Yarınki boşanmam davam hk.

Sadece sizin ilk yazdiginizi okudum arada birsey yazdiysaniz bilmiyorum.Orada balayina gittik 5 gun kardes kardes eglendik donduk banada yanasmiyor demissiniz.

Kadinlardan hoslanmiyor olabilir ki boyle adamlar evlenip ayrilip topluma cevreye yok denedim olmuyor gibi konuyu kapatarak devam ediyorlar.evliligi kullaniyorlar.mesela internette yakaladiklarinizin kadin oldugundan eminmisiniz

Birde cinsellikten hazetmeyen tiksinen a seksuel vs olanlar var onlarda bir hisim evlenip sonra dank edince karsi tarafa israrci olmuyorlar oda bir vebal sonucta

Ama onlarin pek internet uzerinden etkilesimi olurmu emin degilim

Çok teşekkür ederim hepimiz için,ben de çok gelgitler yaşadım,çok seler kurdum kafamda ama,bu dönem sanırım oluyor hepimizde,hakkımızda hayırlısı.olsun
Rica ederim. insaAllah guzellikler bizim olur. Amin.
Siz davayı ne zaman açtınız acaba. Ne kadar süre sonra gün verildi. Siz de boşanma sebebleri nelerdi?
Avukatim Ocak ayinda cekismeli acti halen Ekim'in sonuna dava gununu bekliyorum. Cok gecikti.
Sebepleri cok fazla gercekten. Siddet, kufur, hakaret, tehdit vs. Saymakla bitmez.

Şiddet , küfür egosu yüksekmiş, herhalde onu ömürboyu çekeceğini sanmış , babası da mı öyle hanımına karşı?

21 kasımda dosya açıldı, bu 4.duruşma olacak,sadakatsizlik en büyük sebebim
benim de kendisi aldattı sanalda gerçektede aldattı.tabi yüzyüze görüştüğünü kanıtlayamadım.ama sanal kayıtlarım var. Şuan kendisi bedavaya anlaşmaya çalışıyor.hep kendi kural koyup anlaştırmaya çalışıyor.

Niye evlenmiş ki ?
Boşanmakta haklısın zaten babasıda karektersizmiş
[/QUOTE]
Rica ederim. insaAllah guzellikler bizim olur. Amin.

Avukatim Ocak ayinda cekismeli acti halen Ekim'in sonuna dava gununu bekliyorum. Cok gecikti.
Sebepleri cok fazla gercekten. Siddet, kufur, hakaret, tehdit vs. Saymakla bitmez.
benim de çekişmeli açıldı, bulunduğum şehirde duruşma günleri en fazla 1 ay aralıklarla verildi, pandemi döneminde 2 duruşmada ertelendi ,yoksa belki daha erken biterdi ,ziynet eşyaları da ayrı dosyada görülecekmis, o kısım nasıl olacak o kadarını bilmiyorum.

Niye evlenmiş ki ?
Boşanmakta haklısın zaten babasıda karektersizmiş

benim de çekişmeli açıldı, bulunduğum şehirde duruşma günleri en fazla 1 ay aralıklarla verildi, pandemi döneminde 2 duruşmada ertelendi ,yoksa belki daha erken biterdi ,ziynet eşyaları da ayrı dosyada görülecekmis, o kısım nasıl olacak o kadarını bilmiyorum.
[/QUOTE]
Aynen, bosanma yaninda baska davalar da acildi. Onlar da ertelendi hep. Cok can slklcl beklemek. Ziynetlerden ben de sikayetci olup calinan hakkimi onlardan geri istedim.

Biz konuşmuyoruz, takip bile etmiyor,katılmıyor duruşmalara,ben de mesajların ekran görüntüsünü verdim delil olarak

Aynen, bosanma yaninda baska davalar da acildi. Onlar da ertelendi hep. Cok can slklcl beklemek. Ziynetlerden ben de sikayetci olup calinan hakkimi onlardan geri istedim.
[/QUOTE]
O ziynet eşyalarının davası boşandıktan sonra da gerceklesebiliyor mu ?benim de öle olacak heralde.

O ziynet eşyalarının davası boşandıktan sonra da gerceklesebiliyor mu ?benim de öle olacak heralde.
[/QUOTE]
Bosanma dilekcesinde yazilmisti benimki. Akibetini bilemiyorum henuz bir turlu baslayamadi.

Bosanma dilekcesinde yazilmisti benimki. Akibetini bilemiyorum henuz bir turlu baslayamadi.
[/QUOTE]
Ben de pek bilmiyorum,avukat benden altınların olduğu resmi istemişti,zor ser bi fotoğraf bulup fotoğrafıcidan dosyaya koymuştu, videolar filan kendi evimde kalmıştı çünkü

Ben de pek bilmiyorum,avukat benden altınların olduğu resmi istemişti,zor ser bi fotoğraf bulup fotoğrafıcidan dosyaya koymuştu, videolar filan kendi evimde kalmıştı çünkü
[/QUOTE]
Avukat benden istedi ,ben de bi şekilde bileziklerin sadece net oldugu resmi.buldum, çeyreklerin,paranın filan oldukları da yok artık ne.olursa bakalim

[/QUOTE]
Ben sonradan gidip dugun salonu'ndan resimler ile video'yu aldim, onlari sunmak gerekiyor mahkemede. Tanik da olmasi daha iyi dedi Avukatim.

Avukat benden istedi ,ben de bi şekilde bileziklerin sadece net oldugu resmi.buldum, çeyreklerin,paranın filan oldukları da yok artık ne.olursa bakalim
[/QUOTE]
Resmi veya video'su olmayanlar icin sahit gerekiyormus.

Resmi veya video'su olmayanlar icin sahit gerekiyormus.
[/QUOTE
Olabilir evet benim 2 düğün olduğu için farklı şehirlerde olduğumuz için, 3 yıl önceki.dugun için burdaki salonun fotoğrafçısını buldum ,videoları saklamamış adam ama fotoğrafları allahtan arşivlemiş,ordan 2 foroğraf temin ettim,onu ekledik dosyaya

Peki o gelmeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…