Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neee 3170 mi maşallahhhhhhhh
gülüm ikiz diedie ikizin olcak sanırımmmm maşallahhh darısı başımıza
bende biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun çok isterdimmmm

neee 3170 mi maşallahhhhhhhh
Gülüm ikiz diedie ikizin olcak sanırımmmm maşallahhh darısı başımıza
Bende biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun çok isterdimmmm

ayy sorma kuzum yaa eşim hebri almadan önce rüyasında görmüş bab olacağını. Içine doğmuş yanii

şimdi de ikiz olacağı içime doğuyor deyip duruyo nerden çıkardı bilmem

ayy

tamam kuzumm uyumak lazım evet süt içiyonmu sen

canım şimdiye kadar içmedim ama artık içmem lazımm. ilk 3 ay bebeiş bizim yediklerimizden beslenmiyomuş. 3 aydan sonra süt ve süt ürünleri, ve omega3 çokkk önemliymişşş canımmm. ben süt içemesemde annecim bana yoğurt mayalıyo onu yiyiyorum napayımm.

selam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik

canım gözün aydın bende gecikmelide olsa öğrendim sonunda test sonucumu çok şükür rabbime herşey çok güzelmiş inşallah böyle devam eder hep

inşallah canım allah razı olsun sende sorunsuz bir hamilelik geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınızzz.

Mide bulantıların ne zman başladı

başak seni gördüğüme çok sevindim canım hergün bakıyorum senden haber varmı diye özledim yaaa nasılsın kuzum nasıl gidyor hamişlik

kuzum tek sorunum hormonsuz yiyecek bulmaya çalşmak ne yesek hormon var içtiğim sütte bilem bişiler vardır kesin ama napalım köyde yaşamıyoruz ki. Peki tatlım şimdik süt içsek ne olur illa 3 aydansonra mı

başak seni gördüğüme çok sevindim canım hergün bakıyorum senden haber varmı diye özledim yaaa nasılsın kuzum nasıl gidyor hamişlik

sağol canım benim bende çok özledim yaaa size soracaklarım falan var ama hiç fırsat olmuyo.. Kasıklarımda devamlı iğneler oluyo kuzum normalmiki

ben anca arada bakabiliyorum yazılanlara çünkü yeğenim oyun oynuyor

canımm sen içebiliyosan iç tabiki. ben pek sevmediğim için içemiyorum. en iyisimi bi inek alalım etinden sütünden faydalınırız :)) ben o yönden şanslıyım köyden geliyo bize süt. ev yoğurdu yeme şansım oluyo en azından

inşallah canım allah razı olsun sende sorunsuz bir hamilelik geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınızzz.

Mide bulantıların ne zman başladı

ayyy kıyamam sana ya üşenmeden hepimize tek tek cevaplar yazıyosun seni seviyorum ben yaaaa
canım benim öyle çok bulantım kusmam olmadı sadece ağzımın tadı hep bozuktu her yemekten sonra hafif bi bulantı oluyor halada oluyor 6. haftada başladı benim devam ediyor bakalım senin varmı bulantı falan ?

kız sakın kaynana adını ne koyma kız olursa bu arad pc gectım ohh be kız basak gtmeden bı goruseydık

sağol canım benim bende çok özledim yaaa size soracaklarım falan var ama hiç fırsat olmuyo.. Kasıklarımda devamlı iğneler oluyo kuzum normalmiki

normal canım batmalar bebiş yerleşiyor çok yorma kendini sen ama yinede ilk 3 ay daha dikkatli ol benimde kasıklarım çok ağrımıştı bisüre telaş yapmana gerek yok yani tatlım

ayy bana da yola kızz kargoya koy sütü

yok tatlım sadece bu ara senin dediğin gibi ağzımın tadı bozuk hiç iştahım yok yemek düşündükte midem kalkıyor ama öğle öğürme falan yok daha çok yeni belkide. Tatlım hepiniz değerlisiniz yazdığınız mesajlarda öyle

kızlarrr işte sipariş yaptığım söz sandığı kutularım yorumlarınızı bekliyorummm

Eklentiler

• $090420121325.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $090420121326.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $090420121327.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $090420121328.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $090420121330.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $090420121333.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 24
kız sakın kaynana adını ne koyma kız olursa Bu arad pc gectım ohh be kız basak gtmeden bı goruseydık
kızzz cepten niye giriyodun kiiiii kuzumm çıkıcam birazdan . Tatlım hurrr gelirse söylermisin ona özelden msj atcaktım ama mesaj kutusu doluymuş
normal canım batmalar bebiş yerleşiyor çok yorma kendini sen ama yinede ilk 3 ay daha dikkatli ol benimde kasıklarım çok ağrımıştı bisüre telaş yapmana gerek yok yani tatlım

sağol tatlım yaaa seninde olmştu demek batmalar. Bazende hasta olcakmışım gibi ağrılar giriyo normal sanırım. Hayırlısı ile atlatırız inşallahh canım yaa.. Kızlar ben çıkıyım kızmayın bana çok fazla geçmş okudum öptüm siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…