Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bekarken böyle huylarim vardı. Bir de ben meslegi öğretmen doktor muhendisse de istemezdim. Ah gencligimmmmmBenim bir kız arkadasım kendinden 2 yas Küçüğü erkek büyük Olmalı diye her yönüyle anlaştığı halde reddetmiş.
Niye meslek seçiyordun :)Benim de bekarken böyle huylarim vardı. Bir de ben meslegi öğretmen doktor muhendisse de istemezdim. Ah gencligimmmmm
Aslında mesele meslek değil bir baskasinin yanında çalışıyor diye. Kendi isinin patronu olsun az kazansa da olur diyordum. Oyle oyle kimlere yol verdim esimle evlendim . Kendi isini yapiyor :)Niye meslek seçiyordun :)
Hayırlısı olsun canım hakkında :)Aslında mesele meslek değil bir baskasinin yanında çalışıyor diye. Kendi isinin patronu olsun az kazansa da olur diyordum. Oyle oyle kimlere yol verdim esimle evlendim . Kendi isini yapiyor :)
Dogru söylüyorsun canim :) amin hepimiz hakkinda hayırlısı olsun insallah . Benim annem babam kızardı ama boyle konusunca sen paragozsun derlerdi oysa alakasi yok sanki her patron ya da her esnaf zengin mi.Hayırlısı olsun canım hakkında :)
Önemli olan anlaşmak zaten :)
Ama senin eşinin durumu iyi galibaDogru söylüyorsun canim :) amin hepimiz hakkinda hayırlısı olsun insallah . Benim annem babam kızardı ama boyle konusunca sen paragozsun derlerdi oysa alakasi yok sanki her patron ya da her esnaf zengin mi.
Cok şükür canim. Evet durum iyi. Arkadas ortaminda tanistik ortak arkadasimiz vardi bir araya geldik beni gorur gormez vurulmus deliganlı eşimAma senin eşinin durumu iyi galiba![]()
Nasıl tanıştınız esnaf falan Mı ?
Iyi bari muhasebeci ihtiyacınız olursa ben buradayım :)))Cok şükür canim. Evet durum iyi. Arkadas ortaminda tanistik ortak arkadasimiz vardi bir araya geldik beni gorur gormez vurulmus deliganlı eşim
Esnaf degil e ticaret web tasarim uluslararasi isler yapıyor home ofis çalışıyor ama gecen dukkan bakmış bana ofis mobilyasi baksana falan dedi ohh sevindim butun gun evde çünküonun harici baska yatirimlarida var finansal falan bilmiyorum garip bir kisilik
kurnaz bende çalışıyorum
ama bende dukkan acmak istiyorum da su ara devir biraz kötü
Tesekkur ederim canim Allah razı olsun. Erkegin evde olmasi kotu aynen mesela suanda da evde ben kaccam ama kizkardesimle gezmeye. :)Iyi bari muhasebeci ihtiyacınız olursa ben buradayım :)))
Home ofis çalışmak guzel ya ama Erkeğin hep evde olması sıkar insanı![]()
Web tasarım işinde iyi para var son zamanlarda herkes ona kaynaya başladı :) Allah bereket versin eşine de
Bazı işlemler Karışık ama küçük bi Dükkan olursa hep aynı işlemler olur çok Karmaşık olmaz :)Tesekkur ederim canim Allah razı olsun. Erkegin evde olmasi kotu aynen mesela suanda da evde ben kaccam ama kizkardesimle gezmeye. :)
Muhasebe zor mu bir ara dukkanim vardi kasa defterini ben ayarliyordum ama zorlanıodum bazen
Aynen yaş farkımız var ve coooook mutluyuz ufak tefek seyler her evlılıkte oluyo adam arızaysa 2*yas 20*yas farketmez benceEşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...
Aynen yaş farkımız var ve coooook mutluyuz ufak tefek seyler her evlılıkte oluyo adam arızaysa 2*yas 20*yas farketmez bence
Eğer yaşını çok göstermiyorsa anlaşabiliyorsanız bence olur . Tabi yanınada yakıştırabiliyosan . Bence mantığınla hareket et.Bugun biriyle görüştüm, 38 yaşında 1980 doğumlu benden 13 yaş büyük, daha önce boşanmış, çocuğu yok. Gayet hoş biri, Ben 25 yaşındayım. Kafam çok karışık, ne desem bilemiyorum.
Siz ne diyorsunuz oluru var mı bu işin? Yaş farkı sorun olur mu ?
Ne güzel mutluluğunuz daim olsun ben hiç evlenmedim ama evlenecek olsam tercihim benden yaşça büyük erkeklerden yana olur onlar kadının kıymetini daha iyi biliyor ve her konuda çok tecrübeliler kendi yaşıtlarım çocuk gibi geliyor bana umarım sizin ki gibi mutlu bir evlilikte bana nasip olurEşimle aramızda 17 yaş var..
Evlenmiş boşanmış(yargılamak bana düşmez hayat bu olabilir dedim)
Çok mutluyuz çok şükür...