- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
- Konu Sahibi Kepler-452b
-
bense babam yaşında birine aşık oldum.
ne güzel söyledin. onun isteklerine yetişemem hayata bakış açıcı farklıdır elbette. peki nası unutabilirimAranızda yaş değil ömür farkı var.... İlerde çok pişman olursun..Yaşın çok genç çünkü....
ne güzel söyledin. onun isteklerine yetişemem hayata bakış açıcı farklıdır elbette. peki nası unutabilirim
bilmedigim halde kendimi evli olmamasından çok, evli olduguna inandırmaya çalışıyorum ki hislerimden vazgeçeyim diye
walla canım benim de ünideyken bir kaç hocam yüzük takmıyorlardı evli olsalardı...bazı hocalar kendilerini aşmış oluyolar yurtdışında falan da yaşadıkları için yüzükmüş falan önem vermiyebiliyorlar...diyelim bekar... hmmm sen ne kadar olgun olduğunu düşünsen de iister istemez yaşının getirdiği bir tecrübe eksikliğin var hayatta...hem tecrübe olarak, hem entellektüel birikim olarak hem de hayata bakış olarak birbirinize denk olmayacağınızı düşünüyorum... eğer anlattığın kadar "cool" biriyse zaten senin ilgine bir öpretmene hocaya olan hayranlık olarak bakacaktır... ama işin bir de diğer boyutu var...biliyosun bazı üni hocaları çok çapkın oluyolar genç kızların ilgisi onların hoşuna gidiyo...onlarda gençliklerinde akademik telaş yüzünden yaşamadıklarını öğrencileriye yaşamak istiyorlar...güzel kızdan ilgi gördüler mi dayanamıyolar... ama zaten bu şekilde bir adamsa sana ondan hayır gelmez bir süre seninle vakit geçirir gezer tozar sonra sen aşık olmuşluğunla bağlanmışlığınla kalırsın...benim düşüncem...
arada yaş farkı olup da mutlu olan insanlar var. mesela, Belçim ile Yılmaz Erdoğan gibi...
Neyse kızlar ben de zaten hislerimden rahatsızlık duydugum için size danışmak istedim, bende böyle bişey hissetmek istemiyorum ama keşke aşk sadece ''aklın'' işi olsaydı. :)
İnş. evlidir de o zaman bu defteri kapatmak benim için daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?