aç karnına gittim kocamı dövüodum götü devirdi yattı araba bulamayınca dedim aç karnına gidiorum tansiyonum düşerse bişi olursa nese arkadaşı aldım gittim ama eşimin haberiyok geldik yağmur bi bastı ben saklandım dedim kız selda şu zile bas beni sor merak etsin uyuz dedim ne aradı ne sordu dedim ağzına geleni saydı vur dedim öldürdü kocamı niye kadını aç aç tek gönderiosun len dedi yarın hamiş olsa bölemi yapıcaksın dedi yazıklar olsun sana felan oda yağmuru görünce arkadaşını arayıp almaya gidim şimdi die beni arıomuş çekmemiş şimdi aradım seni dedi dedim şimdi mi aklına geldim
hehe annem göster ama elletme dedi:)yok yarın 1,30 da alıcam bacı çok heycanlıyım
allah seni ne yapsın
kızım dikkat et kendine tüm belirtiler var anacım hade bakalım hayırlısı
anammmm yeğenim büyümüşte dişmi döküomuşşş canım ya çocukalrın her değişimi anne için çok özell inşallah bende yaaşrım
allah seni ne yapsın
kızım dikkat et kendine tüm belirtiler var anacım hade bakalım hayırlısı
inşallah yaşarsın canım
ben bu çocuktan sonra çok sulu göz oldum
konuşur ağlarsın yürür ağlarsın okula gider ağlarsın
dişi çıkar ağlarsın düşer ağlarsın
böyle sevinç gözyaşları dökersin
Rabbim yaşatsın inşallah
inşallah yaşarsın canım
ben bu çocuktan sonra çok sulu göz oldum
konuşur ağlarsın yürür ağlarsın okula gider ağlarsın
dişi çıkar ağlarsın düşer ağlarsın
böyle sevinç gözyaşları dökersin
Rabbim yaşatsın inşallah
keşke belinaysudan güsel ahber alsak umarım gitmiştir ultrosona görünmüştür
bakıcük görücükkk inşallah dediniz gibidr kızz göbek benim şiş sert şişlik var 2 aylıkmı nedirr:)
yeterki sevinç gözyaşları döktrsün rabbimbenim bebem olunca oda böle düt düt sürücekkk yaa diyzesi
amin canım hepimize sana aynı sevinci birdaaha yaşatsın inşallah
kız belinay kırmızı kartı yedi haberin yokmu bacım
canım belirtilerin psikolojik değilse
kesin hamişsin tecrübe konuşuyor kızımmmm
baksana gögüsteki halkan bile koyulaşmış
koyulaşma yok gibi ama damar çok belirginnn sol göğsümde psikolojik çıkarmı kızz eşim dioki süt doluodur diooo
dur daha askere gidecek evlenecek:)) ne güzel yaaaa...ayyy evet dumancım yaaa şok felan oldum duygulandımkarmakarışık duydular yaşadım yaa
kız hoşgeldin bugünkü maceralarını alalım
hadiskooo sen hamilesinnn :) kız idrarına bi baksana rengi koyumu hasi şimdi bak hadi:)) gögüslerde de başlamış belirtiler ne güzel yaaa..ama amma uzun sürdü senin bu sonuç işi valla...canım verdim kan ve idrar testi yaptı doktorum dedi biz ikisinide yapalım bakalım çıkmassa haftaya yine yapıcazzz dedi hadi bakalım çok heycanlıyım kız sevinç meme deki kahverengi halka varya ucu halka başlangıcından meme ucuna kadar bi damar gördğ kocam böle çok belirgin şaşırdım öncedne oluomudu hatırlamıom hala adet sancılarım ara ara gelio bacaklarım ağrıdı kimlik işi için muhtara gitttim resim istedi evrak vericekmiş sonra nufüs müdürlüğüne gitçem yarın bakalım
koyulaşma yok gibi ama damar çok belirginnn sol göğsümde psikolojik çıkarmı kızz eşim dioki süt doluodur diooo
kız biliom da doktora gitsin düzenimi bozulmuş başka bişimi var baksın kanda belli olmayabiliomuş dış gebelikseultrosonla bakıolarmış okumuştum
kız eşinide senide kutluyorum saflık tacı veriyorum ikinizede
kız hemen süt dolarmı akıllım önce hormonlar devreye girer doğuma yakın kanallara süt dolarAllah sizi emi
ama gögüsler büyür ve damarlar belirginleşir bu hamilelik belirtilerindendir
canım dün çok sancısı vardı ve yatacam diyordu hakkında hayırlısı
ayyy çatladım gülmektennnnnne sütü kızım daha durrrr :))))
ayyy çatladım gülmektennnnnne sütü kızım daha durrrr :))))
evet çok uzun sürdü ben olsam şimdiye neler yapmıştım bu hadiyede ne rahat
canım bu güzel duyguları hep yaşayın inşallah
he siz doğurdunuz geöçin dalganızı araştırma yapmadımki ben demedim kızlar bana ne gülüosunuz yaaa eşime tac takacam dicem resillik tacın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?