Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gözüküyorAdama bağlı 38 büyük değil bence ama sen küçüksün
Muhtemelen o senin gittiğin yollardan iki kez döndü
Öğrenmedim daha burcunu öğrenirim konusuruz buradaBurcu ne?
Ikizler mi Basak mi yoksa baska biri mi.![]()
Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değilBence çok Ben 7 yaşı bile reddetmiştim Evlenmemiş genç tertemiz bi kızın boşanmış
40 ında adamla ne işi var bunu mu hakediyosunuz siz 40 yaşına geldiğinizde genç bakımlı bi kadın olduğunuzda 53 yaşında birini mi görmek istersiniz yanınızda Siz o kocaman adam için bi piyangosunuz Kendinizi harcatmayın sakın
Bu dorduncu oldu. Hadi hayirlisi.Öyle gözüküyor
Öğrenmedim daha burcunu öğrenirim konusuruz burada![]()
Bu adam fazla olgunlaşmış bence ama...Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil
Lütfen yazın, nasıl tanıstınız kac yasında tanıstınız o kac dogumlu siz kc dogumlusunuz?Eşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...
Şu an emin degilimHayata bakış açılarınız uyuyor mu ?
O zaman 2 kere düşün.Şu an emin degilim
Ben 1995 eşim 1978 doğumlu.Lütfen yazın, nasıl tanıstınız kac yasında tanıstınız o kac dogumlu siz kc dogumlusunuz?
Allah mesut etsin, hangi yıl tanıstınız hangi yıl evlendiniz ? Hangi yılda cocukların dogdu ?Ben 1995 eşim 1978 doğumlu.
Otelde çalışırken ablası gördü beğendi eşime söylemiş. Sosyal ağlardan ekledi.
Çok yazdı. Yaşı korkuttu. Çok düşündüm.
Ama bakım fikirler uyuşuyor. Herşey güzel.
Gezmeyi benim gibi seviyor eğlenceli v.s
Çok aşık olduk,evlendik 2’de çocuk yaptık
Hala çok aşığım![]()
30 u geçme sen benceBugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Yaşıtlarımda olgun değil, hem de daha gençlere bakıyorlarAhh ahh
Olmaz o is kac hemen uzaklas
6-7 sene kafasi bembeyaz olacak gobegide iyice one gidecek kareli gomlegi kolunun altinda gazete evinin yolunu tutacak
Genclere yonel sen bosver
Ben 38 yasindayim evliyim.Bence çok Ben 7 yaşı bile reddetmiştim Evlenmemiş genç tertemiz bi kızın boşanmış
40 ında adamla ne işi var bunu mu hakediyosunuz siz 40 yaşına geldiğinizde genç bakımlı bi kadın olduğunuzda 53 yaşında birini mi görmek istersiniz yanınızda Siz o kocaman adam için bi piyangosunuz Kendinizi harcatmayın sakın