Yaş farkı

Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.

Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
valla eşimle aramızda 9 yaş var 6 yıllık evliyiz ve cook mutluyuz çok şükür:nazar: ama gel gör ki eşim zaman geçtikçe kompleks yapıyor açıkçası ben 40 olacam sen daha şu yaşta olacan,sonra begenmeyecen belki de beni,ama yinede kadın erkekten çabuk yaslanirmis senle ayni yaşta gibi dururuz belki de,hiç dedin mi daha genç olsaydı diye yada dermisin diyor.yada cinsel sıkıntımız olduğunda senin daha kanın kayniyor olacak sonuçta isteyeceksin ama bende iş olmazsa pişman olur musun, bilmem ne tarzı abarta abarta, saçma sapan bı suru canımizı sıkacak şeyler düşünüp söylüyor.sende evlenirsin, senin kocanda komplekse girer, ne düşünürsün o an? ben çok mutluyum elhamdülillah çok şükür rabbim bozmasın:nazar:.ki 9 yaşta çok çok abartılacak bı yaş degil bence sadece eşim sorun ediyor o kadar:işsiz:

Kiisiye göre degisir . Adam yaşını gösteriyor mu?yaşı yaşam tarzını nur kadar etkiliyor? Biz evlendigimizde ben 24 eşim 36 yaşındaydı. Daha once evlenmiş bosanmiisti.Yaşını göstermiyor. Fikirlerimiz uyuyor. Önemli olan bunlar bence. Adam yasitindir gözü disardadir kişiliği bozuktur ne kıymeti kaldı?

Bence fazla. Bende 25 yaşındayım ama e8 yaşında birine o gözle bakamam diye dusunuyorum. Ama yine de bir deneyin bir süre konuşun görüşün isterseniz zaten hemen yarın evleneceksiniz diye bir şey yok ki. Bakarsınız çok iyi anlasırsınız.

Yaşıtlarım olgun değiller, kendilerinden küçüklerle ilgileniyorlar dedin - tanıştığın senden büyük olan adam da kendinden küçüklerle ilgileniyolar sanırım. Peki olgun mu ? V venomfish

Bana çok geldi. Başından bir evlilik geçmiş üstelik adam hayatta sizden tecrübe olarak çok ilerde.

Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.

Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Gelin sizi abimle baş göz edelim. 33 yaşında, Yengeç burcu.

Not: Espri yapıyorum lütfen yanlış anlamayın.

Ahh ahh

Olmaz o is kac hemen uzaklas

6-7 sene kafasi bembeyaz olacak gobegide iyice one gidecek kareli gomlegi kolunun altinda gazete evinin yolunu tutacak

Genclere yonel sen bosver
Bu konuda size katılmıyorum.
Saç beyaz olunca noluyor?
Eşim 53 yaşında aramızda 8 yaş fark var,
resmî olarak emekli olmasına hala aktif çalışıyor,hem bir eğitim kurumunda part-time matematik dersine giriyor,hem özel ders veriyor,hem de yayınevine soru yazıyor,
göbeği de yok ayrıca gayet fit.
Kısacası bu genellemeler herkes için geçerli değil.

Ahh ahh

Olmaz o is kac hemen uzaklas

6-7 sene kafasi bembeyaz olacak gobegide iyice one gidecek kareli gomlegi kolunun altinda gazete evinin yolunu tutacak

Genclere yonel sen bosver
Ben esimden buyugum ama esimin gobek aldi basini gidiyor saclarida irsi olarak beyazlamaya taa 6 yil once sevgiliyken baslamisti benim tek beyazim yok..
Dediginiz yasla degil bazen genlerle bazen kendine bakimla alakali Bir durum

ayyyy sakın. saçmalama. ne işin var. tut ki oldu bu iş siz evlenene kadar adam 40 olur.
performans hesabını da yapmak lazım. :D :D .

Yaşıtım olan erkeklerde ciddi degil, çoğu daha gençlere bakıyor yaşıtım olan erkekler, bir de yaşıtım olan erkekler olgun değil
Bu tuhaflık nereden çıktı anlamadım gerçekten yaşıtlarınız neden daha küçük bakıyor ki? Yani 28-29 yaşındaki tipler 20 yaşında kız mı bakıyor? Hem bu bakmak da nedir böyle? Sevmeden kimseyle evlenmeyin.

Ben yaşla aşk ve kişiliklerin uyuşmasının bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Burdaki yorumları hayretle okudum 38 yaşın nesi orta yaş. Tarkan 46 yaşında mesela.
Doğru dediniz, 38 orta yaşsa 45 yaşındaki ben,örtün ki ölem.
Gömdü millet bizi resmen,üstümüze toprak atılacak bir de.

Back
X