Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlısı baakalım canım bak negatif çıkarsada kendini üzme tamam mıı
herşey olur bu hayatta yani kendini yinede çok kaptırma hamileliğie
inşallah negatif çıkmaz hayırksı

yah kaptırmak değilde içimdeki his çok fazla bakıcazzz inş hissm doğrudur

kız silik çizgi ne anlamda kızlar hamişsindir diolar kesin olayaraktan tabi

Genelde kan değerin düşükse hamilelik çok yeniyse silik çıkar yada dış gebelik kimyasal gebelikte silik çizgi çıkar
Yada test bozuktur

Genelde kan değerin düşükse hamilelik çok yeniyse silik çıkar yada dış gebelik kimyasal gebelikte silik çizgi çıkar
Yada test bozuktur

hım yinede hamilelik şüphesi taşıor yani görümcecik son noktayı koduda bende ona bi kocam burdan ümidimi kesmiorum ama inş yarın herşey netleşicek olmadı 1 hafta sonra tekrar baktırcakmışlı doktor öle dedi yarına kadar nasıl sabretçem bilmiom çeneme vuruo

şimdi adetin kaç gün gecikti canım
O görümceke inşallah son nokta hamileyimm naberr diye koyarsınnnn
Sabret heyecan yapma dünyanın sonu değil elbet

şimdi adetin kaç gün gecikti canım
O görümceke inşallah son nokta hamileyimm naberr diye koyarsınnnn
Sabret heyecan yapma dünyanın sonu değil elbet

9 gün oldu benim birgün bile gecikme olmadı hiç aynı gün yada 1 gün 2 gün önce olurdum böle bişi ilk kez yaşadım

ay ne güzeel geçte olsa yumurtlamışsın ve hamiş kalmışsın demekki acaba benimki ne zamanki yaa bit türlü yapamadım gitti şu yumurtlama takibimi doktrorlarda kesin bi gün söylemiyolarki yaa ay darısı bizimde başımıza artıkın inşallah yaa benimde bugün 31.günüm bakalım bekleme sürecine girdim 4 gün içinde kesin olmam lazım bakalım ne zaman gelcek yada gelcekmi? :26: normalde 33 günde 1 oluyom son 2 aydır ama bugün biraz adet belirtilerim vardı belkim bugğn yarın gelir bakak görek inşallah gelmez ama yaa

inşallah canım benimmmm gelmezde hamiş kalırsın bende kalayım artıkın

bende izledşm dğn kocacığımla seksenleri çok güzeldi gene yaa biz 12buçuk gibim uyuduk dün kocişime noolduysa bi kaç gündür geç yatar oldu çok şükür
Kız benimde uykum düzene girdi çok şükür en geç 1 de yaıyorum sabah 10 gibi kalkıyorum ne güzell

hehe annem göster ama elletme dedi:)yok yarın 1,30 da alıcam bacı çok heycanlıyım

Bak bak baaak bizimki kocişine oyunlardamı yaparmıış iyi olmuş aklı başına gelsin biraz insan karıcığı aç gezerde toto devirip yatarmıymış hiç bide hamişki kan vermeye giderken yok sana bebek diyeydin sööyleme sonucunu eziyet et biraz ozaman sende kıız hamişken daha şimdiden öyle damarmı çıkıyomuş göğüstee bende olmadı öle bişii henüz ama 1 haftadır dokununca falan acıyo uçları hamişliktenmi acabaa yoksam adet olcam diyemikii :18::18::44: oof kafam çok karıştı 3-4 gün nasıl bekliycem been kuzum sen kaç günde bi adet oluyodun kaçıncı gününde test yaptıydın yaa? :26::26:

kız silik çizgi çıktı kızlar beni heycanlandırdılar hamiş psikolojisinden çıkamadım:)yarın kan ve idrar testi sonucunu alıcam

senin hamiş pisikolojini sewerim ban bak komşuda farketmiş hemen ilan edeydin böyle böyle oldu diye

ya ben resmen bayıldım
ama süperler bunlar ya karı koca

inşallah sağlıkla hamiş olurda bebişlerini kucaklarına alırlar

hee yaa bende çok güldüm ne süt dolmasıysa şimdiden bende doğurmadım daha hadiskocum ama bilinmiycek bişiyde diilki buu şimdiden ne sütü dolsun kuzum daha büyümezde hemen göğüsler sadece rengi koluyaşır uçlarının ilk zamanlarda bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…