Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başağım çıtır hatunum napıyon kıs özledim seni benim akşamları pilim erken bitiyor kuzum gelemiyom şu 3 ayı atlatayım daha iyi olacam inşallahh

100mg. ay akşam 1 tanesini deneyim ama benim kesin dışarı doğru geri gider beni vajin biraz alengirli tavırlar sergiler ama bu baş dönmesi varya wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dünya dönüo yani bişey olmaz dimi ay bide nsl uyku geldi yine tatlı tatlı. başakscım ya hep sarhoşluma geliosun ben birasdan yolcu bayılcam

başağım çıtır hatunum napıyon kıs özledim seni benim akşamları pilim erken bitiyor kuzum gelemiyom şu 3 ayı atlatayım daha iyi olacam inşallahh

kız adaşımmm 3 ay sonra nolcak rahatlıycan mı inşallah kuzum biz de özlüyos hamişleriiiii

tam bi pilli bebek oldunuz haaa hemen bitiyo pilinizzzz

söz konusu hatunlarım olunca gözüm dönüyoo

keserim de yerim de parçalarım da siziiii kimse alamaz bendennnnn

ama merak etme paylaşımı yaptıkk semiyle etin benim kemiği semi nin

nasıl olsa et sende daha çok

başakcım hoş geldin canım yeşilim 9 haftalıkken daha iyi herşeyi belli olur küçügün çok mutluluk veriyo insana ALLAH bütün isteyenlere nasip etsin.

tabii cnm elbet bir gün olucak inşallahhh ama ne zordur işin yaaa nasıl dayanıyorsun o yaramazlara

tüp bebek yapıom ya ben beni hiç dinlemedin mi

evet şimdilik ankarada yaptırıorum ya

kız tüpbebek yaptırdığını biliyorum ama demişsin ya "benden başka tüpbebek yokmu" diye

acaba sende mi tüpbebeksin dedim.

heralde senin tüpbebek çalşmalrını biliyoruz yaniiiiiiiiiiiii

ilgileniyorum ben hatunlarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…