- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
21 kasımda dosya açıldı, bu 4.duruşma olacak,sadakatsizlik en büyük sebebimSiz davayı ne zaman açtınız acaba. Ne kadar süre sonra gün verildi. Siz de boşanma sebebleri nelerdi?
SadakatsizlikBoşanmanızın en büyük sebebi neydi ?
21 kasımda dosya açıldı, ilki 29 ocakta görüldü, onu yazmayı atlamisim21 kasımda dosya açıldı, bu 4.duruşma olacak,sadakatsizlik en büyük sebebim
Niye evlenmiş ki ?Sadakatsizlik
Sadece sizin ilk yazdiginizi okudum arada birsey yazdiysaniz bilmiyorum.Orada balayina gittik 5 gun kardes kardes eglendik donduk banada yanasmiyor demissiniz.Nasıl bisey düşündünüz, ama her türlü gizleme, kaçırma vardı, ben donup bakmadım şimdi yazdıklarıma, ama tanık olduğum herşeyden biraz yazmış olabilirmAma yoluma bakmaktan başka çare bırakmadı ki ne aradı, ne sordu,ilk mahkemeye geldi hakime boşanmak istiyorum dedi ve suçunu da kabul etti, sonra gelmedi zaten ne haber ne bisey, bu aşamaya geldik
Rica ederim. insaAllah guzellikler bizim olur. Amin.Çok teşekkür ederim hepimiz için,ben de çok gelgitler yaşadım,çok seler kurdum kafamda ama,bu dönem sanırım oluyor hepimizde,hakkımızda hayırlısı.olsun
Avukatim Ocak ayinda cekismeli acti halen Ekim'in sonuna dava gununu bekliyorum. Cok gecikti.Siz davayı ne zaman açtınız acaba. Ne kadar süre sonra gün verildi. Siz de boşanma sebebleri nelerdi?
benim de kendisi aldattı sanalda gerçektede aldattı.tabi yüzyüze görüştüğünü kanıtlayamadım.ama sanal kayıtlarım var. Şuan kendisi bedavaya anlaşmaya çalışıyor.hep kendi kural koyup anlaştırmaya çalışıyor.21 kasımda dosya açıldı, bu 4.duruşma olacak,sadakatsizlik en büyük sebebim
benim de çekişmeli açıldı, bulunduğum şehirde duruşma günleri en fazla 1 ay aralıklarla verildi, pandemi döneminde 2 duruşmada ertelendi ,yoksa belki daha erken biterdi ,ziynet eşyaları da ayrı dosyada görülecekmis, o kısım nasıl olacak o kadarını bilmiyorum.Rica ederim. insaAllah guzellikler bizim olur. Amin.
Avukatim Ocak ayinda cekismeli acti halen Ekim'in sonuna dava gununu bekliyorum. Cok gecikti.
Sebepleri cok fazla gercekten. Siddet, kufur, hakaret, tehdit vs. Saymakla bitmez.
Niye evlenmiş ki ?
Boşanmakta haklısın zaten babasıda karektersizmiş
Biz konuşmuyoruz, takip bile etmiyor,katılmıyor duruşmalara,ben de mesajların ekran görüntüsünü verdim delil olarakbenim de kendisi aldattı sanalda gerçektede aldattı.tabi yüzyüze görüştüğünü kanıtlayamadım.ama sanal kayıtlarım var. Şuan kendisi bedavaya anlaşmaya çalışıyor.hep kendi kural koyup anlaştırmaya çalışıyor.
Aynen, bosanma yaninda baska davalar da acildi. Onlar da ertelendi hep. Cok can slklcl beklemek. Ziynetlerden ben de sikayetci olup calinan hakkimi onlardan geri istedim.benim de çekişmeli açıldı, bulunduğum şehirde duruşma günleri en fazla 1 ay aralıklarla verildi, pandemi döneminde 2 duruşmada ertelendi ,yoksa belki daha erken biterdi ,ziynet eşyaları da ayrı dosyada görülecekmis, o kısım nasıl olacak o kadarını bilmiyorum.
O ziynet eşyalarının davası boşandıktan sonra da gerceklesebiliyor mu ?benim de öle olacak heralde.Aynen, bosanma yaninda baska davalar da acildi. Onlar da ertelendi hep. Cok can slklcl beklemek. Ziynetlerden ben de sikayetci olup calinan hakkimi onlardan geri istedim.
Bosanma dilekcesinde yazilmisti benimki. Akibetini bilemiyorum henuz bir turlu baslayamadi.O ziynet eşyalarının davası boşandıktan sonra da gerceklesebiliyor mu ?benim de öle olacak heralde.
Ben de pek bilmiyorum,avukat benden altınların olduğu resmi istemişti,zor ser bi fotoğraf bulup fotoğrafıcidan dosyaya koymuştu, videolar filan kendi evimde kalmıştı çünküBosanma dilekcesinde yazilmisti benimki. Akibetini bilemiyorum henuz bir turlu baslayamadi.
Ben de pek bilmiyorum,avukat benden altınların olduğu resmi istemişti,zor ser bi fotoğraf bulup fotoğrafıcidan dosyaya koymuştu, videolar filan kendi evimde kalmıştı çünküBosanma dilekcesinde yazilmisti benimki. Akibetini bilemiyorum henuz bir turlu baslayamadi.
Avukat benden istedi ,ben de bi şekilde bileziklerin sadece net oldugu resmi.buldum, çeyreklerin,paranın filan oldukları da yok artık ne.olursa bakalimBen de pek bilmiyorum,avukat benden altınların olduğu resmi istemişti,zor ser bi fotoğraf bulup fotoğrafıcidan dosyaya koymuştu, videolar filan kendi evimde kalmıştı çünkü
Resmi veya video'su olmayanlar icin sahit gerekiyormus.Avukat benden istedi ,ben de bi şekilde bileziklerin sadece net oldugu resmi.buldum, çeyreklerin,paranın filan oldukları da yok artık ne.olursa bakalim
Peki o gelmeyecek mi?Merhaba Kk,az çok konularımı biliyorsunuz, zaten burada da artık çoğu arkadaşın konusuna yorum yaparak konumdan bahsediyorum,artık ne kadar dolduysam bu 3 yıllık kadar evlilikte (çocuk yok),herkesin kötü giden evliliğinde ya da olumsuzlukta kendi yaşadığım evlilikten kesitler görüyorum, belki de içimde ki kırgınlığı, öfkeyi sizinle dertleserek atıyorum,benim eski eş de böyleydi, ben de bunları yaşadım diye ,eylül ayının sonunda ailemin yanında kaldım ve geri dönmedim,kasım ayında da süreci başlattım,ve artık yarın karar çıkacak, benim avukatın dediğine göre ,yani sona geldik, kendimi çok garip hissediyorum, kendisi gelmiyor zaten duruşmalara (farklı sehirde) Ya da bu 10 aylık süreçte ne aradı ne sordu, ya da nasıl yapıcaagiz bu durumu diye konuşmadık,anlaşmak için aradığımda ya da mesaj attığımda yanıtsız kaldı, o kadar çok yoruldum ki ,belki de belirsizlikler beni çok yordu ,neticelendirememek beni yordu, karar çıkmasını bitmesini istemiyormuydun diyorum,ama yine de sona geldik diye kendimi tuhaf hissediyorum ve yarın tek gitmek istiyorum,annem babam üzülüyor beni yalnız bırakma taraftarı değiller ama güçlü durup tek gitmek istiyorum, öle kendimi daha iyi hissedecem sanki,sizlerle de paylaşmak istedim belki içimi dökmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?