Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

afiyet bal olssun. git tabe. doktora gitmeye gitmeye geciktiriorus hep bu işleri. naz yaptın mı kocişine:127::127::127:

papatyacım boşver hiç anlatmıyım,akşam azdaha tekrar kavga ediyorduk ,sinir etti beni..

bak diyor çocuk istiyosak değişmeliymişim..değişmezsem ve çocuğumuz olursa beni silermiş yeryüzünden..

kovdum yanımdan,bunuda dedin ya git boşa dedim..sonra sarıldı falan ne boşanması yaa diye sırnaştı..

ama havlet şansınıda kaybetmiş oldu tabi

çalışmasam hergün gitçemde doktora ,çalışınca ne diyip izin alayım..çocuumun olmadığını kimseye söylemem
bitek siz biliyosunuz

Saraaaaaaaaa nerdsin gızzzzz?
başakk bizi duyuyosan 3kere tıklat annemm,korkuyom yaa...orda aşağıda psikopat gibi duruyon cvpta yazmıyon..
iyi saatte olsunlarmı geldi bacımmmm....

ayyyyybunu haketmiş birara. nsl siliomuş yeryüzünden ben böle laflara sinir olurm ii yapmışsın yok halvet böle durumlarda. söleme aman diyim istiorum bile deme artık artniyetliler dökülür etrafına. başka bişey bahane et, miğdem falan de. bugün hortum atıcaklar bugün emar salla gitsin

hoytttt ben geldim ama şimcikte işten çıkıp evimin yolunu tutma zamanı geldi. karnım acıktı sankiii. akşama görüşürüz yavrularrr

hoytttt ben geldim ama şimcikte işten çıkıp evimin yolunu tutma zamanı geldi. karnım acıktı sankiii. akşama görüşürüz yavrularrr

git hadi aç kalma. minik adımlar patatescim minik adımlarla git. yrn da hbr ver duyduktan sonrada o güzel sesi içinden bize dua et. tüm isteyenlere de

hoşgeldin yavrum ama gidiyosun bi kaynaşıvereydikk

yani daha türkçesi gebertebilirmiş beni ayol iyice sahipsiz belledi herhal cahil adam..

benim annem bir kılıma zarar gelsin hele onu tükürüğüyle boğar haberi yok

yani kısaca benim koca konuşmayı öğrenir öğrenmez halvete gireriz şimdilik acelesi yok daha yumurtlamama var..gıdaaak gıdaaaak

ne haber fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım hayırlısı olsun üzme kendiniiii ama dr gittt neden takılmışşş adetinnn

sonra kaynaşırız yavyummmm. ama ben hala çıkamadım o ayrı mesele :))

hayırlara çıksın rüyan inşşşşşş sana bebiş bebiş bebiş olarak dönsün rüyannnnnnnn

Son düzenleme:
maçomu seninkisi yoksa maço gibim mi olmaya çalıştı arada benimki olmaya çalışırda öle. sen dediğim gibi sümbül dansını örnek al tak tak gel gel die bak ama kabul etme fıttırsın
ne haber fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım sen iki dakika durup kaçıosun hep ya ne tehdidi bişey diodun geçen
gidin amannn geç kalmayınn
sende git papatyamm...yani bunu senden beklemezdim..aşkolsun.
herkez terkedebilir ama yokk papatya terketmez derdim...

burdayımmm canımmmmm topicin bekçisi

ne demek sitediğini anlamdımmm :26::26::26:

olduğu kadar yavyummmm:13:
sonra kaynaşırız yavyummmm. ama ben hala çıkamadım o ayrı mesele :))

yaa aslında pırlanta gibi adamdı benimki..benim elimde baya bi değişime uğradı..

akşam zaten tam sümbül dansı oldu..ağzını açmayaydı eyyydi....
illa bik bik konuşucak

saram kuzum yokkural falannnn ama biliyorsun pek fazla zamnım olmuyor zaman bulunca buradayımmm facede açık msn çok sık kulanmıyorum anlamında yazdımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…