Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selaaam kankeytalaaar kocişim bıcıdayken hazır biraz giriimde sohbet ediyim didiydim kimseleyde yokmuş neeysem ben çıkıyom dizimizi izliycez kocişimle seksenleri ooh yandan yandaan :124: hadi ben kaçtımm...

yok canım bend bi sorun yokta eşimin spermi sayısı düşüktü imkansız denilid bakıcazz artık ben adetimi düzenli o luodum son 4 aydır 1 gün 2 gün geri attı ilkkez gecikti

hıı ne kadardıki sayısıı? canım eşine bol bol keçi pekmezi kürü(kaynatıp suyu) veya pekmezini içir sayısını artırıyomuş hemde polenli bal yedir fındık badem falan yedir işte inan sayısında keçi boynuzunun çok etkisi var bi arkadaşımızında eşinin sayısı düşüktü o 1-2 ay eşine keçi boynuzu kürü içirdi sabah akşam ılık ılık bide ilişki esnasında sürülen preseed jel diye bişii var gitti gidiyoda satılan ondan kullanıyodu hamiş kaldı vallaa oda imkansız diyodu kalmam kaldı vallaa hemcecik kseli görürsen konuş onunla aynıydı durumunuz inşallah hamişsindirde gerek kalmaz diilsende dediğime başla ya pekmezini içir kocişine hergğn yada kürünü

ne kötüsü annem benden iyi örnek bulamazsınız varmı benim gibisi yaa

üzülme canım yaa demekki bebişin tutunamamış yada yerleşme kanaması falan olmuştur ama kandada negetifti dimi neysem bidahaki aya inşallah canım yaa bakalım benimki nezaman gelcek 30.gündü bugün sabah test yapcaktım az daha zor tuttum kendimi belkim yarın yada öbürsü gün sabah yapabilirim çatlayacam yaav :18::18:

bence sen hamişsin içime öyle doğuyo bengicim

nasıl yaa kayıpmı ettin kız kimliğinii bulamadınmı peki sonraa? bak bulamadıysan hiç zaman geçirmeden nüfusa gidip yeni kimlik çıkartacakmışsın cezası 70 lira falanmış peşin ödersen 15-20 lira iniyolarmış ama zaman kaybetme kuzum yarın git çıkarttır yenisini bide eşinin kimliğiylede gidersen daha hızlı olurmuş işler kocişe sordumda malum jandarmaydı neysem sakin ol canım yaa sorun diil onu yarın verirsin nasılsada kimliğini düşün sen önce canım kocanda bi alemmiş nooluyosa dünyanın sonu sankim ne var kızcaak o heyecanla düşürmüşsün iştee üzülme sen bebişini düşün yarın alacağın mutlu haberi düşün

hayırlısı olsun canım bazen biz anlamadan bebişler tutunamaz adetle atılırmış öyle bir durum olmasın:18::18:
cnm kimyasal gebelik işte o...ama öyle bişey olması içinde önce hcg değerinin yükselmesi lazım biraz,150 lere bile çıkabiliyo sonra kendi kendine düşüyo belinaysunun başka bişeyden gecikti bence yaa inşallah bi sorun diildir yani öylesine bi gecikmedir.

bengisuuu senindemi gecikti günün???

slm kızlar geçmişe bakamıyorum tel zor oluyo yatmadan size bakayım dedim sancım cook bu kimyasal gebelik kan da çıkmaz miydi benim 01 di ama 3 evde test yaptık çift çizgi bu ara da ben yedim kırmızı kartı

canim ya soyeleyemiyordum.icim icimi yiyordu.almanyaya geldik.her sey den uzak oldum.stresden tedaviden.ben yumurtlama gunlerim ayin ortalari saniyordum.ama reglime 1 hafta kala beraber olduk.ve sukurler olsun rabbime.regl gununu 1 hafta gecdi test yapdim neqativ.ama kirmizilarda yokdu.sonra 10 gun gecdi test yaptik bu sefer hastanede pozitif cikdi.doktor yumurtlama cok gec olmus dedi.insallah ALLAH hepinize nasip eder.bu duyqulari cooooooooooooook iyi biliyorum.ama insallah bir gun mutlaka olucakdir.bebisleriniz kollariniza gelecekdir

slm kızlar geçmişe bakamıyorum tel zor oluyo yatmadan size bakayım dedim sancım cook bu kimyasal gebelik kan da çıkmaz miydi benim 01 di ama 3 evde test yaptık çift çizgi bu ara da ben yedim kırmızı kartı

kanda çıkardı mutlaka canım çok düşükde olsa,seninki kimyasal gebelik filan diildi düşük yapmıyosun için rahat olsun..ama yinede dr a görün mutlaka neden geciktiğine dair bi baksın...

O testler yanlış çıkıyor bazen aslında kanda her türlüsü çıkardı canım
Hayırlısı olsun daha zamanı gelmemiş demekki
Stresten gecikmiştir eminim hamilemiyim psikolojisine girdin ya o yüzden iyi bilirim bu halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…