canım çok sevndm tatımmm .. Sağolb itanem anlamaya çalışıyorum duygularımı çok garip dimi. Artık erken yatan hamişleri anlıyorumm erken yatmamız lazıımmışşşş
yok annem olmuyo neden acaba
bende figen e gittim sanırım siyah saçlı tatlı bi kadın çok sevdim. Ayy figeniydi adı ya unuttum ama. Bu lokmanda ne varsa kimse sevmiyor
tabiiki değil ama kuzum ev dağınıkken oturamıyorum ben ya . Annemin yaptığı işide beğenmiyorum. Aslında tabiiki güzel yapıyo ama illa bende el atacam offf
kuzum değerim 3170 çıkmştıı
nazomm geçen sana telefonda yanlış dimişim değerimii
canım erken yatmayı bırak gündüzleride işyerinde uyuyorum bu aralar. Süreklibi uyku halii. Sende işi gücü boşver uyu kuzummm
neee 3170 mi maşallahhhhhhhh
Gülüm ikiz diedie ikizin olcak sanırımmmm maşallahhh darısı başımıza
Bende biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun çok isterdimmmm
canım bence bir gün bile benim için fazla ben o ay hamile olduğumu hissettim bebeğimin benle olduğunu hastalığıma 3 gün kaa test yaptım ve çıktı bence al bi test yap canım ve inş bize mutlu haberle dönersin.aaaa yazarken akıma ne geldi rüyamda hep hamilelik testi gördüm hepte 2 çizgiydi bu rüyam ya başağa çıktı belkide sana çıkacak.
canım nasılsın umarım herşey yolundadır
kociş aldımı kargoyu çok merak ediyorum
Girebilirsen haber ver öptüm bye
evet çok sevindik allah tamamına erdirsin canımçok tebrik ediyorum
tamam kuzumm uyumak lazım evet süt içiyonmu sen
selam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik
oyyyy kuzummm hamişşş kuzummmInşallah sorunsuz rahat bi hamilelik geçirirsin canım benim Bende bugün dra gidecem ikili test için bakalım belki cinsiyetinide öğreniriz..karnım çok hafif çıktı canım ama aynı kilodayım hala :) güzel haberlerini bekliyorum canım dr dan sonra
canım şimdiye kadar içmedim ama artık içmem lazımm. Ilk 3 ay bebeiş bizim yediklerimizden beslenmiyomuş. 3 aydan sonra süt ve süt ürünleri, ve omega3 çokkk önemliymişşş canımmm. Ben süt içemesemde annecim bana yoğurt mayalıyo onu yiyiyorum napayımm.
başak seni gördüğüme çok sevindim canım hergün bakıyorum senden haber varmı diye özledim yaaa nasılsın kuzum nasıl gidyor hamişlik
kuzum tek sorunum hormonsuz yiyecek bulmaya çalşmak ne yesek hormon var içtiğim sütte bilem bişiler vardır kesin ama napalım köyde yaşamıyoruz ki. Peki tatlım şimdik süt içsek ne olur illa 3 aydansonra mı
inşallah canım allah razı olsun sende sorunsuz bir hamilelik geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınızzz.
Mide bulantıların ne zman başladı
canım yaa bi tanem inan bende çok istiyorum senin de hamiş kalmanıı inşallah tatlşımmm dua ediyorumm.. Evet bengicikk karnım çok ağrırken HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENDM
KAYNANA ARADI BU ARADA 2 GÜN SONRA.. NUMARAMI MI BULAMAMIŞŞ KAYBETMİŞ BİŞİLER OLMŞ AMA PEK DİNLEMEDİM NE DEDİĞİNİ
sağol canım benim bende çok özledim yaaa size soracaklarım falan var ama hiç fırsat olmuyo.. Kasıklarımda devamlı iğneler oluyo kuzum normalmiki
ayy bana da yola kızz kargoya koy sütücanımm sen içebiliyosan iç tabiki. Ben pek sevmediğim için içemiyorum. En iyisimi bi inek alalım etinden sütünden faydalınırız :)) ben o yönden şanslıyım köyden geliyo bize süt. Ev yoğurdu yeme şansım oluyo en azından
ayyy kıyamam sana ya üşenmeden hepimize tek tek cevaplar yazıyosun seni seviyorum ben yaaaa
Canım benim öyle çok bulantım kusmam olmadı sadece ağzımın tadı hep bozuktu her yemekten sonra hafif bi bulantı oluyor halada oluyor 6. Haftada başladı benim devam ediyor bakalım senin varmı bulantı falan ?
kızzz cepten niye giriyodun kiiiii kuzumm çıkıcam birazdan . Tatlım hurrr gelirse söylermisin ona özelden msj atcaktım ama mesaj kutusu doluymuşkız sakın kaynana adını ne koyma kız olursaBu arad pc gectım ohh be kız basak gtmeden bı goruseydık
normal canım batmalar bebiş yerleşiyor çok yorma kendini sen ama yinede ilk 3 ay daha dikkatli ol benimde kasıklarım çok ağrımıştı bisüre telaş yapmana gerek yok yani tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?