Yarınki boşanmam davam hk.

insaAllah hakkinizi geri alirsiniz, o yasatilan duygu asla hafizadan silinmiyor. Ben silemiyorum. Dusundukce alt ust oluyorum.

Haberim yok ki gelmez heralde yine, haber alma durumum yok ,ben kendi kendime gidip geliyorum durusmalara
Ailenin gelmesi iyi olur, arkan olduğunu bilsin. Gelmese de avukatından haber alabilir. Ohhh çeker yalnız geldiğin için. Sahip çıkmıyor ailen sanar.

Niye evlenmiş ki ?
Boşanmakta haklısın zaten babasıda karektersizmiş

benim de çekişmeli açıldı, bulunduğum şehirde duruşma günleri en fazla 1 ay aralıklarla verildi, pandemi döneminde 2 duruşmada ertelendi ,yoksa belki daha erken biterdi ,ziynet eşyaları da ayrı dosyada görülecekmis, o kısım nasıl olacak o kadarını bilmiyorum.
[/QUOTE]
Zoynet esyalari icin takı davasi aciliyor. Dugun cd sink ya da dugun fotografini veriyorsunuz. Bilir kisi kac altininiz oldugunu tespit ediyor. Taki davasi daha kisa surede bitiyor. Bilir kisinin tespitinden sonra karara baglanir.

Zoynet esyalari icin takı davasi aciliyor. Dugun cd sink ya da dugun fotografini veriyorsunuz. Bilir kisi kac altininiz oldugunu tespit ediyor. Taki davasi daha kisa surede bitiyor. Bilir kisinin tespitinden sonra karara baglanir.
[/QUOTE]

Mal paylaşımının içinde olmuyor mu bu ziynet eşyaları da ?
Onun için de ayrı bir dava mı açılıyor

Mal paylaşımının içinde olmuyor mu bu ziynet eşyaları da ?
Onun için de ayrı bir dava mı açılıyor
[/QUOTE]
Benim bosanma davasinda taki davasi ayri acilmisti. Sizinkinde mal paylasimda olabilir bilmiyorum, avukatiniz bilir. Biz de uc dava acildi. Bosanma, taki ve mal paylasimi.

Biz konuşmuyoruz, takip bile etmiyor,katılmıyor duruşmalara,ben de mesajların ekran görüntüsünü verdim delil olarak
WhatsApp mesajları kabul ediliyor mu? Benimki de çocukları mağdur ettiğini, eve para bırakmadığını bugün WhatsApp mesajıyla kabul etmiş oldu. Mahkemeye sunabilir miyim?

Sözde bana laf yetiştirecekti:) ben "eve para bırakmıyorsun, çocukların ayakkabıları yırtık" vs yazdım. O da "sen haketmiyorsun, babandan iste" gibi şeyler yazmış. Böylece kabul etmiş oldu.
Ajahahhahahahahaha ya şu an neşem yerine geldi. Öfff içim şişmişti şurda. Nasıl bir hata ettiğinin farkında mı acaba şu an?

Ajahahhahahahahaha ya şu an neşem yerine geldi. Öfff içim şişmişti şurda. Nasıl bir hata ettiğinin farkında mı acaba şu an?
Farkında değil. ben de kaç saattir sırıtıp duruyorum:) avukatıma da yollamıştım. O da şimdi "mahkemeye sunacağız" yazmış. buna çok ihtiyacım vardı. Biraz daha deşeyim, bakalım daha ne inciler dökülecek

Konunu bölük pörçük okumuştum. Hani seri katillerin yakalanmadan önce son anları var ya, aynı öyle olmuş. Son zamanlarında kendilerini haşa ilah gibi hissediyorlar hani '' Gücüm herşeyin üstünde, istediğimi yaparım kimse bana dokunamaz. '' kafasına erişip akabinde ölümcül bir hata yapıp enseleniveriyorlar. O aklıma geldi.

Allah büyük. Bir yerden ele veriyor. Bir de uyguladığı şiddet hakkında da böyle cesur mesajlar alabilirsem benden mutlusu yok:) gerçi hem darp raporum hem 4 tane videom var ama fazla delil göz çıkarmaz

Ben benii aldattiginin whatsp konuşmalarının bi kısmını telime çekmiştim,onu koymuştuk dosyaya,kabul oluyor Evet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…