Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:79::79::82::82: günaydın arkadaşlarım
nasılsınız bakem
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum

kız hadiye bugün ne maceralar yaşadın ortalarda yoksun gene bacım :18::18:
kan verdinmi kimlik işini ne yaptın :26::26:

üfff hadiye hanım yok meydanda sonrada gelir beni göremeyince saçımı başımı yolmaya kalkar
asıl ben yolacam seni

kızlar heyecanlıyım mutluyum şaşkınım

oğlumun alttan iki dişi sallanıyor ne ara büyüdü yaaa
canım benimm çok garip bir duygu bu yaaaa

kızlar heyecanlıyım mutluyum şaşkınım

oğlumun alttan iki dişi sallanıyor ne ara büyüdü yaaa
canım benimm çok garip bir duygu bu yaaaa

anammmm süt dişlerimi kız saklatyın onları ne hatıra olur ama :) maşallah kocaman olmuşda dişi bile çıkıyomuşşş maşalllahhhh

anammmm süt dişlerimi kız saklatyın onları ne hatıra olur ama :) maşallah kocaman olmuşda dişi bile çıkıyomuşşş maşalllahhhh

ayyy evet dumancım yaaa şok felan oldum duygulandım karmakarışık duydular yaşadım yaa

aha ben geldim sen kaçtın geldim anam herkese slm

kız hoşgeldin bugünkü maceralarını alalım

kız hadiye bugün ne maceralar yaşadın ortalarda yoksun gene bacım :18::18:
kan verdinmi kimlik işini ne yaptın :26::26:

canım verdim kan ve idrar testi yaptı doktorum dedi biz ikisinide yapalım bakalım çıkmassa haftaya yine yapıcazzz dedi hadi bakalım çok heycanlıyım kız sevinç meme deki kahverengi halka varya ucu halka başlangıcından meme ucuna kadar bi damar gördğ kocam böle çok belirgin şaşırdım öncedne oluomudu hatırlamıom hala adet sancılarım ara ara gelio bacaklarım ağrıdı kimlik işi için muhtara gitttim resim istedi evrak vericekmiş sonra nufüs müdürlüğüne gitçem yarın bakalım

kızım sen kesin hamilesin
tüm belirtiler var
kız idrara hemen orda bakıp bişi demedilermi
bak bak kocişede memişini göstermiş

ayyy evet dumancım yaaa şok felan oldum duygulandım karmakarışık duydular yaşadım yaa

kız hoşgeldin bugünkü maceralarını alalım

aç karnına gittim kocamı dövüodum götü devirdi yattı araba bulamayınca dedim aç karnına gidiorum tansiyonum düşerse bişi olursa nese arkadaşı aldım gittim ama eşimin haberiyok geldik yağmur bi bastı ben saklandım dedim kız selda şu zile bas beni sor merak etsin uyuz dedim ne aradı ne sordu dedim ağzına geleni saydı vur dedim öldürdü kocamı niye kadını aç aç tek gönderiosun len dedi yarın hamiş olsa bölemi yapıcaksın dedi yazıklar olsun sana felan oda yağmuru görünce arkadaşını arayıp almaya gidim şimdi die beni arıomuş çekmemiş şimdi aradım seni dedi dedim şimdi mi aklına geldim

anammmm yeğenim büyümüşte dişmi döküomuşşş canım ya çocukalrın her değişimi anne için çok özell inşallah bende yaaşrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…