Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız adaşımmm 3 ay sonra nolcak rahatlıycan mı inşallah kuzum biz de özlüyos hamişleriiiii

tam bi pilli bebek oldunuz haaa hemen bitiyo pilinizzzz
öyle diyolar tecrübeliler tatlım 3 aydan sonra biraz daha rahatlıyomuşsun Allah o günleride nasip eder inşallahhh
kıs ilahi pilli bebek olduk hakkatten ksel napıyo acep oda benim gibimmi oldu aceba:44:
o küçük işte dimi ama oda olur sen yinede druna bi danış canım ama bilirim o baş dönmelerini ne fenadır sor drunada rahatla bari vajinal derse baş dönmen geçer bak ben günde 3 defa 200 mg sini kullanıyorum baş dönmesi olmuyor
başakcım hoş geldin canım yeşilim 9 haftalıkken daha iyi herşeyi belli olur küçügün çok mutluluk veriyo insana ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin.

ayy evet bakmıştım 9 haftlık bebeiş videosuna inşallah Allah nasip eder görürüm bebişimi daha belirgin

Allah hayra çıkarsın diyerek başlarız ve ”rüyam da üçüz bebek gördüm” acaba rüyada üçüz bebek görmek ne demekdir, merak ediyorsanız;

Sevgili Melek’ler; rüyada üçüz bebek görmek, büyük bir kısmet yada büyük ve bol bol ardı ardına kısmet alacakdır demekdir.

başka biryerdede böyle yazıyor...

Hayatınız boyunca çok istediğiniz üç şey için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ama bunlar emek isteyen ve zamana bağlı şeyler

hadi hayırlısı bakalım inşallah istediğim 3 şey olur

kjızlar ben dolunayı merak ediyorum dün akşam ne yaptı acaba kocasıyla :26::26::26::26::26::26::26:

dolunay bence bugün işe gelmedi yoksa girerdi buraya

işe de neden gelmedi çünkü benceeee 2. balayı oldu sanırsam

inşallahhh

öyle diyolar tecrübeliler tatlım 3 aydan sonra biraz daha rahatlıyomuşsun Allah o günleride nasip eder inşallahhh
kıs ilahi pilli bebek olduk hakkatten ksel napıyo acep oda benim gibimmi oldu aceba:44:

kselde gelmiyor iki gündür pilini dolduramadı heralde

inşallah nasip eder cnmm kucağına da alırsın.

eşin neler yapıyor üzerine düşüyormu

hayır olsun nazoşum kıs sen yine bebiş gördün yine birileiri hamişmi olacak yoksam kesin PAPATYA dır üçüz doğuracak
inşallah dileklerin isteklerin olur nazoşum

ay biri benim onların ben öle yorumluycam, diğer ikiside yazınki tüp bebişinden bence
kafayı buldu hatun

hem de nsll anlatamam evet ya ben akşam deneyim bu vajen olayını hele ikisi akşam aynı anda uçuorum yani o kadarrrrr

inşalllahhhhhhh şekerimmmmmmmm

napıyon nazooooooooooooo kaçta kalktın

hayır olsun nazoşum kıs sen yine bebiş gördün yine birileiri hamişmi olacak yoksam kesin PAPATYA dır üçüz doğuracak

inşallah canım
evet bi arkadaş var üçüzleri var onların yeni yürümeye başladığı zamanlardaki hallerini gördüm havuzda falan yüzüyorlardı sonra bir demet kucağımda çiçek vardı hayırlara çıksın inşallah

bende çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi olur

selamlar
başak
nikolay
yeşil
papatya

ayyyyyyyyy İNŞALLAH ya kıslar İNŞALLAH bi hamiş oluuum hep dua etcem sizleree
tabiiiiii cnm hep söylüyorum burdaki hatunlar hep benm hayalimde 90 60 90 fıstık çıtır hatunlarrrrrrrr

ya başaks sayılmas söle esmermi, sarışınmı nslım işte kısmıycam ya tip karakter analis et beni boya beni hadiiiiiiiiii

kselde gelmiyor iki gündür pilini dolduramadı heralde

inşallah nasip eder cnmm kucağına da alırsın.

eşin neler yapıyor üzerine düşüyormu
2 güne bi dolum oluyor zaten pillerde :) kıs ilk günler zor geçiyor gerçekten hep mide bulantısı oluyor halsizlik ondan
düşecek tabi koca kafalı kocam ev bilem süpürüyor balkon yıkıyor soğan doğruyor bana çilek getiriyor hergün canım istiyoda

bende çok merak ediyorum inşallah dediğin gibi olur

selamlar
başak
nikolay
yeşil
papatya
a.selam nazom seni seviyorummmmm

aminnnn hayırlara çıksın İNŞALLAAAHHHHHHHHHH. hadi birini bana yor bari ya

ay biri benim onların ben öle yorumluycam, diğer ikiside yazınki tüp bebişinden bence
hem de nsll anlatamam evet ya ben akşam deneyim bu vajen olayını hele ikisi akşam aynı anda uçuorum yani o kadarrrrr

tamam canım biri senin biri de myhoşun biride saranın olsun şu sıra beklemede başkası varmıydı acaba

tabiiiiii cnm hep söylüyorum burdaki hatunlar hep benm hayalimde 90 60 90 fıstık çıtır hatunlarrrrrrrr

bide 1.90 mı boyda

inşalllahhhhhhh şekerimmmmmmmm

napıyon nazooooooooooooo kaçta kalktın

10:40 da uyandım kalktım hemen kahvaltı hazırladım misafir burdayken 10 da 10:30 da kalktığım için alışkanlık oldu öyle devam ediyor

o çiçek benim işte papoşşşşş:)))) bu arad hiç belirtim yok hala milletin çoktan başladı

evet bekliorum başaks çünkü ilerde resim göstercem size bakalım tutacakmı?

acaba çileği gerçekten istiyonmu yoksa hamilelik nazımı yapıyon

aminnnn hayırlara çıksın İNŞALLAAAHHHHHHHHHH. hadi birini bana yor bari ya

birini sana yordum canım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…