kızlarrr işte sipariş yaptığım söz sandığı kutularım yorumlarınızı bekliyorummm
inanmıyorum yaaaa süperler ellerine sağlık canım
sevinç nire kayboldun canım ayhh adet sancım tutuo yine arada stres yaptım diemi
olabilir canım aman dikkat et kendine
eşim gelecekmiş sofrayı kuracağım canım
yok canım bend bi sorun yokta eşimin spermi sayısı düşüktü imkansız denilid bakıcazz artık ben adetimi düzenli o luodum son 4 aydır 1 gün 2 gün geri attı ilkkez gecikti
anam gacıya bak neler neler öğretioooo kızzz bengisu kötü örnek olma:)hehe bencede erkekler kadınlarını evde onlara açık olmalarını hergün hemde sen sadece o gün için istersen olmaz bak bnim kocam bana sorar yumurtlama gününe ne kadar var diee çünkü o daha hevesli ayrıca mini bi şort giysem dayanamz gelir öper her defasında sonra saten malum
üzülme canım yaa demekki bebişin tutunamamış yada yerleşme kanaması falan olmuştur ama kandada negetifti dimi neysem bidahaki aya inşallah canım yaa bakalım benimki nezaman gelcek 30.gündü bugün sabah test yapcaktım az daha zor tuttum kendimi belkim yarın yada öbürsü gün sabah yapabilirim çatlayacam yaav :18::18:yok canım hele 8 gun hec gecıkmedımişte buda cok umutlandırdı hele ıdrar tetslerı o kana gıdınce ne gatfı gormek ama kırmızarı gorunce sukrettım sonuclar negatf cıkınca neden gelmıyo dıye korktum
kızlar benım cok sancım var snra gorusurzzzyatayım ben
kızlarrr işte sipariş yaptığım söz sandığı kutularım yorumlarınızı bekliyorummm
üzülme canım yaa demekki bebişin tutunamamış yada yerleşme kanaması falan olmuştur ama kandada negetifti dimi neysem bidahaki aya inşallah canım yaa bakalım benimki nezaman gelcek 30.gündü bugün sabah test yapcaktım az daha zor tuttum kendimi belkim yarın yada öbürsü gün sabah yapabilirim çatlayacam yaav :18::18:
nasıl yaa kayıpmı ettin kız kimliğiniikızlar çok kötüyüm yaa kan vermeye gittim veremeden geldim kimliğimi düşürdüm tansiyonum düştü yarıda kaldım yarın gel ver dedi doktor tc kimlik no ile kocam çok kızdı of yaa nasıl bi basirettir allahım bu nasıl düşer yaaaaa
bence sen hamişsin içime öyle doğuyo bengicim
cnm kimyasal gebelik işte o...ama öyle bişey olması içinde önce hcg değerinin yükselmesi lazım biraz,150 lere bile çıkabiliyo sonra kendi kendine düşüyohayırlısı olsun canım bazen biz anlamadan bebişler tutunamaz adetle atılırmış öyle bir durum olmasın:18::18:
cnm kimyasal gebelik işte o...ama öyle bişey olması içinde önce hcg değerinin yükselmesi lazım biraz,150 lere bile çıkabiliyo sonra kendi kendine düşüyobelinaysunun başka bişeyden gecikti bence yaa inşallah bi sorun diildir yani öylesine bi gecikmedir.
bengisuuu senindemi gecikti günün???
ay ne güzel yaa gayene ulaşmışsın sen ben olsam derdim vallaa kaynanama oğlun yumurtlama zamanı geldimmi dönüp kıçını yatıyo diyee kusurun oğlunda olduğunu bilseydide sana yüklenmeseydi hiç diilseeneysem peki nasıl oldunda kaldın sen canım hamiş yaa? :26:
slm kızlar geçmişe bakamıyorum tel zor oluyo yatmadan size bakayım dedim sancım cook bu kimyasal gebelik kan da çıkmaz miydi benim 01 di ama 3 evde test yaptık çift çizgi bu ara da ben yedim kırmızı kartı
slm kızlar geçmişe bakamıyorum tel zor oluyo yatmadan size bakayım dedim sancım cook bu kimyasal gebelik kan da çıkmaz miydi benim 01 di ama 3 evde test yaptık çift çizgi bu ara da ben yedim kırmızı kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?