yiyorum nebilim düzgün besleniyorum tutmaya yardım ediyormu acaba acaba diyorum ve üzülüyorum sonradan ama toparlanıyorum sonraEn güzelini yapıyorsun bence. Bende beklerim şahsen
Düşünüp kendini üzme. Tutuyor diye düşünEvet ama ben şuan değişik dusuncelerdeyim ilaç yardım ediyorumu tutmaya meyve yiyorum nebilim düzgün besleniyorum tutmaya yardım ediyormu acaba acaba diyorum ve üzülüyorum sonradan ama toparlanıyorum sonra
İnşallah öyleyim vallah da bagzen afakanlar basiyorDüşünüp kendini üzme. Tutuyor diye düşün
Ya hadi hayırlısı gülümBugün doktora gittim 8,5 olmuş kalınlık çok istediğim gibi değil ama yine de kalınlaşmış sonuçlarınıza bakalım ona göre haftaya bugün transfer demişti. E2 156 progestan 0,4 çıkmış yani transferim onaylandı. Üzülmüştüm ama sevindim onaylanınca
Benimde adetin 12. Günü işte baktı bugün. Bende pkosum gün verdi haftaya bugünYa hadi hayırlısı gülümbenim bakmadı değerlerime polikistik olduğu için her halde progesteron baktı adetken ve 12 günü bakmıştı ondan sonra gün verdi her doktor farklı yöntem yapıyor ya
Olur inşallah pocos olanlar tutuyor diyorlar ama nasıp meselesi bence inşallah nasip olur banada bizleredeBenimde adetin 12. Günü işte baktı bugün. Bende pkosum gün verdi haftaya bugüninşallah istediğimiz gibi olur herşey
Hayırlı olsun inşallahİyi akşamlar kizlar bugün benimde transferim oldu 3 denemem olmasına rağmen nasıl yatmam kalkmam oturmam gerekiyor inanın bilmiyorum rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor
Rabbım bize sabır versin inşallah gerçekten zorHayırlı olsun inşallahvallah bende bilmiyorum bir böyle bir öyle derken zaman geçiyor işte
Bende sabah akşam kullanıyorum başta acaip zorlanıyodum şekilden şekile giriorum. Hatta bi gün koyduğumu sandım bikaç saat sonra baktım ilaç çamaşırdaLitunis fitili kullaniyormusunuz ben sabah akşam 2 tane uyguluyorum 1 inci rahat oluyor ama ikincide zorlanıyorum sanki gitmiyor sizdede öyle bir durum varmi
Aslında o kadar zor değil bende aparat var çubuk rahat gidiyor bende ama yatakta yapıyorum az bir şey yanma yapıyor o kadarBende sabah akşam kullanıyorum başta acaip zorlanıyodum şekilden şekile giriorum. Hatta bi gün koyduğumu sandım bikaç saat sonra baktım ilaç çamaşırdaSonra altıma ayna koyup yapmayı denedim daha rahat oluyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?