Merhaba Kk,az çok konularımı biliyorsunuz, zaten burada da artık çoğu arkadaşın konusuna yorum yaparak konumdan bahsediyorum,artık ne kadar dolduysam bu 3 yıllık kadar evlilikte (çocuk yok),herkesin kötü giden evliliğinde ya da olumsuzlukta kendi yaşadığım evlilikten kesitler görüyorum, belki de içimde ki kırgınlığı, öfkeyi sizinle dertleserek atıyorum,benim eski eş de böyleydi, ben de bunları yaşadım diye ,eylül ayının sonunda ailemin yanında kaldım ve geri dönmedim,kasım ayında da süreci başlattım,ve artık yarın karar çıkacak, benim avukatın dediğine göre ,yani sona geldik, kendimi çok garip hissediyorum, kendisi gelmiyor zaten duruşmalara (farklı sehirde) Ya da bu 10 aylık süreçte ne aradı ne sordu, ya da nasıl yapıcaagiz bu durumu diye konuşmadık,anlaşmak için aradığımda ya da mesaj attığımda yanıtsız kaldı, o kadar çok yoruldum ki ,belki de belirsizlikler beni çok yordu ,neticelendirememek beni yordu, karar çıkmasını bitmesini istemiyormuydun diyorum,ama yine de sona geldik diye kendimi tuhaf hissediyorum ve yarın tek gitmek istiyorum,annem babam üzülüyor beni yalnız bırakma taraftarı değiller ama güçlü durup tek gitmek istiyorum, öle kendimi daha iyi hissedecem sanki,sizlerle de paylaşmak istedim belki içimi dökmek istedim.