Yarınki boşanmam davam hk.

Bende aynı sorunlari yasadim hatta daha kotu seyler insan biran once bosanmak istiyo ama bi yanida istemiyo mahkemeler falan bunlar insanı duygusal yapiyo sen ilerine bak cocukta yokmus hayatini bastan kur dunya onun ustune kurulu degil mahkemeye git ve başin dik çık ordan hersey gönlunce olsun elbet uzuluceksn ama bunlar gecici sana deger vermeyen biriyle yıllarinı heba etme derim ..

Çok tsk ederim.,perşembe günü bitti zatn,umrunda bile olmadım ki hiç,leş hayatında ne yapıyorsa yapsın artık .

Emin ol okadar pisman olcakki sen herxaman dik dur şurda kac sene daha yaşıycaz bu hayat üzüntuyle gecmez sevindim kurtulmussun umarım bundan sonraki hayatın istedigin gibi olur

Canım benim o dava bittiğinde asıl rahatlayacaksın. 10 aydır ayrıymışsınız zaten zor zamanları geride burakmışsınız. Ben de davaya sadece kız kardeşimle gitmiştim. O son söz söylendi nasıl hafifledim anlatamam. Binlerce kez şükürler olsun ki boşanmak diye bir şey var.

Eylülde bir yıl olcakti ayrı yaşıyorduk zaten, hukuki boyutu bekliyorduk,bekarlık hayatına alismistim zaten,o yüzden değişen bisey olmadı ki benim için, resmileşti,kafam rahatladı,6 ay sonra dün mahkemeye geldiğinde gördüm,işin ucunda tazminat var ya koşa koşa ona itiraz etmeye gelmiş, çıkan karara ,insanları ayrılırken taniyorsun işte...

Tazminatı kazandınız mı?

Umarım çabucak kurtulursun canım. Çirkin yüzünü görüyorsun sana kolaylık sağlıyor bu durum. Oh iyi ki kurtuluyorum diyorsun.

Canlarım benim Allah yardımcınız olsun hep yanınızdayım Niğde de olupta dertleşmek isteyen varsa her zaman Bi mesaj yanınızdayım 21 yaşındayım bende çok çektim bu koca kişisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…