o çiçek benim işte papoşşşşş:)))) bu arad hiç belirtim yok hala milletin çoktan başladı
evet bekliorum başaks çünkü ilerde resim göstercem size bakalım tutacakmı?
Allah hayırlara çıkarsın canıminşallah canım
evet bi arkadaş var üçüzleri var onların yeni yürümeye başladığı zamanlardaki hallerini gördüm havuzda falan yüzüyorlardı sonra bir demet kucağımda çiçek vardı hayırlara çıksın inşallah
ayyyyyyyyy İNŞALLAH ya kıslar İNŞALLAH bi hamiş oluuumhep dua etcem sizleree
İnşallahhhhhhh sağlıkla, hayırlaacaba çileği gerçekten istiyonmu yoksa hamilelik nazımı yapıyon
birini sana yordum canım inşallah olur
belirti arama boşver kafayı yersin
allah hayırlara çıkarsın canım
Inşallah kuzum papatyam benim en çok sevdiğim çiçektir papatya
Inşallah tutunacak bebişlerin kıssss
acaba çileği gerçekten istiyonmu yoksa hamilelik nazımı yapıyon
bende çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi olur
selamlar
başak
nikolay
yeşil
papatya
ya başaks sayılmas söle esmermi, sarışınmı nslım işte kısmıycam ya tip karakter analis et beni boya beni hadiiiiiiiiii
2 güne bi dolum oluyor zaten pillerde :) kıs ilk günler zor geçiyor gerçekten hep mide bulantısı oluyor halsizlik ondan
düşecek tabi koca kafalı kocam ev bilem süpürüyor balkon yıkıyor soğan doğruyor bana çilek getiriyor hergün canım istiyoda
a.selam nazomseni seviyorummmmm
kıs başak bana güzel bi bebiş avatarı bul yaa ben bulammadım resim koycam hade şekerim hareketli olsun böle
selam kızlar test sonucumu merak edenler vardı
sonuç malesef ki negatif hcg değerim 1.20 çıktı ve yarın günüm geçeli tam 1 hafta olacak
haftasonuna kadar olmazsam yine doktora gidicem allahım bu nasıl bişey anlamadım
kengimi çok tuhaf hissediyorum
böle iştee
tamam canım biri senin biri de myhoşun biride saranın olsun şu sıra beklemede başkası varmıydı acaba
bide 1.90 mı boyda
10:40 da uyandım kalktım hemen kahvaltı hazırladım misafir burdayken 10 da 10:30 da kalktığım için alışkanlık oldu öyle devam ediyor
olsun annnemmmmm beee üzülme tühh yaaaaa keşke gecikmese şu adetler.
hamile değilsek tam gününde gelsin arkadaşım yaaaaa sonra umutlanıyor insannnn
ben neden 2. sıradayım bilemedim yani
selam kızlar test sonucumu merak edenler vardı
sonuç malesef ki negatif hcg değerim 1.20 çıktı ve yarın günüm geçeli tam 1 hafta olacak
haftasonuna kadar olmazsam yine doktora gidicem allahım bu nasıl bişey anlamadım
kengimi çok tuhaf hissediyorum
böle iştee
ayyyyyyyy kötü alışkanlıklardan uzak dur nazom yaaaaa
bende bugün 10buçukta kalktım erken den ufffffff kötü oluyooooo
hamile değilim diye üzülmüyorum başağım yaa ilk kez böyle uzadı
ciddi bişey vardır diye üzülüyorum allahım sağlık versin önce kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil
iyi bak 2. sıradamısın 1. sıradaki yazan selamlar isim yok yani senide bi memnun edemedim
olsun canım ya inşallah yakındır bebeğinin senle olması kötü bişey olmasında
sonra yine alışırım zaten geç kalkmaya ama eşime kahvaltı hazırlıyım diye uyumamaya çalışıyorum
naz yapıyom iştee napiyim. ama slmlar yerine beni yazaydın.
benm altıma slmlar yazaydın daha iyiydi
eşine kahvaltı hazırlayamıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?