hayırlısı baakalım canım bak negatif çıkarsada kendini üzme tamam mıı
herşey olur bu hayatta yani kendini yinede çok kaptırma hamileliğie
inşallah negatif çıkmaz hayırksı
kız hadiskom senin evde yaptığın test pozitif mi yoksa silik çizgi mi çıktı bacım
aydınlat beni bu konudakarılşık baya ortalık
yah kaptırmak değilde içimdeki his çok fazla bakıcazzz inş hissm doğrudur
kız silik çizgi ne anlamda kızlar hamişsindir diolar kesin olayaraktan tabi
Genelde kan değerin düşükse hamilelik çok yeniyse silik çıkar yada dış gebelik kimyasal gebelikte silik çizgi çıkar
Yada test bozuktur
hım yinede hamilelik şüphesi taşıor yani görümcecik son noktayı koduda bende ona bi kocam burdan ümidimi kesmiorum ama inş yarın herşey netleşicek olmadı 1 hafta sonra tekrar baktırcakmışlı doktor öle dedi yarına kadar nasıl sabretçem bilmiom çeneme vuruo
şimdi adetin kaç gün gecikti canım
O görümceke inşallah son nokta hamileyimm naberr diye koyarsınnnn
Sabret heyecan yapma dünyanın sonu değil elbet
canim ya soyeleyemiyordum.icim icimi yiyordu.almanyaya geldik.her sey den uzak oldum.stresden tedaviden.ben yumurtlama gunlerim ayin ortalari saniyordum.ama reglime 1 hafta kala beraber olduk.ve sukurler olsun rabbime.regl gununu 1 hafta gecdi test yapdim neqativ .ama kirmizilarda yokdu.sonra 10 gun gecdi test yaptik bu sefer hastanede pozitif cikd i.doktor yumurtlama cok gec olmus dedi.insallah ALLAH hepinize nasip eder.bu duyqulari cooooooooooooook iyi biliyorum.ama insallah bir gun mutlaka olucakdir.bebisleriniz kollariniza gelecekdir
bende izledşm dğn kocacığımla seksenleriKOCişkomla Seksenler'i izledik geldim oda uyudu
ay ne güzeel geçte olsa yumurtlamışsın ve hamiş kalmışsın demekki acaba benimki ne zamanki yaa bit türlü yapamadım gitti şu yumurtlama takibimi doktrorlarda kesin bi gün söylemiyolarki yaaay darısı bizimde başımıza artıkın inşallah yaa benimde bugün 31.günüm bakalım bekleme sürecine girdim 4 gün içinde kesin olmam lazım bakalım ne zaman gelcek yada gelcekmi? :26: normalde 33 günde 1 oluyom son 2 aydır ama bugün biraz adet belirtilerim vardı belkim bugğn yarın gelir bakak görek inşallah gelmez ama yaa
Kız benimde uykum düzene girdi çok şükür en geç 1 de yaıyorum sabah 10 gibi kalkıyorum ne güzellbende izledşm dğn kocacığımla seksenleriçok güzeldi gene yaa biz 12buçuk gibim uyuduk dün kocişime noolduysa bi kaç gündür geç yatar oldu çok şükür
aç karnına gittim kocamı dövüodum götü devirdi yattı araba bulamayınca dedim aç karnına gidiorum tansiyonum düşerse bişi olursa nese arkadaşı aldım gittim ama eşimin haberiyok geldik yağmur bi bastı ben saklandım dedim kız selda şu zile bas beni sor merak etsin uyuz dedim ne aradı ne sordu dedim ağzına geleni saydı vur dedim öldürdü kocamı niye kadını aç aç tek gönderiosun len dedi yarın hamiş olsa bölemi yapıcaksın dedi yazıklar olsun sana felan oda yağmuru görünce arkadaşını arayıp almaya gidim şimdi die beni arıomuş çekmemiş şimdi aradım seni dedi dedim şimdi mi aklına geldim
canım verdim kan ve idrar testi yaptı doktorum dedi biz ikisinide yapalım bakalım çıkmassa haftaya yine yapıcazzz dedi hadi bakalım çok heycanlıyım kız sevinç meme deki kahverengi halka varya ucu halka başlangıcından meme ucuna kadar bi damar gördğ kocam böle çok belirgin şaşırdım öncedne oluomudu hatırlamıom hala adet sancılarım ara ara gelio bacaklarım ağrıdı kimlik işi için muhtara gitttim resim istedi evrak vericekmiş sonra nufüs müdürlüğüne gitçem yarın bakalım
hehe annem göster ama elletme dedi:)yok yarın 1,30 da alıcam bacı çok heycanlıyım
kız silik çizgi çıktı kızlar beni heycanlandırdılar hamiş psikolojisinden çıkamadım:)yarın kan ve idrar testi sonucunu alıcam
kızlar az önce komşum geldi dün tahlil için gittim geldim ya eve giderken komşumun biri demişki bu gelen komşuma kız bu kızın göbeği çok çıkmış karnı çıkmış ben bu kızı gördüm göreli hiç göbektne kilo almazdı hamilemidir nedir dieee gelen komşumda dioki kız varmı öle bişi yok abla ya dedim nerdeee
hım yinede hamilelik şüphesi taşıor yani görümcecik son noktayı koduda bende ona bi kocam burdan ümidimi kesmiorum ama inş yarın herşey netleşicek olmadı 1 hafta sonra tekrar baktırcakmışlı doktor öle dedi yarına kadar nasıl sabretçem bilmiom çeneme vuruo
ya ben resmen bayıldım
ama süperler bunlar ya karı koca
inşallah sağlıkla hamiş olurda bebişlerini kucaklarına alırlar
Ben markete gideyimde bi dondiş alıp geleyim
1 gün öncede kabız oldum yapmaktan korktum ya varsa düşerse dieee ıkınmamak lazımmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?