Yaş farkı

Yaş farkı çok fazla.
2 sene sonra 40.
E daha baba olacak?

Sen daha çok gençsin,hiç evlenmemiş yaşı yaşına yakın adam mı yok, bence vakit harcama, o da yoluna baksın.

Ben yaş meselesine çok takılmıyorum önemli olan kafa düşünce yapısı hayata bakış açısı vs. Bi insan evlenmiş ayrılmış da olabilir bi çok doğal bisey saçma buluyorum yok sen evlenmedin o evlendi ayrildi gibi muhabbetleri hii cocugu olurdu o ayri cunku sorumluluk fedakarlik ister o kismi o yuzden ayrica her zaman 1 2 de olsa erkegin bayandan buyuk olmasi taraftariyim cunku beyler bayanlara kiyasla gec olgunlasiyor anlasabiliyosaniz ortada karsilikli saygi sevgi varsa kalpler bir ise beden olmasın derim ?.?

Yas farkında birsey yokta adam evlenmek istiyor mu mühim olan o. Simdi o isleri bitirmis etmis bir adam biraz cakal olabilir,yaşı kaç olursa olsun.
Yoksa 15 yada kadar bisey yok. Hatta 17 falanda olur sanki.
Adam nasil bir tip ?

Hayırlısı olsun canım hakkında :)
Önemli olan anlaşmak zaten :)
Dogru söylüyorsun canim :) amin hepimiz hakkinda hayırlısı olsun insallah . Benim annem babam kızardı ama boyle konusunca sen paragozsun derlerdi oysa alakasi yok sanki her patron ya da her esnaf zengin mi.

Dogru söylüyorsun canim :) amin hepimiz hakkinda hayırlısı olsun insallah . Benim annem babam kızardı ama boyle konusunca sen paragozsun derlerdi oysa alakasi yok sanki her patron ya da her esnaf zengin mi.
Ama senin eşinin durumu iyi galiba ;)
Nasıl tanıştınız esnaf falan Mı ?

Ama senin eşinin durumu iyi galiba :KK66:
Nasıl tanıştınız esnaf falan Mı ?
Cok şükür canim. Evet durum iyi. Arkadas ortaminda tanistik ortak arkadasimiz vardi bir araya geldik beni gorur gormez vurulmus deliganlı eşim :KK70:
Esnaf degil e ticaret web tasarim uluslararasi isler yapıyor home ofis çalışıyor ama gecen dukkan bakmış bana ofis mobilyasi baksana falan dedi ohh sevindim butun gun evde çünkü:halay: onun harici baska yatirimlarida var finansal falan bilmiyorum garip bir kisilik:deli:kurnaz bende çalışıyorum :bicak: ama bende dukkan acmak istiyorum da su ara devir biraz kötü

Cok şükür canim. Evet durum iyi. Arkadas ortaminda tanistik ortak arkadasimiz vardi bir araya geldik beni gorur gormez vurulmus deliganlı eşim :KK70:
Esnaf degil e ticaret web tasarim uluslararasi isler yapıyor home ofis çalışıyor ama gecen dukkan bakmış bana ofis mobilyasi baksana falan dedi ohh sevindim butun gun evde çünkü:halay: onun harici baska yatirimlarida var finansal falan bilmiyorum garip bir kisilik:deli:kurnaz bende çalışıyorum :bicak: ama bende dukkan acmak istiyorum da su ara devir biraz kötü
Iyi bari muhasebeci ihtiyacınız olursa ben buradayım :)))

Home ofis çalışmak guzel ya ama Erkeğin hep evde olması sıkar insanı :(

Web tasarım işinde iyi para var son zamanlarda herkes ona kaynaya başladı :) Allah bereket versin eşine de

Iyi bari muhasebeci ihtiyacınız olursa ben buradayım :)))

Home ofis çalışmak guzel ya ama Erkeğin hep evde olması sıkar insanı :KK43:

Web tasarım işinde iyi para var son zamanlarda herkes ona kaynaya başladı :) Allah bereket versin eşine de
Tesekkur ederim canim Allah razı olsun. Erkegin evde olmasi kotu aynen mesela suanda da evde ben kaccam ama kizkardesimle gezmeye. :)
Muhasebe zor mu bir ara dukkanim vardi kasa defterini ben ayarliyordum ama zorlanıodum bazen

Tesekkur ederim canim Allah razı olsun. Erkegin evde olmasi kotu aynen mesela suanda da evde ben kaccam ama kizkardesimle gezmeye. :)
Muhasebe zor mu bir ara dukkanim vardi kasa defterini ben ayarliyordum ama zorlanıodum bazen
Bazı işlemler Karışık ama küçük bi Dükkan olursa hep aynı işlemler olur çok Karmaşık olmaz :)
Iyi gezmeler :))

Eşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...
Aynen yaş farkımız var ve coooook mutluyuz ufak tefek seyler her evlılıkte oluyo adam arızaysa 2*yas 20*yas farketmez bence

Eşimle aramda 19 yaş var ben 24 o 43 yaşında eğer ben evlenince hayatım monoton geçsin gezmek tozma değil derdim diyorsan görüş ben görüştüm yeni bı beş aylik bebeğim var çoksa mutluyum..kayınvalide sorunu hariç tabi

Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.

Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Eğer yaşını çok göstermiyorsa anlaşabiliyorsanız bence olur . Tabi yanınada yakıştırabiliyosan . Bence mantığınla hareket et.

Eşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...
Ne güzel mutluluğunuz daim olsun ben hiç evlenmedim ama evlenecek olsam tercihim benden yaşça büyük erkeklerden yana olur onlar kadının kıymetini daha iyi biliyor ve her konuda çok tecrübeliler kendi yaşıtlarım çocuk gibi geliyor bana umarım sizin ki gibi mutlu bir evlilikte bana nasip olur

Back
X